Kizlar bi bakin lutfenn bu evlilik bitmelimi

fake vs denmiş de

swingerler vs de bu ülkede

hatta adamın amiri çıkmış eve gelen swinger çiftt de çay içmişler sadece bir şey yapmamışlar diye haber vardı

bunlar doğru ya da yanlıştır da adam hayal etmiş ve bunu eşi ile paylaşmış

eşi bundan hoşlanmayabilir bunu ters karşılayabilir de neden kadın sahte olsun ki

eşi yatağa ikinci kadını alacağım dediği için boşanan kadın gördüm

bu da benzer adam belki kendini yetersiz görüyor o nedenle eşini başka erkekle hayal ediyor ya da tam tersi kendini üstün görüyor başka erkek yapamaz diyor vs vs

Tanıdık kişilerin mi ismini weriyor pekii eşiniz,
Yani akraba aile dostu falan kişilerin mi ismi geçiyor fantazilerinde?
Karı koca bu tarz fantazi yapanlar vardır diye düşünüyorum ayrıca...
Ama tabi ki normal değil elbette eşinizin bu durumu...
Lütfen iyi bir baba değip durmayın sürekli, iyi bir baba ise size de iyi bir koca değil eşiniz...
Size bu şekilde yaklaşarak, psikolojinizi bozuyor, sağlıklı bir anne olamazsınız böyle giderse...

A Agustosbocegimina

Eşiniz sağlıklı düşünemiyor evlilik terapistine gidin boşanmak ilk tercihiniz olmasın ...

Hayır surekli birisi diye bahsediyo

Konu sahibi 7 yıllık evkilikte baştan beri mi böyleydi ne zaman başladı ya da ?

7 yıllık evlilikte siz bunu kabullenmişsiniz. Allah korun böyle bir durumla karşılaşsam, ilk karşılaştığım anda tiksinirdim. Yani içim almazdı, eminim benim gibi düşünenler vardır. Siz kabul edip onca zaman evli kalmışsınız. İki çocukla ne alakası var, adam sizi başkasıyla düşünüyormuş, çok afedersiniz sizle alakalı değil ama karısını satanlar bile var. Durum ne kadar ciddi. Lütfen mantıklı düşünün.

Ben size inandim.
Almanyada swinger club filan var.

Citler gidip birbir gözü önünde partner değişitiriyor. Normal kilinmasada herkezin bildigi bir olay.

Eşiniz kesin voyeur etlimli. Bu onun cinsel fantazisi... demekki başka insanlari, helede, sizi cinsel ilişki yaşarken gözetilmesini seviyor.

Ne desem...piskologa gitsin ( aslinda hastalik degil... yani terapi yapilmaz bu konuda)

Nasil yani tedavisi yokmudur

Başkalarıyla düşündüğünü kendi mi söylüyor? Yani söylemese nerden bileceksiniz ruhunuz duymaz. Niye söylüyor ki garip geldi.

Benim enistemde oyle hatta ablama mutlu olacaksan 1 gun izin veriyorum hoslandigin bi adamla bulus sevis diyomus seksde hep beni baskasi gibi hayal et diyomus bu adam evine bagli harika bi baba
Ablam kiskanilmayi sevmiyor diger fantazi olayinida takmiyor
Sizin icin zorbi durum gercktn

Yani bari gizli gizli düşünseymiş.. Bir de söylüyor sanki marifetmiş gibi.
Hayır yani söylemese nerden bileceksiniz ki. Demek ki bunu sizinle paylaşmak bile hoşuna gidiyor..
Ya kabullenin ya ayrılın. Yada anlatma bana deyin.. Bilemedim, zor..

Yalnızca "iyi baba" bu adam
Sevdiğiniz adam değil,yanında güvende hissettiğiniz adam değil...
Boşandıktan sonra da baba olmaya devam edecek sonuçta
Ayrılın demek istiyorum

Gercektenmi??yok ben malesef kabullenemiyorum ilk baslarda kesin beni deniyo acigmi ariyo faln dedim ama olay oyle degilmis cnku eskiden gercktn kiskanc bi insandi o gunleri cok ozluyorum kocm beni kıskanıyo diyen kadinlara imreniyorum artik

Bunu buraya sormaman gerekir kimse burada evlenme uzmanı degil. Ayrica sıkıcı olmaya başladı cidden bi moderatorun buraya el atması lazım, bir derdim var bölümü konusu full yeni üyelik dolmuş, ya tamam dolmuş olabilirsin, içini dökmek istersin, ama o kadar yapmacık geliyor ki, bir konu açıyorsun ve şikayet dolu bir konu, sadece o konuda mesajların var. Bir merhaba de, başka konulara yorum yap ya da sohbet et. Burası iyice dertler dunyasina döndü zaten hamilelik ve dert kısmı dışında aktif bölüm çok yok... Nerede o eski forum....

oha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…