- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Tatlım çok belirsiz bir çizgi tam birşey söyleyemem.@-Bunny-CocoChanelmademoiselle @hannaz abla Koremanya sizde bi bakın şu testciğime bişey görüyor musunuz :)
Sağol canısı teşekkür ederim inşallah senin testin sonu gibi olur ❣Tatlım çok belirsiz bir çizgi tam birşey söyleyemem.
Ben en son gebeligimde 4 gün önce yapmıştım. Negatif çıkmıştı.Adetimi 3 gün geçince yaptım baya belirgin bir çizgiydi. Bir kaç gün daha beklesen.
Orasi muhakkak canimcim Allah hepimize hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin.Varsın ömür boyu olmasın kuzum ya kokusuna hasret bırakmasın Rabbim hepimizi ❣
Ay kuzum insallah hamilesindir nasil sevindim.ikinci çizgi görünüyor. Bence sen hamilesin bitanem benim. Hemen yarin kan testi verVarsın ömür boyu olmasın kuzum ya kokusuna hasret bırakmasın Rabbim hepimizi ❣
Cocom korkuyorum aşkım ya günümü beklesem mi iki gün kaldı zatenAy kuzum insallah hamilesindir nasil sevindim.ikinci çizgi görünüyor. Bence sen hamilesin bitanem benim. Hemen yarin kan testi ver
Bitanem bu ikinci çiZgi 1 saat sonra mi çıktı testte?hemen cikmadi mi??Cocom korkuyorum aşkım ya günümü beklesem mi iki gün kaldı zaten
Canısı hemen yapınca hafif bişey vardı çok dikkatli bakınca baktım 1 saat sonrası böyle olmuşBitanem bu ikinci çiZgi 1 saat sonra mi çıktı testte?hemen cikmadi mi??
O zaman hamilesin hayirlisiyla.:))Canısı hemen yapınca hafif bişey vardı çok dikkatli bakınca baktım 1 saat sonrası böyle olmuş
Can'ım bitane meleğim cennette teyzesi bende kasık batması ve aşırı iştah açılmasında. Anladım ama her hamilelik kendine has derler o yüzden ilkinde olan ikincisinde olmayabilir miş hayırlısı kuzumO zaman hamilesin hayirlisiyla.:))
Bence yarin kan testi ver yavrum.
Olmazsa adet gününü de bekleyip test yapabilirsin yine.canim benim hayırlı olsun.ben umudumu yitirdim yine bu ay.çünki idrarimda koku değişimi yok.geçen hamileligimde hemen olmuştu. Ben hamile oldugumu o kokudan anlamistim
Ay gercekten mi kuzum yaa sevindim buna :) dua et bana emi seviliyorsunCan'ım bitane meleğim cennette teyzesi bende kasık batması ve aşırı iştah açılmasında. Anladım ama her hamilelik kendine has derler o yüzden ilkinde olan ikincisinde olmayabilir miş hayırlısı kuzum
Sende öyle Balım öptüm çok dualarımdasınAy gercekten mi kuzum yaa sevindim buna :) dua et bana emi seviliyorsun
insallah canım benimSağol canısı teşekkür ederim inşallah senin testin sonu gibi olur ❣
Canım ümitlenme derim geçen ay bnm de böyle oldu sonu hüsran hemde 5 tane test yaptim böle çıktı bundanda belirgindi ama sonuç negatiff bnmkide bi saate yakın beklemistiSağol canım bir önemi yok diyorsun yani bu ayda boş desene :-/
En çok o yüzden korkuyorum zaten canım günüm geçsin öyle kana giderim diyorumCanım ümitlenme derim geçen ay bnm de böyle oldu sonu hüsran hemde 5 tane test yaptim böle çıktı bundanda belirgindi ama sonuç negatiff bnmkide bi saate yakın beklemisti
Dur bekle yaptığım testleri bulursam atıyım sana yinede moralini bozma hamiste olabilirsinEn çok o yüzden korkuyorum zaten canım günüm geçsin öyle kana giderim diyorum
Sevinirim atarsan tatlımDur bekle yaptığım testleri bulursam atıyım sana yinede moralini bozma hamiste olabilirsin
Cnm ben ilk ovulasyon testiyle öğrendim çok net cikti. Idrar silikti. Yarin bi ovulasyon yap varsa 2 cizgi de kizarir mutlakaSevinirim atarsan tatlım
Elimde olsa hiç durmaz yapardım tatlım artık kanda öğrenmek farz olduCnm ben ilk ovulasyon testiyle öğrendim çok net cikti. Idrar silikti. Yarin bi ovulasyon yap varsa 2 cizgi de kizarir mutlaka
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm :)Elimde olsa hiç durmaz yapardım tatlım artık kanda öğrenmek farz oldu
Amin Can'ım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda cümlemizin ❣Güzel haberlerini bekliyoruz cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?