Kizlar bi bakin lutfenn bu evlilik bitmelimi

bence koca fazla rahat. ablan durumun ciddiyetinin farkında değil.
kocası onun her halini sosyal medyada paylaşıyor olabilir.
sıkı bir araştırma yapsa iyi olur.

geçenlerde iyi aile babası, ev iş arası yaşayan kocasının, gizli sapık olduğunu öğrendi tesettürlü bir arkadaş. tv izlerken telefonla oynar gibi yapıp, karısının her halini ifşa türü bir sitede paylaşıp tatmin ediyormuş meğer kendini. kadın yorumları okuyunca şok olmuş. akla hayale gelmeyen fanteziler, küfürler. kocası da her yorumu onaylamış

aman dikkat.

Ne günlere kaldık

bir oha da buraya gelsin.

konu fake mi bilemem ama hiç de duyulmayan bir şey değil ne yazık ki. bu tarz sapıkça düşünceler bazı insanlarda mevcut. çiftler karşılıklı olarak aynı fanteziye sahip değilse, rızası yoksa iğrençlikten başka bir şey değil. bence hiç vakit kaybetme, boşan. bu şekilde bir ömür geçmez.

Gercektenmi??yok ben malesef kabullenemiyorum ilk baslarda kesin beni deniyo acigmi ariyo faln dedim ama olay oyle degilmis cnku eskiden gercktn kiskanc bi insandi o gunleri cok ozluyorum kocm beni kıskanıyo diyen kadinlara imreniyorum artik
Evt cnm gercek..
Ablam bana anlattiginda sok oldum sogudum enistemden
Anliyamiyorum normalde evine bagli esine asik ve asla aldatma gibi biseyini gormedik 15 yillik evliler
Ben bu konuyu actirmiyorum cunku aklim almiyor

bence bu normal bir durum değil. psikolojik bir sorunu olmalı insanın eşini bu şekilde düşünmesi için.

eğer eşiniz olumlu biri ise tedaviye yoksa mahkemeye yönlendirin.

ama size bunu yapmasını müsaade etmeyin.

insanın zihin dünyası bence çok önemli.

tedavi daha önemli bence, çünkü siz birlikte evlat yetiştiriyorsunuz.

çocuklar ister istemez bu durumları bilinç altlarına kaydederler yanlarında konuşmasanız dahi..

Enişteniz kafayı yemiş bi sapık.ablanızda kıskanılmayı sevmiyo olabilir de bu çok farklı bişey.bi sapıkla evli.

tedavi denmiş de arkadaşlar fantezinin ne tedavisi olacak allah aşkına.

gerçekten cahillik.

nasıl ki bazı kadınlarda üniforma fantezisi vardır adamdaki de bunun uç bi örneği. tedavi ile olacak bişey değil.

konu sahibi sen de adam seni başkaları ile düşünürken 2 tane çocuk yapmışsın maşallah. ayrılıp ayrılmama kararını da sen vereceksin.

Bence fake değil gibi. Arkadaşımın sevgiliside bu düşüncedenmiş. Başka erkeklerle mesajlaşmasına fantezi yapmasına izin veriyor mesela. Ama onlar çift olarak kabullenmiş ne bileyim tuhaf ama var böyle hayatlar. Konu sahibesinin konusu da gerçek gibi.

Bana çok ütopik geldi bir erkek nasıl namusum deyip ikide evlat yaptığı kadına bunları söyleyebilir , böyle bişey olamaz diye düşündüm. Ama varsada ben şok olurum

Bİ ara gene bunun gibi bi konu vardı eşim bizim farklı insanlarla birlikte bişeyler yapalım gibisinden eğer gerçekse iğrenç bişey Allah şaşırtmasın

Bosan

Bana çok ütopik geldi bir erkek nasıl namusum deyip ikide evlat yaptığı kadına bunları söyleyebilir , böyle bişey olamaz diye düşündüm. Ama varsada ben şok olurum
Var maalesef. Hatta benim tanık oldugum ilişki örneği çok komik. Adam hatunu herkesten kıskanıyor, yani erkek arkdasıyla gidip bi yerlerde bi şey içemez erkek arkadaşı olamaz gibi fakat iş cinsellik olunca kıza telefonu veriyor şu erkekle konuş bunla ilişkiye girmek ister miydin gibi şeyler söylüyor-muş. Bu da fazla ütopik aslında ama doğru.

Böyle insanlar var maalesef...
Arkadaşımın abisi jandarma olarak yapmıştı askerliğini iç anadoluda..

Kavga ihbarı gelmiş gidip bakmışlar. Komşular 1 aylığına evdeki hanımları değiştirmişler. Biri vermiyormuş adamın karısını diye kavga çıkmış bundan 10 sene önce bu hikaye yani hala da unutamam şok olmuştum

Ohaaa ne adam görünümünde hayvanlar varmış ya. Bide adamiz diye ortada geziyordur bunlar. Konu sahibinin eşi için değil diğer anlatilan kişiler için bu yorumum. Ama konu sahibinin eside diğerlerinin yolunda gidiyor gibi Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…