kizlar bi bakar misiniz

valla canım benim doktorum kullanın diye tavsiye ettii. dediğim gibi spermler erken doğuma ve enfeksiyon oluşumunu önlemek için kullanın dedi.
Cnm galiba 2 tip doktor var, geleneksel ve korumaci birde daha rahat oluruna birakan. Korumaci olmak iyi tabi siz kullanin ben normalde cok pimpirikli bir insanim. Kendime bir soz vermistim kolay bir hamile olucam kimsenin burnundan getirmiycem diye biraz ondan rahat davraaya calisiyordum bebegi kaybettim. Simdi umut ediyorum tekrar hamile kalinca gene ayni sekilde olabilirim diye

ay canım çok üzüldüm. inşallah en kısa zamanda hamile kalırısn :) yani bence korunmak önemli geliyor bana da :)

Su an cok uzgunum kaybimi hala uzerimden atamadim. Aslinda tekrar cok isterim ama icime isleyen korku beni cok yoruyor, 29 yasindayim 5 yillik evliyim. Gec bile kaldik kismet diyorum
inşallah en kısa sürede hamile kalırsın canım :) :)

kizlar braz ozel ama gebeligin ilk haftalarinda iliski olmasinda bi problem varmi ?esim ve ben tedirgin oluyoruz.doktora sordum ilk 3 ay onermiyorz dedi. herhangi bi dusuk riskimiz kanamamiz yok sukur.hic de olmadi 7.haftadayiz..bi yardim edin
Ben norml iliski hayatima devam ettim canim. Benmde kanamam falan yoktu. Doktora sormadm hic bu tarz bisy o da bisy soylemedi. Devam yani:))

Harikasin cnm sonunda iyi bir örnek herkes yasak diyip duruyor:)
Yani yaziyor oyle ama madem herkes doktorunu dinliyor bende dinliym demi:)) bana annem sadece son ayda zor olur yapmazsnz demisti ama o zmani doktora sorcam sikinti olmaz derse devam:))

Yani yaziyor oyle ama madem herkes doktorunu dinliyor bende dinliym demi:)) bana annem sadece son ayda zor olur yapmazsnz demisti ama o zmani doktora sorcam sikinti olmaz derse devam:))
Galiba son 4 hafta sadece icine bosalmayi onermiyorlar onun disinda oyle seyler duydum ki son ana kadar yapan var

Bana da doktorum hiçbir sorun olmamasına rağmen ilk 3 ay ilişki yasak dedi.. Aynı doktor aynı şeyi geçen sene yengeme de söylemişti ki onda da bi sıkıntı yoktu..:) biz yine de dikkat etmeye çalışıyoruz olsa bile yüzeysel yaşanıyo yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…