Bugün ben de kan vereceğim 1 eylülde beta 22 3 eylülde 24 çıktı doktor yüksek ihtimalle kimyasal ya da dış gebelik dedi cuma günü gel dedi bugün öğleden sonra gideceğim ama sabah kahverengi lekelenmem başladı geçen ay da kimyasal geçirdiğim için yine kimyasal olduğunu düşünüyorum yine öyle olmuştu çünkü tekrar büyük hayali kırıklığı yaşıyorumAyy çok teşekkür ederim inşallah dış gebelik değildir platformda yazılanları okudum çok korktum şimdi 5 eylül de tekrar kan vereceğim bakalım
Çok üzüldüm İnşallah bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız cuma günü 100 çıktı değer doktor yokmuş pazartesi bakacak biraz neden olur diye baktım tiroit sorunları da yapıyormuş zaten tiroitim yüksekti bunun için ilaç kullanıyordum ilacım bitti dahiliyeye gittim doz ayarlaması için tahlil istedi bir de beta bakalım dedi bende orda öğrendim tesadüf eseri siz tiroitlerinize baktırdınız mı ondan olabilir miBugün ben de kan vereceğim 1 eylülde beta 22 3 eylülde 24 çıktı doktor yüksek ihtimalle kimyasal ya da dış gebelik dedi cuma günü gel dedi bugün öğleden sonra gideceğim ama sabah kahverengi lekelenmem başladı geçen ay da kimyasal geçirdiğim için yine kimyasal olduğunu düşünüyorum yine öyle olmuştu çünkü tekrar büyük hayali kırıklığı yaşıyorum
Ayy inşallah değildir Rabbim bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim de salı gunu 1100 cıktı bugun de yani 3 gün sonra 1800 çıktı kese fln görünmedi 2 gun sonra tekrar verecem dış gebelikten korkuyorum bnde birde benim yoğum kanamam oldu buyuk puhtılar seklinde
Kan verdiniz mi ?Ayy çok teşekkür ederim inşallah dış gebelik değildir platformda yazılanları okudum çok korktum şimdi 5 eylül de tekrar kan vereceğim bakalım
Evet verdim beta hcg 100 çıktı pazartesi bakacak doktor merakla bekliyorumKan verdiniz mi ?
İnşallah dilediğiniz gibi yolunda gider her şey,bende perşembe dr a gideceğim.Evet verdim beta hcg 100 çıktı pazartesi bakacak doktor merakla bekliyorum
Amin hepimizinİnşallah dilediğiniz gibi yolunda gider her şey,bende perşembe dr a gideceğim.
Ben hiç baktırmadım ama şu an düşük yaşıyorum zaten Allah size yaşatmasın çok zorÇok üzüldüm İnşallah bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız cuma günü 100 çıktı değer doktor yokmuş pazartesi bakacak biraz neden olur diye baktım tiroit sorunları da yapıyormuş zaten tiroitim yüksekti bunun için ilaç kullanıyordum ilacım bitti dahiliyeye gittim doz ayarlaması için tahlil istedi bir de beta bakalım dedi bende orda öğrendim tesadüf eseri siz tiroitlerinize baktırdınız mı ondan olabilir mine.
Düştüyse yüksek ihtimalle kimyasal gebelik olabilirEvet verdim beta hcg 100 çıktı pazartesi bakacak doktor merakla bekliyorum
Bence bir baktırın çünkü sağlıklı gebelik için 2.5 değerin altında olmalı dedi bana benim değerim 5 küsürlerdeydi ilaç kullanıyorum şimdi Amin Rabbim kimseye yaşatmasın galiba benimki de düşük yarın dr bakacak yazarım tekrarBen hiç baktırmadım ama şu an düşük yaşıyorum zaten Allah size yaşatmasın çok zor
Bence bir baktırın çünkü sağlıklı gebelik için 2.5 değerin altında olmalı dedi bana benim değerim 5 küsürlerdeydi ilaç kullanıyorum şimdi Amin Rabbim kimseye yaşatmasın galiba benimki de düşük yarın dr bakacak yazarım
Yarın dr bakacak yazarım Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla bir an önce kucağınıza almayı nasip etsinDüştüyse yüksek ihtimalle kimyasal gebelik olabilir
Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYarın dr bakacak yazarım Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin
Doktor kese gördü ama beta istediğim gibi artmıyor dedi sağlıklı gebelik beklemiyorum dedi birde kanamam da olunca maalesefAyy inşallah değildir Rabbim bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende bugün tekrar kan verdim 27 olmuş dr kimyasal gebelik dedi 2 hafta sonra gel sıfırlandığından emin olalım dediDoktor kese gördü ama beta istediğim gibi artmıyor dedi sağlıklı gebelik beklemiyorum dedi birde kanamam da olunca maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?