Kızlar bi bakarsanız çok mutlu olucam

Sağol canısı teşekkür ederim inşallah senin testin sonu gibi olur ❣

Canısı hemen yapınca hafif bişey vardı çok dikkatli bakınca baktım 1 saat sonrası böyle olmuş
O zaman hamilesin hayirlisiyla.:))
Bence yarin kan testi ver yavrum.
Olmazsa adet gününü de bekleyip test yapabilirsin yine.canim benim hayırlı olsun.ben umudumu yitirdim yine bu ay.çünki idrarimda koku değişimi yok.geçen hamileligimde hemen olmuştu. Ben hamile oldugumu o kokudan anlamistim

Can'ım bitane meleğim cennette teyzesi bende kasık batması ve aşırı iştah açılmasında. Anladım ama her hamilelik kendine has derler o yüzden ilkinde olan ikincisinde olmayabilir miş hayırlısı kuzum

Can'ım bitane meleğim cennette teyzesi bende kasık batması ve aşırı iştah açılmasında. Anladım ama her hamilelik kendine has derler o yüzden ilkinde olan ikincisinde olmayabilir miş hayırlısı kuzum
Ay gercekten mi kuzum yaa sevindim buna :) dua et bana emi seviliyorsun

Canım ümitlenme derim geçen ay bnm de böyle oldu sonu hüsran hemde 5 tane test yaptim böle çıktı bundanda belirgindi ama sonuç negatiff bnmkide bi saate yakın beklemisti
En çok o yüzden korkuyorum zaten canım günüm geçsin öyle kana giderim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…