- 20 Mart 2025
- 250
- 34
- 13
- 24
- Konu Sahibi manyakkedi
-
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi kafamda kurup duruyorumMerhaba size biraz sürecimden bahsetmek istiyorum en son adetimin ilk gün tarihi 28 mart sonrasında adet görmedim eşim asker ve nisan 4-5 gibi yanıma geldi ve korunmadık zaten yumurtlama dönemim değil diye üzerinde durmadım 10 nisan günü kadın doğuma başka bir sebepten dolayı beta baktırdım ve negatif geldi dün akşam da test hafif silik çıkınca gittim kan verdim 147 çıktı ama bana çok düşük geldi son adet tarihinden itibaren 5 hafta diye hesaplanıyor ama çok düşük bir değer değil mi kimyasal olabilir mi burada adeti geciken kişilerin hep yüksek çıkmış bende neden böyle oldu bir terslik var gibi hissediyorum
Benim reglime 4 gün var 25 çıktı betam sizin regliniz kaç gün geciktiMerhaba size biraz sürecimden bahsetmek istiyorum en son adetimin ilk gün tarihi 28 mart sonrasında adet görmedim eşim asker ve nisan 4-5 gibi yanıma geldi ve korunmadık zaten yumurtlama dönemim değil diye üzerinde durmadım 10 nisan günü kadın doğuma başka bir sebepten dolayı beta baktırdım ve negatif geldi dün akşam da test hafif silik çıkınca gittim kan verdim 147 çıktı ama bana çok düşük geldi son adet tarihinden itibaren 5 hafta diye hesaplanıyor ama çok düşük bir değer değil mi kimyasal olabilir mi burada adeti geciken kişilerin hep yüksek çıkmış bende neden böyle oldu bir terslik var gibi hissediyorum
Zaten düzensiz adet oluyorum ben yani net bi aralıkta olmuyorum ama uygulamaya göre 6 gün ne kadar doğru bilmiyorumBenim reglime 4 gün var 25 çıktı betam sizin regliniz kaç gün gecikti
Canım şöyle diyim mesela benim 4 gün kala 25 çıktı 6 gün gecikmede 800 falan çıkacak düzenli artarsa ama sende geç döllenme olabilir bence rahat ol 2 gün sonra tekrar kan vefZaten düzensiz adet oluyorum ben yani net bi aralıkta olmuyorum ama uygulamaya göre 6 gün ne kadar doğru bilmiyorum
Yarın tekrar vericem ama bilemedim şubatta kimyasal geçirdim korkuyorum bu yüzden ümitleniyorum sonra üzülüyorumCanım şöyle diyim mesela benim 4 gün kala 25 çıktı 6 gün gecikmede 800 falan çıkacak düzenli artarsa ama sende geç döllenme olabilir bence rahat ol 2 gün sonra tekrar kan vef
4-5 nisan dışında ilişki de yaşamadım işte o yüzden de biraz kafam karışıkCanım şöyle diyim mesela benim 4 gün kala 25 çıktı 6 gün gecikmede 800 falan çıkacak düzenli artarsa ama sende geç döllenme olabilir bence rahat ol 2 gün sonra tekrar kan vef
Kimyasal geçirdiğinde betan kaçtıYarın tekrar vericem ama bilemedim şubatta kimyasal geçirdim korkuyorum bu yüzden ümitleniyorum sonra üzülüyorum
Kimyasal geçirdiğinde betan kaçtı
Ay bende çok korkuyorum idrar testi ile takip ediyorum koyulaşıyo inşallah devam eder15 sonra 9 a düştü düştüğü günde adet oldum
İnşallah sağlıkla ilerler stres zaten insanı mahvediyorAy bende çok korkuyorum idrar testi ile takip ediyorum koyulaşıyo inşallah devam eder
Bencede haklısın 2 gün sonra kan vercem bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olurİnşallah sağlıkla ilerler stres zaten insanı mahvediyor
Her gün yapıyor musun idrar takibini bende öyle mi kontrol etsem acabaAy bende çok korkuyorum idrar testi ile takip ediyorum koyulaşıyo inşallah devam eder
Yapıyorum canım bu sabah kan vermeden önce saat 7.30 da yaptım birde eve gelince 13.30 da yaptım alttaki öğlen yaptığımHer gün yapıyor musun idrar takibini bende öyle mi kontrol etsem acaba
Olmazsa bende böyle bakayım teşekkür ederim yorumlarınız içinYapıyorum canım bu sabah kan vermeden önce saat 7.30 da yaptım birde eve gelince 13.30 da yaptım alttaki öğlen yaptığım
Testinizin markası ne freely miYapıyorum canım bu sabah kan vermeden önce saat 7.30 da yaptım birde eve gelince 13.30 da yaptım alttaki öğlen yaptığım
Net bilgisi olan var mıMerhaba size biraz sürecimden bahsetmek istiyorum en son adetimin ilk gün tarihi 28 mart sonrasında adet görmedim eşim asker ve nisan 4-5 gibi yanıma geldi ve korunmadık zaten yumurtlama dönemim değil diye üzerinde durmadım 10 nisan günü kadın doğuma başka bir sebepten dolayı beta baktırdım ve negatif geldi dün akşam da test hafif silik çıkınca gittim kan verdim 147 çıktı ama bana çok düşük geldi son adet tarihinden itibaren 5 hafta diye hesaplanıyor ama çok düşük bir değer değil mi kimyasal olabilir mi burada adeti geciken kişilerin hep yüksek çıkmış bende neden böyle oldu bir terslik var gibi hissediyorum
Canım hikayene göre 5 Nisan gibi ilişki olsa 6 7 8 nisan gibi döllenme olsa 10 günde yani 16 Nisan gibi zaten bebeği öğrenirdin şu an resmen 1 ay geçmiş gibi betan çok düşük güzelim ya anlamadım ben tarihlerde emin msnNet bilgisi olan var mı
Evet maalesef bende bunun farkındayım ama ben hiç gebeliğe ihtimal vermedim adet olmayınca öylelikle şüphelendim dün de o değeri öğrendimCanım hikayene göre 5 Nisan gibi ilişki olsa 6 7 8 nisan gibi döllenme olsa 10 günde yani 16 Nisan gibi zaten bebeği öğrenirdin şu an resmen 1 ay geçmiş gibi betan çok düşük güzelim ya anlamadım ben tarihlerde emin msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?