Doğuma Hazırlık Kızlar bi akıl verin yoruldum artık :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Begüm anlamı kadın hükümdar prenses yağmur isminin anlamı bereket

• Ankete Katılan
    36

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Hamileliğimin başından beri isim konusu herkese dert oldu bizden hariç herkes isim koydu isim önerdi bnde herkesin ağzına bakan birisiyim Azra olsun dedik anlamı bakire dediler olsun dedik vazgeçmedik kayinvalide darılır

sonra Azra Begüm kesin dedik bu sefer de tek isim dediler azradan da vazgeçip tek Begüm olsun dedik son karar dedik şimdide kendi annem yağmur diyo başka bişe demiyor agliycam artık kapı süsü yaptırıyorum herşey tamam ama isim ne yazdırcam yapan kişi hala bnden yanıt bekliyo
surda 3 haftadan az kaldı hala isim derdindeyiz eşimin yağmur isminden haberi yok Begüm ismiyle seviyor kızımızı
burda son bı anket yapıp sonuca göre eşime durumu acicam ne olur yardım edin ((

begum dedim gobekadi da yagmur olur deyin annenize tamam iste kari koca siz karar verin bebegin adina her kafadan bir ses cikar cunku

Betül zehra Sahra Hafsa hüma Ayşe miray Benin'de kızım olacak ismi hala net değil
Canim vala sende benim düştüğüm duruma düşme inşallah en güzel kararı hemencecik alırsıniz umarım bu seceneklerden Betül ismi çok güzel :)

begum dedim gobekadi da yagmur olur deyin annenize tamam iste kari koca siz karar verin bebegin adina her kafadan bir ses cikar cunku
Olmazsa öyle yapcam Begüm ismini seviyorum yağmurda güzel ama esimle artık yorulduk herkes bişe diyo

İsim konusu zor gerçekten inşallah içinize sinen iyi ki de böyle olmuş diyeceğiniz bi isim olur..
Aslında yağmur da begüm de benim beğendiğim kız isimlerinden...burda begüm birazcık daha yağmurdan daha iyi...yağmur unisex bi isim olduğu için belki de unisex isimleri ismi beğensem de unisex olması ismi eletiyor...o yüzden hrm anlamı güzel hem net kız ismi begüm bence

Kafaniz karisiracak. Biz kimseye sormuyoruz. Herkes ayri ismi begeniyor Herkesi memnun etmek zor. Fikir bile almayin . Esiniz e sorun yine begum derse icinize sinmisse degistirmezsiniz zaten. o zaman uygun dille annenize anlatin.

Kafaniz karisiracak. Biz kimseye sormuyoruz. Herkes ayri ismi begeniyor Herkesi memnun etmek zor. Fikir bile almayin . Esiniz e sorun yine begum derse icinize sinmisse degistirmezsiniz zaten. o zaman uygun dille annenize anlatin.
Anneme uygun dille anlattım ama hala üzülüyor eşim de aynı sizin gibi herkese fikir sorup durma diye sinirleniyor gerçekten Begüm eşimin de benimde sevdiği isim hakkımız da hayırlısı inşallah

Bence bu konu bebeğin annesini ve babasını ilgilendirir. Eşinle otur karar ver. Çünkü bu bebek senin. Ve ileride her seslendiğinde koyduğun ismin pişmanlığını yaşama. Keşke deme.
Kendimden örnek vermek gerekirse, kız olursa ben erkek olursa babası koyacaktı. Hiç bir şekilde düşündüğü isime karışmadım aynı şekilde oda benim düşündüğüm isime karışmadı. Dışarıdan herkes yorumunu yaptı. Kayınvalidem kendi ismini bile söyledi. Ama bu bebek benim ben koymalıyım. Benim sevdiğim istediğim isim olmalı diye düşündüm. Kim ne derse desin kararımdan geçmedim. Bunu bir düşün bence canım.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Sağol canım :) aynen artik kimseyi duymuyorum kimseye takılmıyorum ismimiz Begüm olcak ohh içim çok rahataldı

siz ne begenirseniz onu koyun kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz ki edemezsiniz de ben eşime bastan söledim ikimiz ne istersek o olcak dedim yoksa her kafadan bi seess ister begensinler ister begenmesinler anne baba karar verir bitti :)

siz ne begenirseniz onu koyun kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz ki edemezsiniz de ben eşime bastan söledim ikimiz ne istersek o olcak dedim yoksa her kafadan bi seess ister begensinler ister begenmesinler anne baba karar verir bitti :)
Aynen ya keşke bnde ilk başlardan siz gibi olabilseydim kafamı çok ağrıttilar sonunda kurtuldum tüm seslerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…