- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
bence sabah ilk idrarla bi tekrarlayn derim ne kadar beklesede testte ikinci bi cizgi cok nadir cikiyo.bence yineleyinBeklenen adet 4 mart test yaptım üzerinden saat geçince bu hali aldı ilkinde hafif belliydi sanki
Sağol canım bir önemi yok diyorsun yani bu ayda boş desene :-/Testlerin üzerinden 5dk geçince doğruluğu yitiriliyor maalesef.
Fotoğraf göremedim ama 5dk dan sonra beliren bir çizgi varsa dikkate almayın.
İnşallah vardır ikimizde de isteyen herkeste olsunay benim de 5 mart, bi heyecanlandım şimdi
Canim idrarda cikiyosa kanda coktan cikmistir. Hemen yaptir bence :)Adet günüm geçince kana mı gitsem kızlar tabi geçerse
ayy inşallah. ben pazar günü olmazsam pazartesi günü kan testi yaptırcamİnşallah vardır ikimizde de isteyen herkeste olsun
Ya korkuyorum yaptırmaya normalde 0.1 çıkardı 7 gün varken baktırdım 0.4 çıkmıştıCanim idrarda cikiyosa kanda coktan cikmistir. Hemen yaptir bence :)
7 gun erkenmis ama baya. Suan 2 gun var yarin yaptrsan 1 gun kalacak ben olsam gideerdimmm :)Ya korkuyorum yaptırmaya normalde 0.1 çıkardı 7 gün varken baktırdım 0.4 çıkmıştı
Sana bu gece uyku yok :)))))Varya kızlar çok heyecan yaptım şimdi kalbim çıkacak sanki yerinden tam senesine gelecek meleğim eğer öyle olursa bi tanesi cennette Rabbim aratmasın kimseye
Varsın ömür boyu olmasın kuzum ya kokusuna hasret bırakmasın Rabbim hepimizi ❣Sana bu gece uyku yok :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?