Kizlar bi bakabilirmisiniiz ??

mscelik6565

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
64
24
38
28
Kizlar son adet tarihi 25 agustos
18 eylulde doktora gittim bana hafta sonunu degerlendirin dedi yumurtlama gunumdu sanirim
Beklenen adet gunu 25 eylul du ama 28 eylul adet henuz olmadim belirtilerimyok
Hafif bi gogus ucumda cok cok az hassasiyet var ve bi kac gundur sabah kasik agirisi oluyor cok az bi sekilde bugun test yaptim erken gebelik testi 6 gun onceden bakilabilin sonuc boyle cizgiyi benmi goruyorjm bi tek off sinirlerim bozulduu

Merhaba canım çizgiyi bende gördüm hafif silik buarada şuan seninle aynı durumdayız bende sabah kaset test yaptım benimki negatif ama adet olmadım gecikmemin 3. Günündeyim sıcak basıyor ve adet olacakmış hissi var gelip gidiyor

@
Canim su digitaal testlerde oluyor ya hani haftalik belli eden onlardanda yaptim hemen negatif cikti anlamadim ya moralim bozuldu gercekten , Ayy insallah hamilesindir ya

@

Canim su digitaal testlerde oluyor ya hani haftalik belli eden onlardanda yaptim hemen negatif cikti anlamadim ya moralim bozuldu gercekten , Ayy insallah hamilesindir ya
İnşallah ikimizde hamileyizdir sen ne kadardır istiyorsun benim 2 buçuk sene oldu hiç gebelik yaşamadım ama bugünde adet olmazsam umudum biraz daha artıcak bir hafta bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum eğer olur da nasip olursa

İnsallah canim , ben 2 yildir evliyim yeni korunmayi bıraktık yenj düşünüyorum canim. Valla bilmiyom canim ben turkiyede yaşamıyorum

Ay insallah ya sizin nasildi acaba belirtiniz falan oldumu adetiniz kc gun geciktite. Sonra ogrendinjz
Ben adetime 4 gün kala test yaptım böyle hafif 2. Çizgi çıkmıştı sonra adetime 1 gün kala yaptım net çıktı kan verdim pozitifti. Belirtilerim göğüs hassasiyeti kasık ağrısı sık idrar bedenimdeki yeşil damarların belirginleşmesiydi. Az önce doktordan geldim keseyi çok küçük de olsa gördüm şükür

Benim adetim gecti canim ama bugun 3 gun oldu geceli , ama adetime 7 gun kala doktora gittim yumurtlama dedi bana haftasonunu degelerndir dedi ben bugun o gunden 10 gecti test yaptim cook silik sikti yarin tekrarlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…