- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi Elenora004
-
ki
kist ne kistiydi canim
canım eğer bi kanaman felan varsa doktor zaten ilişki yasak der. gene bi doktora net bir şekilde sor. ilişkilerinizde korunmak önemli amakizlar braz ozel ama gebeligin ilk haftalarinda iliski olmasinda bi problem varmi ?esim ve ben tedirgin oluyoruz.doktora sordum ilk 3 ay onermiyorz dedi. herhangi bi dusuk riskimiz kanamamiz yok sukur.hic de olmadi 7.haftadayiz..bi yardim edin
iyi bari cok sukur canim :) gerk kalmamis. dr.um bana da folikul kist var dedi ama bebegi besleyen bi kistmis zararli mi dedim aksina faydasi var dedi.normal kistti canım. 4.27 cmdi sonra 5i geçti ameliyat olma ihtimali vardı. CA125 diye bi test yaptı. bekledik küçülmesini sonra kayboldu:)
Yani bizde esim ne yapsa ben hamileyim ondan demi diyen biriydim bence esler arasindaki bagda kopmamali ama doktor dediyse bilemem benim doktorum dememisti hatta kurtaj sonrasi bile sadece 2 gun dedi.evet normalden ekstra ilgi istiyor insan haliyle.ve bu insanin bi ihtiyaci.tesekkurler
yok benm ilk gebelik oldugu icin sordum tedbir amacli.kanama vs olmadi simdiye kadr.evet korunmak kaydiyla oluyor sanirimcanım eğer bi kanaman felan varsa doktor zaten ilişki yasak der. gene bi doktora net bir şekilde sor. ilişkilerinizde korunmak önemli ama
iyi bari cok sukur canim :) gerk kalmamis. dr.um bana da folikul kist var dedi ama bebegi besleyen bi kistmis zararli mi dedim aksina faydasi var dedi.
evet canım sonra enfeksiyon felan başa bela olabiliyor :)yok benm ilk gebelik oldugu icin sordum tedbir amacli.kanama vs olmadi simdiye kadr.evet korunmak kaydiyla oluyor sanirim
ilgisi sevgisi hc degismedi cok sukur aksine daha da artti ama bu konu onu tedirgin ediyor malesef.Yani bizde esim ne yapsa ben hamileyim ondan demi diyen biriydim bence esler arasindaki bagda kopmamali ama doktor dediyse bilemem benim doktorum dememisti hatta kurtaj sonrasi bile sadece 2 gun dedi.
Doktorum bana korunmayla ilgilide birsey demedi bundan eminmisinizcanım eğer bi kanaman felan varsa doktor zaten ilişki yasak der. gene bi doktora net bir şekilde sor. ilişkilerinizde korunmak önemli ama
evet canım . spermler erken doğuma neden olabiliyor vede enfeksiyon için önemliDoktorum bana korunmayla ilgilide birsey demedi bundan eminmisiniz
Evet bizimkide cok tedirgindiilgisi sevgisi hc degismedi cok sukur aksine daha da artti ama bu konu onu tedirgin ediyor malesef.
insallah kaybolur canim kramp fln yok ama kasiklarda bi doluluk hissi var sadece :) oda normal sanirimaynen ama çok sancı çektim o süreçte. en ufak bir hareketimde kramp giriyordu. erir o zaman senin kistin de bebek büyüdükçe besler ve kaybolur. ama dikkat yine de hareketine..
Ilerleyen haftalari bilmemde hijyenine onem veren bir ciftte sorun olmaz gibi geldievet canım . spermler erken doğuma neden olabiliyor vede enfeksiyon için önemli
Allah korusun bide onla ugrasmak istemem :)evet canım sonra enfeksiyon felan başa bela olabiliyor :)
insallah kaybolur canim kramp fln yok ama kasiklarda bi doluluk hissi var sadece :) oda normal sanirim
canım hijyen önemli :) korunmak ekstra oluyor :)Ilerleyen haftalari bilmemde hijyenine onem veren bir ciftte sorun olmaz gibi geldi
Insallah bir daha hamile kalirimda bunu da sorarim. Bizim doktor cok rahat bence gerek yok der
yok cok sukurevet canım o hamilelikten oluyor :) ağrı sancı yoksa sorun yok rahat ol
Ya dedigim gibi oyle birsey diyecek olsa derdi hic demedi sadece kurtaj sonrasi 1 hafta kullanin dedi ve sadece 2 gun yasakladi. Bakiyorum foruma 20 gun yasak diyen varcanım hijyen önemli :) korunmak ekstra oluyor :)
valla canım benim doktorum kullanın diye tavsiye ettii. dediğim gibi spermler erken doğuma ve enfeksiyon oluşumunu önlemek için kullanın dedi.Ya dedigim gibi oyle birsey diyecek olsa derdi hic demedi sadece kurtaj sonrasi 1 hafta kullanin dedi ve sadece 2 gun yasakladi. Bakiyorum foruma 20 gun yasak diyen var
yok cok sukurrahat olmaya calisiuorum alismaya calisiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?