- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Canim vala sende benim düştüğüm duruma düşme inşallah en güzel kararı hemencecik alırsıniz umarım bu seceneklerden Betül ismi çok güzel :)Betül zehra Sahra Hafsa hüma Ayşe miray Benin'de kızım olacak ismi hala net değil
Olmazsa öyle yapcam Begüm ismini seviyorum yağmurda güzel ama esimle artık yorulduk herkes bişe diyobegum dedim gobekadi da yagmur olur deyin annenize tamam iste kari koca siz karar verin bebegin adina her kafadan bir ses cikar cunku
Benim ismim övünmek gibi olmasın çok memnunumCanim vala sende benim düştüğüm duruma düşme inşallah en güzel kararı hemencecik alırsıniz umarım bu seceneklerden Betül ismi çok güzel :)
Anneme uygun dille anlattım ama hala üzülüyor eşim de aynı sizin gibi herkese fikir sorup durma diye sinirleniyor gerçekten Begüm eşimin de benimde sevdiği isim hakkımız da hayırlısı inşallahKafaniz karisiracak. Biz kimseye sormuyoruz. Herkes ayri ismi begeniyor Herkesi memnun etmek zor. Fikir bile almayin . Esiniz e sorun yine begum derse icinize sinmisse degistirmezsiniz zaten. o zaman uygun dille annenize anlatin.
:)) tek isim istiyoruz canım soy isim de uzun sağol yorumun içinYağmur Begüm koyun olsun bitsin çok gel iki isimde bence
O zman Begüm koymani tercih ederm ben oyumu ona kullanmistm:)) tek isim istiyoruz canım soy isim de uzun sağol yorumun için
O zman Begüm koymani tercih ederm ben oyumu ona kullanmistm
Begüm kararını aldık canım hiç yağmur isminin konusunu açmadım eşime :) inşallah hayırlı olur :)Begum guzel.. Oyum Begum'e..
Esinizle beraber icinize sineni koyun..
Sonra pisman olmayin
Sağol canım :) aynen artik kimseyi duymuyorum kimseye takılmıyorum ismimiz Begüm olcak ohh içim çok rahataldıBence bu konu bebeğin annesini ve babasını ilgilendirir. Eşinle otur karar ver. Çünkü bu bebek senin. Ve ileride her seslendiğinde koyduğun ismin pişmanlığını yaşama. Keşke deme.
Kendimden örnek vermek gerekirse, kız olursa ben erkek olursa babası koyacaktı. Hiç bir şekilde düşündüğü isime karışmadım aynı şekilde oda benim düşündüğüm isime karışmadı. Dışarıdan herkes yorumunu yaptı. Kayınvalidem kendi ismini bile söyledi. Ama bu bebek benim ben koymalıyım. Benim sevdiğim istediğim isim olmalı diye düşündüm. Kim ne derse desin kararımdan geçmedim. Bunu bir düşün bence canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aynen ya keşke bnde ilk başlardan siz gibi olabilseydim kafamı çok ağrıttilar sonunda kurtuldum tüm seslerden :)siz ne begenirseniz onu koyun kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz ki edemezsiniz de ben eşime bastan söledim ikimiz ne istersek o olcak dedim yoksa her kafadan bi seess ister begensinler ister begenmesinler anne baba karar verir bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?