kızlar bi bakın hele..

Bana normal rize çayları falan çok acı geliyor şeker atsam dahi onları zor içiyorum ama açık bir seylan çayı içilebilir gerçi bazılarına da o acı geliyor :D bir de okulda falan lipton çaylar içiyorum onlar acı değil şekersiz dahi içilebiliyor :)

Tatlinin ustune sekersiz cay cok guzel olur,boyle baslayabilirsiniz belki,ben sekerli icerim ama tatlidan sonra sekersiz cay cok hosuma gidiyor

Bana normal rize çayları falan çok acı geliyor şeker atsam dahi onları zor içiyorum ama açık bir seylan çayı içilebilir gerçi bazılarına da o acı geliyor :KK70: bir de okulda falan lipton çaylar içiyorum onlar acı değil şekersiz dahi içilebiliyor :)
ay bana da acı geliyo onlar şekerli olsa bile çok garip dimi :) bu başlığı da o yüzden açtım zaten ne çeşit çay olursa olsun farketmez yeter ki rahat içebilelim :)

poşet çay için de sağlıksız diye duydum, o poşet sıcak suyla birleşince sağlığa sakıncalı mı oluyomuş ne, tam hatırlayamadım, o yüzden ona da başlayamadım :)

Sağlık açısından bakarsan en iyisi halis mulis karadenizimin çayı valla :D ama o da bana gelmiyor :) en iyisi az içmek

poşet çay için de sağlıksız diye duydum, o poşet sıcak suyla birleşince sağlığa sakıncalı mı oluyomuş ne, tam hatırlayamadım, o yüzden ona da başlayamadım :)
Hayir o eskiden posetleri metal tel ile tutturuyorlardi onlar icin gecerliydi.Simdi dikisli posetler cikti...

açık içerek alışabilirsin.
çay sekersiz cok daha güzel derlerdide agızlarına vurasım gelirdi.
ama dogruymuş

yok sadece tek şeker atıyodum :) şimdi kilo vermeye çalşıyorum şekeri bu yüzden bırakmam lazım :)
o zaman alışman kolay olur bence hem bak poşet çaylar zararlı değilmiş artık :D benn çok atardım yavaş yavaş azalttım bir tane yetiyor bana da çok demli içmiyorum :)

Hamileyken berk csya basladim demlik posetli olsndan. Hrm tek kahvalti yapiyodum hem de ziyan olmuyr.dokme cayin berketi olmuyordu tek kshvalti yapinca, Sekersiz icmeye basladim. Oneririm, tadi guzel. Tabo dogumdan sonra sekerli csya geri dondum.

yaklaşık 5 yıldır şekersiz içiyorum. Şuan şekerli çay bana felaket ağır geliyor. Açık içmeye çalışın daha çabuk alışırsınız. Liptonun bergamot aromalı çayı bogazda yumuşaklık hissettiriyor onu deneyin isterseniz.

Eskiden sadece kahvaltıda 2 bardak çay içerdim 2 şekerli. Diyetisyenim şekersiz içeceksin dediğinde çay içmem daha iyi demiştim. Şekeri azaltmadan direk kestim, başta çok zordu sadece kuru kayısı kuru üzümle içebiliyordum. Sonra kahvaltıda şekersiz içmeye başladım daha sonra çayı çok sevdim. Gerçek lezzetini şekeri bırakınca aldım.
Aromalı çay içmek isterseniz ben seylanlar tomurcuklar onlardan çok hoşlanmam ama doğadan gizli bahçe bergamotlu çayın içimi yumuşak geliyor bana. Denemek isterseniz tavsiye ederim.

Back
X