- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Amin cnm insaallahAmin Can'ım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda cümlemizin ❣
Sevinirim atarsan tatlım
Amin Can'ım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda cümlemizin ❣
Evet canım sende de belliymiş çizgi hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah teşekkür ederim :)
Bunda da bekli oluyor canım ben gördüm bahsettiğin çizgiyiBunları bulabildim burda pek belli değil hatta gözükmüyor bile ama dger 3 teste bariz belliydi
İnşaallah hamilesindr canimEvet canım sende de belliymiş çizgi hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah teşekkür ederim :)
İnşallah hamileyizdir tatlımİnşaallah hamilesindr canim
Bu hayalet çizgileri gorecz diye gözlerimiz bozulackBunda da bekli oluyor canım ben gördüm bahsettiğin çizgiyi
Bu hayalet çizgileri gorecz diye gözlerimiz bozulack
Insallhİnşallah hamileyizdir tatlım
Ben sabah yaptım yarım saat bekledi m hiç bir sey çıkmadı aksam geldiğim de silikti gece yarısı kan verdim hamileydimmTestlerin üzerinden 5dk geçince doğruluğu yitiriliyor maalesef.
Fotoğraf göremedim ama 5dk dan sonra beliren bir çizgi varsa dikkate almayın.
Sağol canım Umut oluyorsunuz bana yazdıklarınızı okumak çok iyi geliyor inşallah vardır teşekkür ederim yorum ve ilgine ❣Umutsuz olma. Testlerde yanılma payı elbette var. Ama aynı görüntüyle gidip kan verdim ki 12 saatten fazla geçmişti yapalı beta hch 172 Di varsada muhtemelen çok yeni 2 haftalık filan
Haklısın Can'ım. Babacığın yattıkça yavruna ömür versin Rabbim analı babalı büyütün meleğinizi derdi de dermanı da veren Allah onun dediği olur o yüzden yorulmadan şükür ve aydınlık bir gelecek nasip etmesini dilemekten başka birşey gelmez elden ❣Güzel haberlerini bekliyorum merak ve hevesle bebeğimi kasımda aldım kucağıma sürpriz bir bebek oldu bizim için olumsuz olursada üzülme herşeyde inan var hayr bende polistik over vardı 7 ay korunmadık oldu gebeliğimi öğrendim 2 gün sonra babamın kanser oldugunu öğrendik babamı kaybettim on gun sonra doğum yaptım o olmasa çıldırırdım herhalde hem ben hem annem Rabbim zamanlamasını öyle güzel yapıyor ki
Benmde 1 gun sonra belirmisti hamileymisim 16.6 ile ogrendim degerimi 11 saat snra 19.8 oldu canim. Testini yaptiktan snra kurumasni bekle kuruyunca testi ortadan 2ye ac fener tut bakBeklenen adet 4 mart test yaptım üzerinden saat geçince bu hali aldı ilkinde hafif belliydi sanki
Yaptım dediğin gibi Can'ım hep bakarım öyle zaten var bişey görünürde ama kısmetBenmde 1 gun sonra belirmisti hamileymisim 16.6 ile ogrendim degerimi 11 saat snra 19.8 oldu canim. Testini yaptiktan snra kurumasni bekle kuruyunca testi ortadan 2ye ac fener tut bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?