- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
- Konu Sahibi nida_bff78
-
Saol yine de umudum var salı günü güzel bı supriz görmek dileğiyle eşime bugün artış olsaydı supriz yapacaktım haber verecektim ama bugünGeçmiş olsun
Hadi bende değer düşüklüğü var anlarımda sende yükselme var inanma iki gün sonra tekrar değer ver başka doktora git bence2 önce 40 di değerim bugün 70 bnada dedi kimyasal olabilir çok canımı sıktılar
Senin değer iyi. İlla iki katı olması gerekmiyor. Iki gün sonra bir daha kan verebilirsin. Canını sıkma.2 önce 40 di değerim bugün 70 bnada dedi kimyasal olabilir çok canımı sıktılar
2 önce 40 di değerim bugün 70 bnada dedi kimyasal2 gün önce
Doktor diyo fazla yukselmedi istersen sonlandiririzSenin değer iyi. İlla iki katı olması gerekmiyor. Iki gün sonra bir daha kan verebilirsin. Canını sıkma.
Canımı çok sıktılar doktor diyoki fazla yukselmedi istersen sonlandiririz izin vermedim eve geldimSaol yine de umudum var salı günü güzel bı supriz görmek dileğiyle eşime bugün artış olsaydı supriz yapacaktım haber verecektim ama bugün
Hadi bende değer düşüklüğü var anlarımda sende yükselme var inanma iki gün sonra tekrar değer ver başka doktora git bence
aa şaka mı yaa dinlenme sen başka doktora gitCanımı çok sıktılar doktor diyoki fazla yukselmedi istersen sonlandiririz izin vermedim eve geldim
Yanlış anlamışsınızdır. Bir de kadın doğum doktoru değilse çok anlamıyorlar. Normal yani. Bana biri 30lu değer için 5haftalık hamilesiniz demişti, biri 500lu değer için hamile olabilirsiniz ama tam belli değil demişti. He deyip geçiyorum sonuç önemli çünkü benim için, yorum değil. Kadın doğum doktoru bilir çünkü.2 önce 40 di değerim bugün 70 bnada dedi kimyasal
Doktor diyo fazla yukselmedi istersen sonlandiririz
Doktora gittiniz mi acabaBeta hcg 4 haftalık iken 10000 olması normal mi çok yüksek mi sizce??
Kadın doğum aciline gittim öyle dediler iki gün sonra tekrar kan vericem inşallah güzel haberler alırımYanlış anlamışsınızdır. Bir de kadın doğum doktoru değilse çok anlamıyorlar. Normal yani. Bana biri 30lu değer için 5haftalık hamilesiniz demişti, biri 500lu değer için hamile olabilirsiniz ama tam belli değil demişti. He deyip geçiyorum sonuç önemli çünkü benim için, yorum değil. Kadın doğum doktoru bilir çünkü.
Hatta aile hekimliğinde kalp atışını duymadan gebe kabul edilemiyorsunuz bile haberiniz olsun.
Kimyasalsa zaten değer kendi sifirlanip adet olunuyor sonlandıracak birşey olmuyor.
Siz iki gün sonra tekrar kan verin.
Kasik ağrım varKadın doğum aciline gittim öyle dediler iki gün sonra tekrar kan vericem inşallah güzel haberler alırım
Benim 30 çıktı iki gün önce bugünde 27 çıktı tekrar artmaz mi sizceYanlış anlamışsınızdır. Bir de kadın doğum doktoru değilse çok anlamıyorlar. Normal yani. Bana biri 30lu değer için 5haftalık hamilesiniz demişti, biri 500lu değer için hamile olabilirsiniz ama tam belli değil demişti. He deyip geçiyorum sonuç önemli çünkü benim için, yorum değil. Kadın doğum doktoru bilir çünkü.
Hatta aile hekimliğinde kalp atışını duymadan gebe kabul edilemiyorsunuz bile haberiniz olsun.
Kimyasalsa zaten değer kendi sifirlanip adet olunuyor sonlandıracak birşey olmuyor.
Siz iki gün sonra tekrar kan verin.
Normal o. Tam adet dönemine denk gelen günlerde adet sancısı oluyor.Kasik ağrım var
İnşallah bı sorun çıkmaz değerlerim yükselir çok teşekkür ederim sizedeNormal o. Tam adet dönemine denk gelen günlerde adet sancısı oluyor.
Muhtemelen düşmeye devam edecek ve adet olacaksınız sifirlaninca.Benim 30 çıktı iki gün önce bugünde 27 çıktı tekrar artmaz mi sizce
Rica ederim. Gönlünüzce olsun.İnşallah bı sorun çıkmaz değerlerim yükselir çok teşekkür ederim sizede
İki gün önceki 70ti değil mi? Gayet güzel artış var. Hayırlı olsun. ❤Bugünde kan verdim 205 normalmi
Evet 70 diİki gün önceki 70ti değil mi? Gayet güzel artış var. Hayırlı olsun. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?