Kızlar beta hcg değerime bakar mısınız acil

Merhaba
Hamile kalmak istiyorsanız lütfen tiroid değerlerinize düzenli baktırın benim de 9 civarı görmüştüm baya yüksekti hamilelik olmaz demişti sonra değerim düştü 75 mg kullanıyorum ben ve değerim düşünce ilk ay hamile kaldım. Her ay da artıyormu düşüyor mu kontrol etmek için test veriyorum mecbur hamilelikte çok önemli aksatmayın lütfen . Düzenli ilaç kullanımı ile bir kaç ayda düzeliyor . Geçmiş olsun

Birde nasıl regli oldunuz onu çok merak ettim muhtemelen o acaba regli değil miydi ki değildir üstüne görme ya da bebekle alakalı bi şeydi muhtemelen.

Teşekkür ederim 2 aydır ilaç kullanıyorum levotiron verdi ilaç bitince gidiyorum kontrol edilip dozunu ayarlıyor doktor bey evet bana da dediği size dediğini doktor bey bu değerin 2.5 altına düşmesi gerekiyor sağlıklı gebelik için dedi ilk kez 45 gün kullandım ilaç bittiğinde işte kontrol için gittiğimde değerim düşmemişti doktor ilacın dozu az gelmiş dedi ilacın dozunu yükseltti ve de gebeliği o şekilde öğrendim tahllilerin hepsini istemişti.
Bakalım ne zaman düşecek benim değerim

Birde nasıl regli oldunuz onu çok merak ettim muhtemelen o acaba regli değil miydi ki değildir üstüne görme ya da bebekle alakalı bi şeydi muhtemelen.
Bilmiyorum ki ne oldu dr ilk düşmüştür sen regl oldum zannetmişsindir dedi sonra değerler düşünce kimyasal gebelik dedi birkaç güne kanaman başlar dedi ve öyle oldu büyük ihtimalle üstüne gördüm çünkü değer düşüktü reglden hemen sonra verdiğimde regli olmadan hemen önce kaldım büyük ihtimalle ya da bilmiyorum ki bilen aydınlatabilir mi benim de ilk gebeliğimdi yani regl gibiydi canlı kırmızı kanamaydı ağrım sızım çok olmaz normalde o zaman da ağrım sızım olmadı 4 max 5 gün sürer 4 günde bitti değişik bir durumdu gerçekten

Benim de çarşamba kontrollerim var tiroid için birde bana doktor idrar testi ver 1 ayda 3 ayda bir vs dedi , enfeksiyon var mı yok mu diye bi onlara baktırmak istiyorum bakalım .

Cidden değişik bi durum , ama regli olması imkansız gibi bi şey hamileyken o yüzden üstüne görme muhtemelen. Geçmiş olsun

Arkadaşlar benim hamileliğim 13 Mayısta 3 gün adet gecikmesiyle test yaptım silik çizgi çıktı hemen gidip kan verdim hcg 47 çıktı doktorum çok yeni bir gebelik değer 1500 ü görünce ultrason bakacağız dedi takip edelim 3 gün sonra kan verelim dedi 3 gün sonra kan verdiğimde sonuç 48 çıktı ve aile hekimi kimyasal gebelik ya da dış gebelik dedi doktorum artış beklenenin çok altında takip edeceğiz dedi ve serüven başladı 3 güne bir kan vermeye başladım 112-388-1255 şeklinde değer birden artmaya başladı ve kese göründü geç döllenme 4+3 haftalık hamilesiniz sağlıklı gebelik dedi sonra 9.haftada kanamam oldu ilaç, iğne, fitil kullandım kanamam geçti 12.haftada ikili test yaptırdık her şey yolundaydı 14+1 günlükken amniyon sıvısı boşaldı ve doktorum 3 gün bekleyelim milyonda bir ihtimalde olsa deliğin kapandığı oluyor dedi bebeğimin kalbi atıyordu bi kaç doktora daha gittim Bi çare ama sonuç ne yazık ki değişmedi bebeğim çok küçüktü ve akciğerleri gelişmeye daha yeni başladığı için 14+4 haftalıkken hala da kalbi atarken suni sancıyla doğum ettirerek düşük yaptırdılar ve canım oğlum cennet kuşu oldu velhasıl hcg düzensiz de olsa arttı gebelik sağlıklı devam ediyorken bu kadar erken haftalarda olmayacak bir şey yaşandı suyum geldi Rabbim yiyecek ekmek içecek su verdikten sonra ne olursa olsun yaşıyor ama nasipten çıkınca siz ne yapsanız da tutamıyorsunuz. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş çevirmesin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin.

Merhaba bende 20 eylülde kan verdim 63 çıktı bugün tekrar verdim 95 çıktı tam dört haftalık bugün acaba daha çok yeni olduğu için mi ikiye katlamadı yoksa bir sıkıntı mı var diye düşünmekten alamıyorum kendimi başına böyle bir şey gelen var mı

Benim de maalesef düzensiz yani ideal ölçüde artmıyor bu hafta takip edeceğim ama pek umutlu değilim açıkçası
16 Eylül 158
18 Eylül 194
20 Eylül 250
22 Eylül 285 (farklı hastane ) açıkçası iki tahlil daha vereceğim gidişat belli olur yani sonuç olarak geç yerleşme gibi bir durum bile 4. Sonuçtan sonra hızlı toparlanması lazım ne yaşadığımı hiiç bilmiyorum kimyasal 200 ler zor görür ve düşermiş , ya sağlıksız ya da dış gebelik ihtimali ama kanama ,ağrı gibi bir durum yaşamıyorum tolere edebildiği hafif bulantı ve iştah artışım var anormal bir belirtim yok o yüzden henüz doktora gitmedim ilk 3 testi özel lb yaptırdık sonuncuyu aile sağlığı merkezinde düzenli takipten başka bir şey gelmiyor elden haftaya da bir uzmana gideceğim ihmale getirilip evden bakılacak bir tablo kalmıyor orta da çünkü

Sizinle nerdeyse tıpatıp aynı değer artışım. 190-240-270 gibi oldu benim de. Kimyasaldan şüpheleniyordu doktorum ama 3. Sonuçta da az da olsa artış gördüğünden dış gebelikten şüphelenmeye başladı. Benim de kanamam ve ağrım hiç yok. Yorgunluğum var yalnızca o da stresten bile olabilir. Haftaya tekrar tahlil istedi, resmen tetikte bekliyorum. En iyi ihtimal kendi kendine sonlanması gibi bu tablolarda.

Ya bende takipteyim hala ideal artış değil ama 340 oldu kimyasal genel olarak 200 ü bile zor görürmüş ne yaşıyoruz cidden benden merak ediyorum vücudum çok tepkiseldir dış gebelik olsa mutlaka bir ağrım bir şey olurdu lekelenme olarak değerlendirilecek bir kanama bile olması belirtilerimde arttı ama ele gelecek bir şey yok maalesef

İki farklı doktora göründüm, kimyasal 200’ü zor görüyor gibi bir şey her ikisi de söylemedi, hcg değerinin kaç olduğu gerçekten kişiden kişiye çok değişiyor sanırım, asıl takip ettikleri artış oranı. Bana 4. kez ölçüm yapıldı ilk kez artış olmadı sabit kaldı değerim. Öyle olunca detaylı ultrason bakalım dediler, ultrasonda tüplerde bir zedelenme olursa görürüz dediler öyle bir şey görülmedi. Rahim kalınlığım artmış, bu da normalde rahim içi gebeliklerde görünüyormuş. Büyük ihtimalle kimyasal ama beklemekten başka bir çare yok dedi doktor. Haftaya randevum var yine umarım tekrar gitmeye gerek kalmadan sonlanır, çok yorucu ve stresli bir bekleyiş maalesef. Size de bolca güzel enerji yolluyorum, umarım en hayırlı şekilde en kısa sürede sonuçlanır

Benim de son 340 bir sonra ki neredeyse sabit kaldı 360 oldu bende pazartesi gideceğim , dış gebelik olmasında diğerleri çok daha kolay halledilir gibi geliyor size de çok geçmiş olsun son durumunuzdan haberdar ederseniz çok sevinirim umarım sizin için herşey yolunda gider

Mrb şuan durumunuz nedir. İnşallah sağlıklı ilerlemiştir gebeliğiniz. Benimde 9 Eylül de 5.010 sonra sırasıyla 2 gün arayla 5.130 13.310 20 59 159 310 şeklinde çıktı. Dr lar ilk önce dış gebelik dediler sonra sağlıklı artmaya başlıyor dediler. 30 Eylül de keseyim görebiliriz diye randewu werdiler inşallah sağlikliya dönmüştür

Bende 3 gün gecikmeyle 6 eylül de adet oldum bildiğiniz adet kanaması farkli bişey kesinlikle değildi. 9 eylül akşam üzeri bitti temizlendim gecesi beta 5.010 çıktı sonra 310 u buldu ilk başta bana da dış gebelik dediler ilk 3 bata aşırı yawş yükseldi sonraki 3 beta normal 2 kat arttı 30 eylül salı günü randewum war dr keseye görme şansımız war dedi bakalım Rabbim hayırlısını kolaylıkla wersin inşallah

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Haftasonu kahverengi akıntım başladı benim sanki adet sökülmesinden önce yaşadığımız gibi, umarım öyle bir şeydir. Şimdi geldim hcg verdim, sonuç çıkınca da doktoru göreceğim, umarım sıkıntılı bir durum yoktur. Kan vermekten kollarım mahvoldu Sizden de güzel haber gelir bugün umarım, aklımdasınız

Bende bugün beta hcg werdim sonuçları bekliyorum bin küsürlerde çıkması gerekiyor yarinda randewum bakalım Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip eder inşallah bizlere

Bende bu hafta takibi bıraktım persembe doktor randevum var benim de kolları mahvoldu ve cidden yordu yani … var mı bir gelişme sizde umarım her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…