- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
- Konu Sahibi mscelik6565
-
Evet koyulasma takibi yap canım hayırlısı olsunBenim adetim gecti canim ama bugun 3 gun oldu geceli , ama adetime 7 gun kala doktora gittim yumurtlama dedi bana haftasonunu degelerndir dedi ben bugun o gunden 10 gecti test yaptim cook silik sikti yarin tekrarlicam
Son durum ne acaba hamilemisiniz?Benim adetim gecti canim ama bugun 3 gun oldu geceli , ama adetime 7 gun kala doktora gittim yumurtlama dedi bana haftasonunu degelerndir dedi ben bugun o gunden 10 gecti test yaptim cook silik sikti yarin tekrarlicam
Bugun kan testi vericem sonuc alinca yazarim kesinlikleSon durum ne acaba hamilemisiniz?
Adetim 1 hafta oldu geciklei kan testim negatif cikti .. ama heniz adette olmadimSon durum ne acaba hamilemisiniz?
Hayırlısı olsun. Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah. Bende bebek istyorum. Ekimin 10 nda adet olmam lazım. 6 sinda da evlilik yıl dönümümuz. Erken gebelik testi alip yapmak istyorum.Eğer varsa esime çok büyük bir supriz olur. Bi yandan da korkuyorum testler beni yanıltır diye. Bu silik çizgi olayı insanın kafasını çok karıştıryor. Neden blmyorum ama kendimi sanki hamileymis gibi hissediyorum. Heralde psikolojiktir. Yaklaşık 7 8 gündür kasik ağrım var.Bakalm artık hayırlısı. Sizde üzülmeyin demek ki zamani var.Adetim 1 hafta oldu geciklei kan testim negatif cikti .. ama heniz adette olmadim
Hayırlısı olsun. Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah. Bende bebek istyorum. Ekimin 10 nda adet olmam lazım. 6 sinda da evlilik yıl dönümümuz. Erken gebelik testi alip yapmak istyorum.Eğer varsa esime çok büyük bir supriz olur. Bi yandan da korkuyorum testler beni yanıltır diye. Bu silik çizgi olayı insanın kafasını çok karıştıryor. Neden blmyorum ama kendimi sanki hamileymis gibi hissediyorum. Heralde psikolojiktir. Yaklaşık 7 8 gündür kasik ağrım var.Bakalm artık hayırlısı. Sizde üzülmeyin demek ki zamani var.
Yaa bende eşimin doğum gününde öyle süpriz yaptım ikinci çizgi silikti yinede yaptım ve düşük oldu bende acele etme öyle tamam güzel süpriz hatta video ile kayıta aldım ama boşa gittiHayırlısı olsun. Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah. Bende bebek istyorum. Ekimin 10 nda adet olmam lazım. 6 sinda da evlilik yıl dönümümuz. Erken gebelik testi alip yapmak istyorum.Eğer varsa esime çok büyük bir supriz olur. Bi yandan da korkuyorum testler beni yanıltır diye. Bu silik çizgi olayı insanın kafasını çok karıştıryor. Neden blmyorum ama kendimi sanki hamileymis gibi hissediyorum. Heralde psikolojiktir. Yaklaşık 7 8 gündür kasik ağrım var.Bakalm artık hayırlısı. Sizde üzülmeyin demek ki zamani var.
Geç dollenme olunca idrarda çıkmıyor ama kanda kesin çıkıyor diye blyorum. İnşallah tez zamanda hamile kalırsın. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bide ben vajinismus hastaydm. Daha 3 ay oldu yeneli. Hemen bebek işine giristikİnsallah san supriz yapabilirsin canimben halen adet olmadjm ama ben zaten yumurtlamamda beklenen adete 1 hafta kala oldu o yuzden belki bi umut gec dollenmedir diye bekliyorum cunku gogus ucu agirimda var o bi tek beni hani suphelendirmisti cunku adet gecikmesinde hic yasamadim gogus ucu ağırısıni
Çok üzüldüm ya. Çok zor bi durum. Allahin imtihanı işte.Yaa bende eşimin doğum gününde öyle süpriz yaptım ikinci çizgi silikti yinede yaptım ve düşük oldu bende acele etme öyle tamam güzel süpriz hatta video ile kayıta aldım ama boşa gitti
Peki gogus ucu agrisi normal mi ve adetim 25 eylulde olmasi lazimdi ve olmadim sadece ara ara karnim agirip geciyor , Ay insallah ya canim insallah hamilesindir cok isterimGeç dollenme olunca idrarda çıkmıyor ama kanda kesin çıkıyor diye blyorum. İnşallah tez zamanda hamile kalırsın. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bide ben vajinismus hastaydm. Daha 3 ay oldu yeneli. Hemen bebek işine giristikbende göğüs ağrısı falan yok hiç ama kasik ağrısı batması var.
Burda evet coook zor görünüyodu ama canim sonraki evde yaptiklarimda icini acinca hep bi silik cizgi vardi icinde ama iste kanda oyle cikinca bilemedim yaKardeş bir ben göremedim galibaçizgi falan yok benim gözde
Tekrardan kalirsin insAllah uzulmeYaa bende eşimin doğum gününde öyle süpriz yaptım ikinci çizgi silikti yinede yaptım ve düşük oldu bende acele etme öyle tamam güzel süpriz hatta video ile kayıta aldım ama boşa gitti
Valla benim adetime 2 gün kala göğsüm ağrır. Ama ucu acımaz veya hassas olmaz. Senin niye öyle acaba. Belki de göğüslerinde bir sorun vardır. Ben hamilelerde göğüs ağrısı çok duydum ama özellikle uç kısmının agrimaisni acimasini hiç duymadım.Peki gogus ucu agrisi normal mi ve adetim 25 eylulde olmasi lazimdi ve olmadim sadece ara ara karnim agirip geciyor , Ay insallah ya canim insallah hamilesindir cok isterim
Evet canim bende adet olmayi bekliyorum olmazsamValla benim adetime 2 gün kala göğsüm ağrır. Ama ucu acımaz veya hassas olmaz. Senin niye öyle acaba. Belki de göğüslerinde bir sorun vardır. Ben hamilelerde göğüs ağrısı çok duydum ama özellikle uç kısmının agrimaisni acimasini hiç duymadım.
İnşaAllah canımTekrardan kalirsin insAllah uzulme
Clearbluelar çok kötü hep böyle çıkıyor..bu ayni test bi kax saat sonra acinca icini daha net gordum
Ama yine negatif
Baska testlerdede oyle cikti o yuzden hic guvenmiyorum artik .. erken gebelik testlerineClearbluelar çok kötü hep böyle çıkıyor..
Kesinlikle ihmal etme. Bebek içinde üzülme dmeek ki zamanı varmış. Bende istyorum ama Allah ne zaman nasip ederse başım gözüm üstüne. Yasim 23 bide vajinismusu yeni atlattigim için kendimi çok sartlamiyorum.Evet canim bende adet olmayi bekliyorum olmazsam
Bi doktora gorunucem suan iyi biraz ama hassaslik var gogusumde koltuk altima dogru var elleyince , ucundada hassaslik dedigim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?