kızlar bi bakarmısınız

blueeye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
346
2
96
İzmir
iyi akşamlar canlarım bugün bi arkadaşım bana bişey sordu kendi yeni evli adetinin 17 günü ilişkide bulunmuşlar eşinin perezarvatifi yırtılmış ve galiba içine boşalmış arkadaşımda şuan çoçuk düşünmüyo ben ne kadar bi hamiş olarak kandırmaya calışsamda cocuk yap diye şuan düşünmüyolarmış gelelim konuya eşi içne boşalnca oda eczaneye gidip norlevo adlı bi ilaç almış 1.5 saat içinde içmiş bana sordu işe yararmı falan ikisini aynı anda içmiş ben galiba cok cahil kaldım böyle bi hap oldugunu yeni ögrendimkaydirigubbakcemile3bende bilgim olmadıgını ama siz bilgili arkadaşlara sorarak ögrencegimi söyledim sabırsızlıkla cevabımı bekliyo ben biraz netten baktım işe yarar gibi ama yinede size soralım dedik

bende bilmiyorum ama yazmak istedim sadece..arkadasinda iyi cesurmus hee..esi ile ilgili özel konulari ne kadar rahat anlatmis yirtilmis bosalmis falan....ben kendi kendimi yer yinede kimseye sormamkaydirigubbakcemile3

bahsettigin hap ertesi gun hapi ve zamaninda alindigi surece buyuk olcude gebeligi engelliyor,arkadasin da hemen almis zaten.Hic bir yontemin yuzde yuz garantisi yoktur bunu da unutmamak lazim.Gonlunuzce olsun.

bu arada bu hap sadece cok acil durumlarda kullanilir,asla bir ay icinde iki defa bu yonteme basvurmamalisiniz,can sikici sonuclari olabilir.

benim pek işim olmazda bu hapla zaten 1,5 sene sonunda gebe kaldım ne işim olur bu hapla arkadaş için sordum sen kullandın mı peki canım

ilaci kullanmadim ama ilk ciktiginda cok populerdi ve kullanan arkadaslarimin isine yaradi,tabii bilinmez belki ilac alinmasa da zaten hamile kalmayacakti arkadasin.Ben sadece ise yariyor deyip de ust uste kullanmasin,baska bir yontemle korunsun diye bir onceki mesaji yazdim,tehlikeli olabilir.

ertesi gunu hapi kullanmislar.. gebeligi engelliyor diye biliyorum .. hamile kalmaz heralde ictigine gore

engelliyor gebeliği çevremde çok kullanan oldu işe yaradı ..tabi Allahın taktiri herşey hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…