kızlar bi bakın lütfen oğlumun cinsel organı...

olga52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
15
0
36
Adana
kızlar öncelikle nasıl söylesem bilmiorm ama bilgiye ihtiyacım olduğundan bu konuyu açmaktan geri kalamicam.dün aksam küçük oğlumu banyo yaptırırken şeysinin yani pipisinin çok küçük olduğunu gözlemledim.ilk defa dikkatimi çekmişti.şimdi bunu kendisine de belli ettirmedim ama eşimle konuştum.o da boşver daha çocuk dedi ama içim rahat etmedi.acaba bir dr ye falan götürmeliyim?bu durumda olan başka arkadas var mı lütfen cevap yazın bilgiye ihtiyacım var.

Konu içeriği nedeniyle "Bebeğim büyüyor" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

çok ilginç ne diyeceğimi bilemedim. ama açık konuşacağım. bu çocuk kaç yaşında bu bir ikinciside evli bir bayan olarak ne zaman küçük olduğunu biliyorsun sanırım. ama içine sinmediyse doktora götür

bence bu sorunun yeri gebelik bölümü değil, çocuk büyütürken bölümü olmalı.

çocuk takmıyosa sen neden takıyosun ki. belki sana öyle geliyodur
çocuğu bu sebepten doktora götürürsen utandırırsın tam da ergen yani

haklısın canım ama ne yapacağımı gercekten bilmiorum.belki kendisi de problem yaşıodur ama bize söyleyemiyordur.pipisini ölçeyim desem olmaz başka türlü de olmaz.of ya.

Bende bebeğinizden bahsediyorsunuz diye buraya taşıdım :)yaşını sonra belirtmişsiniz.neyse,gerekli yere taşınır konu.
Ama yersiz sıkıntıya sokmuşsunuz kendinizi.Çocukların pipileri rahatsız olduğu durumlarda dahada küçülür,siner.Hem banyo yapıyor çocuk hemde yanında siz varsınız..ne bekliyordunuz ki..
takmayın kafanıza,düzelir :34:

haklısınız ama annelik işte.bu arada çocuk büyütürken bölümüne taşıyabilirseniz sevinirim.tekrar sağolun.

Erkekler kız çocuklarından genelde daha geç girerler ergenliğe. Ben bir sorun olduğunıu düşünmüyorum. muhtemelen henüz ergenliğe girmedi. 2 yıla kalmaz bu sorun ortadan kalkar merak etmeyin. erkeklerde cinsel organın büyümsei ortalama 14-16 yaşlarında gerçekleşir.

Ya doğru diyorsunuz teşekkür ederim de bizimkinin şeyi anca 2 cm falandi.çok küçüktü gerçekten.normalde en az ne kadar olması lazım?

oğlunuzun kilo sorunu var mı
kasıklarının yağlanması sonucu ufak görünebilen vakalar oluyo erkek çocuklarında
ama artık ergenliğe girmek üzere olan genç bi adam oğlunuz
içinizin rahatlaması için uroloji doktoruna götürebilirsiniz

Çok açık olacak ama,eğer oğlunuz o an için üşümüşse pipisi büzüşüp küçülmüştür.....Fiziki kural yani......

Back
X