Kızlar beta hcg değerime bakar mısınız acil

Bende bu hafta takibi bıraktım persembe doktor randevum var benim de kolları mahvoldu ve cidden yordu yani … var mı bir gelişme sizde umarım her şey yolundadır
Ah sizi o kadar iyi anlıyorum ki, belirsizlik mahfediyor insanı, umarım en rahat şekilde atlatacaksınız. Bana bu süreç biraz iç güdülerime kulak vermeyi öğretti, vücut bize bir sürü şey söylüyor. Pozitifi ilk gördüğümde bile içimde ufaktan “bir şeylerde terslik var” hissi vardı ki tam da öyleymiş. Dün 4 gün sonra değerim tekrar artışa geçerek 380 çıktı. İki farklı doktora göründüm, ilki hemen mtx iğne yapalım riske değmez dedi, ikinci doktor ise vajinal ultrason yaptı, hem rahim içinde kalınlaşma gördü hem de tüplerde bir zedelenme görmedim dedi. Ayrıca bugün ilk kez rahim içinde embriyoya benzer çok çok küçük, dış çeperi olan bir lezyon gördü. Rahim içi sağlıksız gebelik olduğunu düşünüyorum ağrın yoksa bence bekleyelim iğne yapmayalım dedi. Haftasonu kahverengi lekelenmem başladı aynı regl öncesi gibi, düne kadar hiç artmamıştı. Ama aynı regl olacak gibi hissettiğim için ikinci doktoru dinleyip en azından birkaç gün daha beklemeye karar verdim. Bu sabah regl benzeri bir kanama ile uyandım, umuyorum ki vücudum bu şekilde kendisi sonlandırıyor. Biraz kollarım dinlenince yine baktıracağım hcg düşüşe geçti mi diye. Bu kadar kısa bir sürecin bu kadar yıpratıcı olabileceğini hiç düşünmezdim, yaşayan herkese bolca sabır ve sağlık diliyorum

Çok geçmiş olsun bende açıkçası şartlar uygunsa en güzeli doğal düşük olur diye düşünüyorum sizin için de en sağlıklısi olmuştur inşallah çok çok geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…