Kizlar bi bakin lutfenn bu evlilik bitmelimi

Ben zaten bosanamam.edemem demiyorum istiyorum bosanmayi bende kafa beyin kalmadi zaten ben sizden olumlu yorumda beklemiyorum soyledignizd3 haklisinz babalk ve kocalik baska seyler suan zatn pilimi pirtmi toplamakla meşgulüm

Ben zaten bosanamam.edemem demiyorum istiyorum bosanmayi bende kafa beyin kalmadi zaten ben sizden olumlu yorumda beklemiyorum soyledignizd3 haklisinz babalk ve kocalik baska seyler suan zatn pilimi pirtmi toplamakla meşgulüm
Topla ve git.
Böyle koca düşman başına ayol.
Ahlaksız bir adama lütfen iyi baba felan demeyin.
Böyle baba olmaz, olamaz, olmamalı.
Defedin hayatınızdan.
Pis mahlukat.

Şunun üzerinde yoğunlaşmak lazım. Fantaziler gerçeğe dönüştürülmek istenebilirmi? Sen çok RENKLİ!!!!! Bir cinsel hayata sıcak bakıyormusun?

adam sapık ilerde kendi çocuklarına bir şeylerde bulunmayacağı aklıma gelmiyor da değil
Aynen.
Bugün karısını Ahmet'le, Mehmet'le düşünen yarın çocugunu da düşünür, ALLAH muhafaza.
Atsın hayatından bu pis kamburu.

hiç kabul edilir değil.. ben o adamla olmazdım. e bu şartlar altında da evli kalmazdım sanırım. gerçekten midesiz..

ben anlamadım eşinizdeki nasıl bir ar, mide
sizi başkalarıyla düşünüyor bide söylüyor mu şunla bunla diye
isim olarak söylüyor mu yani

büyük söylemiyim bir şekilde kayda alır anasına babasına herkese dinletirim
alın oğlunuzu napıyorsanız yapın derim
büyük sözüme tövbe

son zamanlarda bu tarz sapıklarda artış var
sosyal medya siteleri eşlerinin videolarını fotolarını paylaşıp yorum isteyenlerle dolu
hatta bu işi birlikte yapan çiftler var
ahlaksızlık aşırı derecede artıyor gün geçtikçe
bunun boşanmaktan başka yolu yok
evine adam gönderip eşine tecavüz ettiren bile var düşünün artık

Benden kötü durumda olanlarda var yani utanmasam halime sukredicem

O nasıl bir fantaziymiş yavv seni bir başkasıyla sevişirken düşünüyor bunada fantazi diyor ahahhh güldüm eşin nasıl bir deli bildiğin delirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…