kizlar bi bakar misiniz

kizlar braz ozel ama gebeligin ilk haftalarinda iliski olmasinda bi problem varmi ?esim ve ben tedirgin oluyoruz.doktora sordum ilk 3 ay onermiyorz dedi. herhangi bi dusuk riskimiz kanamamiz yok sukur.hic de olmadi 7.haftadayiz..bi yardim edin
canım eğer bi kanaman felan varsa doktor zaten ilişki yasak der. gene bi doktora net bir şekilde sor. ilişkilerinizde korunmak önemli ama

normal kistti canım. 4.27 cmdi sonra 5i geçti ameliyat olma ihtimali vardı. CA125 diye bi test yaptı. bekledik küçülmesini sonra kayboldu:)
iyi bari cok sukur canim :) gerk kalmamis. dr.um bana da folikul kist var dedi ama bebegi besleyen bi kistmis zararli mi dedim aksina faydasi var dedi.

evet normalden ekstra ilgi istiyor insan haliyle.ve bu insanin bi ihtiyaci.tesekkurler
Yani bizde esim ne yapsa ben hamileyim ondan demi diyen biriydim bence esler arasindaki bagda kopmamali ama doktor dediyse bilemem benim doktorum dememisti hatta kurtaj sonrasi bile sadece 2 gun dedi.

iyi bari cok sukur canim :) gerk kalmamis. dr.um bana da folikul kist var dedi ama bebegi besleyen bi kistmis zararli mi dedim aksina faydasi var dedi.

aynen ama çok sancı çektim o süreçte. en ufak bir hareketimde kramp giriyordu. erir o zaman senin kistin de bebek büyüdükçe besler ve kaybolur. ama dikkat yine de hareketine..

Yani bizde esim ne yapsa ben hamileyim ondan demi diyen biriydim bence esler arasindaki bagda kopmamali ama doktor dediyse bilemem benim doktorum dememisti hatta kurtaj sonrasi bile sadece 2 gun dedi.
ilgisi sevgisi hc degismedi cok sukur aksine daha da artti ama bu konu onu tedirgin ediyor malesef.

aynen ama çok sancı çektim o süreçte. en ufak bir hareketimde kramp giriyordu. erir o zaman senin kistin de bebek büyüdükçe besler ve kaybolur. ama dikkat yine de hareketine..
insallah kaybolur canim kramp fln yok ama kasiklarda bi doluluk hissi var sadece :) oda normal sanirim

Ilerleyen haftalari bilmemde hijyenine onem veren bir ciftte sorun olmaz gibi geldi
Insallah bir daha hamile kalirimda bunu da sorarim. Bizim doktor cok rahat bence gerek yok der
canım hijyen önemli :) korunmak ekstra oluyor :)

Ya dedigim gibi oyle birsey diyecek olsa derdi hic demedi sadece kurtaj sonrasi 1 hafta kullanin dedi ve sadece 2 gun yasakladi. Bakiyorum foruma 20 gun yasak diyen var
valla canım benim doktorum kullanın diye tavsiye ettii. dediğim gibi spermler erken doğuma ve enfeksiyon oluşumunu önlemek için kullanın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…