- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi nida_bff78
-
Bunu söyleseniz herşey çözülecek geçmiş olsun hap bir gün aksatilsa o ay gebelik ihtimali olur siz bir buçuk ay ilacı bıraktığınız için korunmuyor oluyorsunuzHap ile korunuyorduk bartholin kisti oldu bende sperm enfeksiyon kaptırdığı icin dr yasak etti bende ilacı bırakmıştım 1 buçuk ay falan oldu zaten yeni yeni ilişki serbesti oda bilmedi
Çok ayıp ama aptal falan. Tamam konunuza detaylar girmiş olabilir ama böyle mi tepki vermeliyiz?Tadi damaginda kalsin istemedi herhalde dedim ya Allah aşkına konu nereye geldi benim sorum değerimin yüksek olması yani bu kadar ozelime girecek ne vardi baştaki bana yazan aptala yazdım cvp ben sinir etti beni ben zaten en başta belirttim istemeyek oldu diye konu benim beta hcg den nereye geldi
Yine avukatı mısın diyeceksin neden hakaret ediyorsunuz ? Yanlış birşey demedi demedik hiç birimiz kendinizi ifade edemiyorsunuz sonra hakaret edip yükseliyorsunuz ne gereği varTadi damaginda kalsin istemedi herhalde dedim ya Allah aşkına konu nereye geldi benim sorum değerimin yüksek olması yani bu kadar ozelime girecek ne vardi baştaki bana yazan aptala yazdım cvp ben sinir etti beni ben zaten en başta belirttim istemeyek oldu diye konu benim beta hcg den nereye geldi
Ben başından beri söyledim bunu kendini bilmedi esim dedim
Dalga geçmemiş işte açık açık sormuş hangi korunma yöntemini kullanıyordun şöyle ki o yöntemi kimse kullanmasın tek ilişki olmuş zaten tarih verseniz erken yumurtlama geç yumurtlama bilirsiniz siz deseniz ki biz geri çekilme yöntemi kullanıyoruz buradaki bazıları bunu korunma yöntemi zannediyor en azından asıl bi korunma tarifini verin de tedavi gören arkadaslar da korunsunlar aynı şekil.
Off size laf anlatmak deveye hendek atlatmak uğraşamam derdim yok lafmi yetiştirecem herkes isine geldiği gibi anlıyorEdep her insanda bulunmaz ki.
Cnm açıkçası bilmeden hamile kaldım esimle korunduk 1 kere oldu olduğumu geceyi de biliyorum 26 eylulde olduk sadece tam yumurtlama günümdü inan çok şaşkınım ben yarın dr gidim en iyisi
Eşimle korunduk, çok şaşkınım falan derseniz korunmadiginiz halde tabi anlatamazsınız.Off size laf anlatmak deveye hendek atlatmak uğraşamam derdim yok lafmi yetiştirecem herkes isine geldiği gibi anlıyor
Evet 2 gün sonra 40 oldu ilişkiden 1 5 gün sonra tahlil verdimArkadaşım iki günde mi 15 den 40 oldu ilişkiden kaç gün sonra ki kanda 15 cikti
Yanlış yazdım ilişkiden 5 gün sonra tahlil verdimEvet 2 gün sonra 40 oldu ilişkiden 1 5 gün sonra tahlil verdim
Aynen bende ilişkiden 15 güneş 30 su şimdi kan verdim 2 saat sonra çıkacak inşallah sonucEvet 2 gün sonra 40 oldu ilişkiden 1 5 gün sonra tahlil verdim
Gitim şuan bende verdim 70 diyo yükseliş fazla yok diyo kimyasal olabilir diyolarEvet 2 gün sonra 40 oldu ilişkiden 1 5 gün sonra tahlil verdim
Vay anam vayEşim o an zevke geldi o anki keyfinden beni bırakamadi tadı damaginda kalsin istemedi herhalde sonuç ta bu oldu umarim açıklayıci olmuştur erkek işte yapacak bir şey yok sizi bilemem oda sizin sorununuz
Düşüş olmuş sanırımArkadaşlar bugün kan verdim 27 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi
Evet kimyasal gebelik olabilir dedi salı günü tekrar kan vercemDüşüş olmuş sanırım
Geçmiş olsunEvet kimyasal gebelik olabilir dedi salı günü tekrar kan vercem
Arkadaşlar bugün kan verdim 27 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir ded
2 önce 40 di değerim bugün 70 bnada dedi kimyasal olabilir çok canımı sıktılar2 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?