- 4 Eylül 2020
- 64
- 24
- 38
- 28
- Konu Sahibi mscelik6565
-
Canim su digitaal testlerde oluyor ya hani haftalik belli eden onlardanda yaptim hemen negatif cikti anlamadim ya moralim bozuldu gercekten , Ayy insallah hamilesindir yaMerhaba canım çizgiyi bende gördüm hafif silikbuarada şuan seninle aynı durumdayız bende sabah kaset test yaptım benimki negatif ama adet olmadım gecikmemin 3. Günündeyim sıcak basıyor ve adet olacakmış hissi var gelip gidiyor
Evet yeniden aldim ama aynisini alamadim baska erken gebelik testi aldim onunla yarin tekrarlicammYarın testi tekrarlama imkanın var mı belki yarın daha netleşir ☺
Yaaa cook heycanladimm simdiiiiiBend egordummm 5 tllikte de çıkar bence
İnşallah ikimizde hamileyizdir sen ne kadardır istiyorsun benim 2 buçuk sene oldu hiç gebelik yaşamadım ama bugünde adet olmazsam umudum biraz daha artıcak bir hafta bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum eğer olur da nasip olursa@
Canim su digitaal testlerde oluyor ya hani haftalik belli eden onlardanda yaptim hemen negatif cikti anlamadim ya moralim bozuldu gercekten , Ayy insallah hamilesindir ya
Markası ne benim one step diye bir kaset test beş tllik olanlardan iyi mi bilmiyorumEvet yeniden aldim ama aynisini alamadim baska erken gebelik testi aldim onunla yarin tekrarlicamm
İnsallah canim , ben 2 yildir evliyim yeni korunmayi bıraktık yenj düşünüyorum canim. Valla bilmiyom canim ben turkiyede yaşamıyorumİnşallah ikimizde hamileyizdir sen ne kadardır istiyorsun benim 2 buçuk sene oldu hiç gebelik yaşamadım ama bugünde adet olmazsam umudum biraz daha artıcak bir hafta bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum eğer olur da nasip olursa
Hadi hayırlısı rabbim bekletmesin beklemek çok zor inşallah hamilesindir inşallah bende hamileyimdirİnsallah canim , ben 2 yildir evliyim yeni korunmayi bıraktık yenj düşünüyorum canim. Valla bilmiyom canim ben turkiyede yaşamıyorum
İnsallah canim yaHadi hayırlısı rabbim bekletmesin beklemek çok zor inşallah hamilesindir inşallah bende hamileyimdir
Sonucuna beni de etiketlersin yarın olur mu ? Hadi hayırlısıİnsallah canim yayarin tekrarlicamm bakalimm
Olur canim haber veririmSonucuna beni de etiketlersin yarın olur mu ? Hadi hayırlısı
Bende gördüm benimkide böyleydi hayırlısı olsun inşallahBaska goren yokmu yada ayni durumu yasayan
Ay insallah yaBende gördüm benimkide böyleydi hayırlısı olsun inşallah
Ben adetime 4 gün kala test yaptım böyle hafif 2. Çizgi çıkmıştı sonra adetime 1 gün kala yaptım net çıktı kan verdim pozitifti. Belirtilerim göğüs hassasiyeti kasık ağrısı sık idrar bedenimdeki yeşil damarların belirginleşmesiydi. Az önce doktordan geldim keseyi çok küçük de olsa gördüm şükürAy insallah yasizin nasildi acaba belirtiniz falan oldumu adetiniz kc gun geciktite. Sonra ogrendinjz
Benim adetim gecti canim ama bugun 3 gun oldu geceli , ama adetime 7 gun kala doktora gittim yumurtlama dedi bana haftasonunu degelerndir dedi ben bugun o gunden 10 gecti test yaptim cook silik sikti yarin tekrarlicamBen adetime 4 gün kala test yaptım böyle hafif 2. Çizgi çıkmıştı sonra adetime 1 gün kala yaptım net çıktı kan verdim pozitifti. Belirtilerim göğüs hassasiyeti kasık ağrısı sık idrar bedenimdeki yeşil damarların belirginleşmesiydi. Az önce doktordan geldim keseyi çok küçük de olsa gördüm şükür☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?