Rüya Yorumları Kızlar Bi Bakarmısınızz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar yaa dün ben bi rüya gördüm ve hala etkisindeyimm hemen anlatimm "dün gece rüyamda gelinlik giymiştim ve ve beni gelin olarak hazırlayan finans müdürüm (hatice hanımdı) çok güzel olmuştum ablamda evimi hazırlıyordu yani beni ufuğa hazırlıyorlardı ay çok güzeldi uyanmak istemedim yaaaa anlamı nedir kızlar bununnn ??? bu arada hemen söyliimm üstüm açık falan kalmamıştı sıkıca kapalıydı heryerim :)))
:asigim:

canımmm benimm çok teşekkür ederimmmmm hala rüyanın etkisindeyim biliyomusun

Ay hadi insallah canim bence tez zamanda dugun var hazirlanmaya basla bence :teytey:

Ya belinay merakimi hos gorde senin bu ufuk neyi bekliyo allah askina bulmus lokum gibi kizi tobe tobee klava:

ufuk neyimi bekliyooo güzel bi soruu bitanemmm :) ufuk daha iyi bir iş bekliyor şuan 700 ytl alıyor ve daha iyi bir iş için bekliyor geçim derdine düştü anacım almıyo beni :))) dediğin gibi lokum gibiyimde :)))

belinaycım bendede var bitane aynısından bekleyen... sebebte aynı para gecim derdi vs.. Allah yardımcımız olsun kolay gelsin ne deyim

aaahh ahhh bendende birtane daha varmiş demekkiii

olmazmı canım yaaa... hemde ne ahhhhhhhhhhhhhh daha nişana 1 sene dügüne 2 sene var bekliyozzz

canım benim yaa bizde kpss sonucunu bekliyoz iştee inşallah hayırlısı olur hakkımızda yaa beklemek zorr bak benim 5 sene oldu

kız hadi hayırlısı canım..bende gelinlik giydiğimi görmüştüm..tabirlerde bekar ise evleneceğine yazıyodu..Allahın izniyle haftaya aşkımlar istemeye geliyolar ..inşallah seninde ufuk enişte elini çabuk tutar hihoyyyt
hadi hayırlısı diyorum :lepi:

inşallah canım yaaa inşallaaaaahhhhh bu rüya bi habercisidir mutluluğumunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…