- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
- Konu Sahibi Elenora004
-
Tüp bebek tedavisiylemi hamile kaldiniz veya düşük tehlikenizmi var ?bunlar deilse ilişkinin sakincasi yok diye biliyorumkizlar braz ozel ama gebeligin ilk haftalarinda iliski olmasinda bi problem varmi ?esim ve ben tedirgin oluyoruz.doktora sordum ilk 3 ay onermiyorz dedi. herhangi bi dusuk riskimiz kanamamiz yok sukur.hic de olmadi 7.haftadayiz..bi yardim edin
yok canim ikiside yok cok sukur kanama vs de yok.Tüp bebek tedavisiylemi hamile kaldiniz veya düşük tehlikenizmi var ?bunlar deilse ilişkinin sakincasi yok diye biliyorum
kesin yasak koymadi ben sordum ozellikle ilk bebek oldugu icin.ilk uc ay onermiyoruz dedi sadece.yaa hormonlar ters etki yapti bende sanirimdoktorunuz 3 ay öneriyoruz dediyse biraz sabredin canım.. bana yasak mesela...
bende arastirdim in.te aksine 3 ay sknti olmicagi yaziyor ama dr. oyle deynce geri cekildik.benlik bi durumda yok aslinda dusuk riski vs.Ben bu 3 ayi yeni duydum ve çok garipsedim, bana doktorum hic boyle birsey demedi.
Belki size ozgu bir durumdur.
kesin yasak koymadi ben sordum ozellikle ilk bebek oldugu icin.ilk uc ay onermiyoruz dedi sadece.yaa hormonlar ters etki yapti bende sanirim
Yani sikinti yojsa neden yasaklarlar anlamam. Zaten bu durunda dikkat ediyorsun iliskide de. İnsanlari bu durumdan mahrum etmenin anlami ne? Yapin yavrum birsey olmaz hirpalamayin cok sarsmayin. Rabbime emanet kasmayin ya relax.
İstisnai durumlar olabilir cnm.yinede cok derine inmeden daha yuzeysel iliski olabilir bence. Yani bu da bir ihtiyac ve bence insana iyi gelen bir ihtiyac ozellikle de ona en ihtiyacin oldugu an bu zamanlaröyle tabii.. başka kist vardı yasaklandı. kist eridi yasak kalktı sonra başı aşağıda diye yasaklandı.. bekliyoruz yukarı dönmesini başının
oyle canim zaten dikkat ediliyo normal hareketleri yaparken bile kionda hayli hayli dikkat edilir.o zaman ileri gitmeden incitmeden olabilir canım.. ilk hamileliğimde yasak olmadı hiç. bunda yasak
İstisnai durumlar olabilir cnm.yinede cok derine inmeden daha yuzeysel iliski olabilir bence. Yani bu da bir ihtiyac ve bence insana iyi gelen bir ihtiyac ozellikle de ona en ihtiyacin oldugu an bu zamanlar
kesinlkleeee :) iste bekledigim cevap. tesekkurlerYani sikinti yojsa neden yasaklarlar anlamam. Zaten bu durunda dikkat ediyorsun iliskide de. İnsanlari bu durumdan mahrum etmenin anlami ne? Yapin yavrum birsey olmaz hirpalamayin cok sarsmayin. Rabbime emanet kasmayin ya relax.
kesinlkleeee :) iste bekledigim cevap. tesekkurlerYani sikinti yojsa neden yasaklarlar anlamam. Zaten bu durunda dikkat ediyorsun iliskide de. İnsanlari bu durumdan mahrum etmenin anlami ne? Yapin yavrum birsey olmaz hirpalamayin cok sarsmayin. Rabbime emanet kasmayin ya relax.
kist ne kistiydi canimöyle tabii.. başka kist vardı yasaklandı. kist eridi yasak kalktı sonra başı aşağıda diye yasaklandı.. bekliyoruz yukarı dönmesini başının
evet normalden ekstra ilgi istiyor insan haliyle.ve bu insanin bi ihtiyaci.tesekkurlerAnnenin bence begenilmeye arzulanmaya daha cok ihtiyaci oluyor, doktor ne dediyse o tabi ama tehlike yoksa kibar kibar yapilmali bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?