- 14 Temmuz 2014
- 686
- 1.026
- 133
- Konu Sahibi Agustosbocegimina
-
bence koca fazla rahat. ablan durumun ciddiyetinin farkında değil.
kocası onun her halini sosyal medyada paylaşıyor olabilir.
sıkı bir araştırma yapsa iyi olur.
geçenlerde iyi aile babası, ev iş arası yaşayan kocasının, gizli sapık olduğunu öğrendi tesettürlü bir arkadaş. tv izlerken telefonla oynar gibi yapıp, karısının her halini ifşa türü bir sitede paylaşıp tatmin ediyormuş meğer kendini. kadın yorumları okuyunca şok olmuş. akla hayale gelmeyen fanteziler, küfürler. kocası da her yorumu onaylamış
aman dikkat.
ben de ilk duyduğumda şok oldum. kocam iyi ki pc cahili diye sevindim.
10 yaş birden attım
Bence fantaziler karşılıklı olmasa 7 yıl sürmezdi bu ilişki.. Devam etmeli diye düşünüyorum.. Böyle bir sapığı piyasaya sürüp başı boş bırakmayın bence..Sirf bu konu icin uyelik actim derdimi kimseye diyemiyorum yoruldum artik 7senelik evliyim esimle 12yildir beraberiz toplamda.normalde iyi bir ciftiz fakat anlasamdigmiz surekli kavga ettigmiz bir konu var oda bütün guzellikleri alip goturuyo esim iyi bir insan cok iyi bir baba fakat iyi bir koca degil malesef sapikca fantezileri var beni baskalariyla dusunuyo surkli evt yanlis okumadinz ne yazikki ve ben gercktn biktm sinir krizi gecirmktn kendimi degersiz hissetmektn biktm bosanmk istiyorum ama cesart edemiyorum dedigm gb cok iyi bir baba pismn olmktn korkuyorum eksileri artilarindan daha fazla maddi olark cok iyi değiliz oyle rahat bi yasantim yok sevgi saygida genelde ben idare edersem alttan alirsam iyiyiz sahiplnme kisknma duygusu yok yani sadece iyi baba olmasi yetrlimi bi evlilikte?yaptignin nedenini sordugmda bu sadece fantezi ben sana güveniyorum diyo cildiriyorum.ama bnde sahiplenilmk kiskanilmk istiyorum haksizmiyim.kimseye diyemiyorum disardan mukemmel bi ciftiz ama icim yangin yeri.iyi bir baba olmasi yertlimi bi evlilikte?iki tane cocugm var onlara kiyamiyorum
Eşim pc kurdudur ama böyle şeyler karakter meselesi, kimi teknolojik aletleri faydalı işler için kullanırken kimi akla zarar şeyler yapmak için kullanıyor.ben de ilk duyduğumda şok oldum. kocam iyi ki pc cahili diye sevindim.
Allah korusun başıma gelse, boşanmadan önce hastanelik ederim, sonra boşarım herhalde.Eşim pc kurdudur ama böyle şeyler karakter meselesi, kimi teknolojik aletleri faydalı işler için kullanırken kimi akla zarar şeyler yapmak için kullanıyor.
Bir kadın ya da erkek ne olursa olsun sevdiğini teşhir edemez, olayları konuları geniş açıdan bakıp değerlendirmeme rağmen Allah muhafaza bu olay bünyeme fazla geldi, kaldıramam öyle adamı anında boşarım.
Cinnet sebebiAllah korusun başıma gelse, boşanmadan önce hastanelik ederim, sonra boşarım herhalde.
amin. Rabbim hepimizi korusun.Cinnet sebebiböyle eşler evlerden ırak olsun, kimsenin canını yakmasın.
Benim enistemde oyle hatta ablama mutlu olacaksan 1 gun izin veriyorum hoslandigin bi adamla bulus sevis diyomus seksde hep beni baskasi gibi hayal et diyomus bu adam evine bagli harika bi baba
Ablam kiskanilmayi sevmiyor diger fantazi olayinida takmiyor
Sizin icin zorbi durum gercktn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?