- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
- Konu Sahibi Cilli_begonya
Bende gidiceğim kesin inşallah düzelirim bende durumumdan memnun değilim
Aynen insan zaten ilk önce bunu kendisi için yapmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gidiceğim kesin inşallah düzelirim bende durumumdan memnun değilim
Hangi hareketleri mesela sizi etkileyecek ne yapıyor kiZaten onun bi sorunu yok gül gibi geçinip gidiyoruz ama ben seni anladım sen kavga çıkarmak istiyorsun diyor evet bazı hareketleri bende takıntı oluşturdu bu da öfkeli olmama sebebiyet veriyor
Mesela yeni evliyiz ve cinsel anlamda çok sık değil birlikteliğimiz o benim için sorun değil sorun kendini tatmin etmesi bunu yapıyormusun dediğimde sonuna kadar inkar ediyor ilk başta bir kere bana zaman tanı bekarlık alışkanlığı demişti. Ama her duşa girdiğinde paranoya oluşturdu beni ve öfkeli olmama sebep bunu bana tercih ediyor olması gurur kırıcı.Hangi hareketleri mesela sizi etkileyecek ne yapıyor ki
Aynen hepsini birebir yaşadım. Yalnız cok hissettim kendimi. Ben evlenecek biri değilmişim dedim ve etrafımds herkese hani tam anlamıyla hazır olmadıkça evlenmeyin demeye başladım. 2 sene olacak evliyim huzurluyum mutluyum cok şükür geciyor. Alışma evresi bşraz cetin gecti bizde de.Ailemi işimi büyüdüğüm şehri alıştığım ortamı arkadaşlarımı bırakıp geldim. Ve daha çok yeni evliyim. Off bazen çok yanlız olduğumu düşünüyorum. Kimsem yok sanırım onun ilgisi bana yetmiyor. Hayatımı devam ettireceğimi seçtiğim insan galiba yanlış seçim kendi doğru bir insan olabilir iyi bi birey olabilir fakat düşünüyorum da benim için doğru insan değil yani sanırım değil. Hiç birşeyden bi düşüncemden emin değilim fakat tek bildiğim hayalimdeki evlilik bu değil. Yine de seviyorum... Yoksa hayatımda ilk olarak yaşadıklarım mı beni ona bağlayan heyecanı aşk mı sanıyorum. Aslında okadar bencil olmasa benim kırılacağımı bildiğim hareketler yapmazsa belki daha mutlu olurum. Ve bunun için kırıldığımı tartıştığımı bildiği halde bekarlık alışkanlıklarını bırakamadığını gayet net görüyorum. Ve bu konuyu konuşamıyorum çünkü sonuna kadar inkar edip üstüne birde beni suçlu çıkaracak yada belkide duyacaklarım ondan soğumamı sağlayacak. Bazen düşünüyorum belki cinsel anlamda da çekici gelmiyorum belki hayalin deki ben değilim. Bunu düşünmek bir kadın için çok zor ama her ayrıntı önemli. Kendime öz saygımı kaybettim. Mutlu olduğum anlarda çok oldu ama şuan Çok mutsuzum. Evliliğimi oluşturduğumda verdiğim maddi manevi emek mutsuzluğumdan daha ötede. O nedenle verdiğim emeği düşünüp evliliğimi bi kez daha gözden geçiriyorum . Çok yanlızım sadece öylesine içimi döktüm zaman ayırdığınız için çok uzun bu yazıyı sonuna kadar okuduğunuz için de çok teşekkürler.
Aynen hepsini birebir yaşadım. Yalnız cok hissettim kendimi. Ben evlenecek biri değilmişim dedim ve etrafımds herkese hani tam anlamıyla hazır olmadıkça evlenmeyin demeye başladım. 2 sene olacak evliyim huzurluyum mutluyum cok şükür geciyor. Alışma evresi bşraz cetin gecti bizde de.
Eşinizi kendinizden uzaklaştırmayın erkekler buna cok onem verio ben başta cok yapardım ve kötü etki yaptı. Beraber falan olmuyordum sinirimden yanında uyumuyodum. Benimle konuştu sagolsun boyle olmaz olmamalı falan. Bende kendimi her anlamda geliştirdim. Durmayı susmayı alttan almayı ogrendim. Gecer merak etmeyin saygınızı bozmayın yeterkiİnşallah benimde geçer gider.
Durup dururken aldatıldığınızı mı düşünüyorsunuz?Bilmiyorum bu sabah uyandım göz altlarım çökmüş çünkü kaç gecedir uyuyamıyorum resmen. En son ne zaman kaliteli uyku uyudum hatırlamıyorum. Düşünmekten yoruldum. O bana biraz zaman ver düzelir diyor ama bende paranoya oluştu her duş aldığında kesin bi halt yemiştir diyorum öfke oluştu bende takmamaya çalışıyorum kafamı kurcalayan bi fare gibi durmuyor. Bu sabah karar aldım destek alacam yoksa sağlığım gidecek.
Anlayamıyorum, bu G.t herifler madem eski hayatlarına devam edecekler, neden evlenirlerki??!!
Durup dururken aldatıldığınızı mı düşünüyorsunuz?
Şimdi benim nikahım önce oldu ben tayin olup 3 ay önce geldim birlikte kaldık bu süreçte düğünüm olalı sadece 3 hafta oldu. Yani evli bi insanın yapmasını çok da uygun görmüyorum belkide bu düşüncemi değiştirmem gerek. Birlikte olduğumuz zaman sorun yok ama az olması bana yetmiyor ama eğer ona yetiyor olsa hiç konu buralara gelmezdi. Yetmiyor ki böyle bir yol izliyor. Ve bu da bana gerginlik yapıyor.Sorun birlikteliğinizin az olması ve senin tatmin olamaman mı, yoksa bunlar tamam ama sen onun masturbasyonundan mı rahatsızlık duyuyorsun sadece? Ne kadardır evlisiniz mesela? Ben sende tüm herşeyden öte bi cinsel gerginlik hissettim. Erkekler ergenlikten itibaren bunu alışkanlık haline getirdikleri için, yapmıyorum diyenine ben inanmam hele şu yaşıma kadar bu konuda gördüklerimden sonra inanmam da çok zor. Yani bunu çokca takıntı haline getirme diğer herşey normalse
Evet ya insann üzülür tabi sizinle birlikte oluyorken boşalıyor zaten niye ihtiyaç duyuyor ki ona siz nasıl farkettiniz ki ilk emin misiniz yani yaptığınaMesela yeni evliyiz ve cinsel anlamda çok sık değil birlikteliğimiz o benim için sorun değil sorun kendini tatmin etmesi bunu yapıyormusun dediğimde sonuna kadar inkar ediyor ilk başta bir kere bana zaman tanı bekarlık alışkanlığı demişti. Ama her duşa girdiğinde paranoya oluşturdu beni ve öfkeli olmama sebep bunu bana tercih ediyor olması gurur kırıcı.
Ne güzel memurmuşsun ekonomik özgürlüğün var varsayımları düşünme akışına bırak mutlu olmaya çalış elindekilerle zaman her şeyin ilacı zamanla evliliğe alışır mutlu olursun inşallahÇok doğru haklısınız çok yoruldum bu süreçte memurum eş tayini ile geldim bütün izinlerimi düğün arefesinde kullandım hiç iznim yok hemende rapor almak istemiyorum etik gelmiyor![]()
Amacımın işi dini boyutu olmadığını belirteyim. Sadece benzetmenize atıf olsun diye, dini kaynaklarda kendi işini kendi gören için "elini nikah eden" deniliyor.Aynen öyle git elinle evlen diyesim var![]()
Bende yeni evliyim ve benzer duyguları yaşıyorum ikinci evliliğim 5 ay dır evliyiz diğeri uzun sürdü maalesef evlilik aşkı öldürüyor diye düşünüyorum keşke evlenmesem dediğim olmuyor değil ama İnan maddi manevi emekte versek evlilik bir zaman sonra büyüsünü yitiriyor sürekli ayni ortam beraberken sağlıklı iletişim kuramamak cinsellikte sıradanlaşma vs kötü duygular yaşıyor insan evlilik güzel bir kurum ama kime göre neye göre tartışılır hayaller ve hayatlarAilemi işimi büyüdüğüm şehri alıştığım ortamı arkadaşlarımı bırakıp geldim. Ve daha çok yeni evliyim. Off bazen çok yanlız olduğumu düşünüyorum. Kimsem yok sanırım onun ilgisi bana yetmiyor. Hayatımı devam ettireceğimi seçtiğim insan galiba yanlış seçim kendi doğru bir insan olabilir iyi bi birey olabilir fakat düşünüyorum da benim için doğru insan değil yani sanırım değil. Hiç birşeyden bi düşüncemden emin değilim fakat tek bildiğim hayalimdeki evlilik bu değil. Yine de seviyorum... Yoksa hayatımda ilk olarak yaşadıklarım mı beni ona bağlayan heyecanı aşk mı sanıyorum. Aslında okadar bencil olmasa benim kırılacağımı bildiğim hareketler yapmazsa belki daha mutlu olurum. Ve bunun için kırıldığımı tartıştığımı bildiği halde bekarlık alışkanlıklarını bırakamadığını gayet net görüyorum. Ve bu konuyu konuşamıyorum çünkü sonuna kadar inkar edip üstüne birde beni suçlu çıkaracak yada belkide duyacaklarım ondan soğumamı sağlayacak. Bazen düşünüyorum belki cinsel anlamda da çekici gelmiyorum belki hayalin deki ben değilim. Bunu düşünmek bir kadın için çok zor ama her ayrıntı önemli. Kendime öz saygımı kaybettim. Mutlu olduğum anlarda çok oldu ama şuan Çok mutsuzum. Evliliğimi oluşturduğumda verdiğim maddi manevi emek mutsuzluğumdan daha ötede. O nedenle verdiğim emeği düşünüp evliliğimi bi kez daha gözden geçiriyorum . Çok yanlızım sadece öylesine içimi döktüm zaman ayırdığınız için çok uzun bu yazıyı sonuna kadar okuduğunuz için de çok teşekkürler.
Şimdi benim nikahım önce oldu ben tayin olup 3 ay önce geldim birlikte kaldık bu süreçte düğünüm olalı sadece 3 hafta oldu. Yani evli bi insanın yapmasını çok da uygun görmüyorum belkide bu düşüncemi değiştirmem gerek. Birlikte olduğumuz zaman sorun yok ama az olması bana yetmiyor ama eğer ona yetiyor olsa hiç konu buralara gelmezdi. Yetmiyor ki böyle bir yol izliyor. Ve bu da bana gerginlik yapıyor.