kızlar bı bakın ne olur......

winx perisi

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
2.668
48
688
38
Ankara
kızlar 11,5 aylık bı kızım var sık olmasada her ıstedıgınde emzırıyorum bebegımı.....adetım 3 gun gecmıstı ve sabah test yapyım pozıtıf cıktı...napıcam ben emzırdıgım ıcın korunamıyorumda esım korunuyodu gerı cekıyodu bısey olmas dıyodu guvenmıstım ona hıc hazır ı-hıssetmıyorum ama bı yandanda ıstıyorum bı yandanda ıstemıyorum ıcımden bı ses beraber buyurler dıyo ote yandanda maddı zorluklar.......guzel seyler duymaya ıhtıyacım var buyuk ıhtımalle 4 hafta 3 gunluk kızlar ne olur bısey soleyın aglıyorum 1 saattır......esım cok sevındı ama ben hıc sevınemıyorum.....

canım tebirk ederim.ağlama artık zaten yeni bebeğin doğana kadar kızın 2 yaşında olcak.çokda az değil araları.maddi zorluklardanda korkma bence.çocukların masrafı büyüdükçe oluyor.korkma canım.kızında varmış zaten yeni eşyalrının bi çoğu duruyodur.tekrar ekstradan fazla bişey almana gerek kalmaz..nasip diyelim.ağlama üzülme.bak eşinde sevinmiş sorun yok tadını çıkar.tebirik ederim tekrardan

bılemıyorum ben dogum yaparken esım nasıl bakacak kızıma bakacak kımse yokkk ne annem gelır ne kayınvaldem ıkısıde ank dısındalar zaten ocaga denk gelıyo eltımde aralıkta dogum yapacak gelemesler ısteselerde emzırıyoumda kesmelımıyım bılemıyorum....

bence hiç üzülme okadar bebek isteyenler var. şükretmekte fayda var. saglıklı bir cocugun varmış elhamdülilalah. ikisi birlikte büyürler. bence ne güzel oyun arkadaşı olurlar. etrafımda 3 yaşında kardeşi olmayan dışarıda çıkarılmayan çoçukları görüp üzüluyorum. tv karşısında vakit geçiriyorlar. oyüzden kardes herzaman iyidir. 4 aylık falan olsa kızın zor olurdu. hem burda bir arkadaşa 6 ay daha emzirebilrsin demişler. yanı kızını emzırmeye devam edersin. kızının eşyalarıyla büyür gider. sen elbetteki yıprancaksın ikisinde ihtiyaçları farklı olcak. eşin destek olursa o da aşılır. rızkını zaten mevlam fazlasıyla gönderir. mustafa karataş hoca kimse çocugun rızkını düşünerek korunmasın. egerki yetiştiremem dinini ögretem diye korunsun. rızkını ben gönderim diyo allah demişti. içini ferah tut. herşey çok güzel olcak. iyi şeyler düşün. demek nasip böyleymiş. bizde güya temmuz gibi hamile kalayım diye düşünmüştük. nasıp böyleymiş. allah izin verir saglıkla kavuşur sıkıntısız olursa senin gibi yaşında hamile kalmak istiyorum. çocuga oyun arkadaşı lazım. birbirleriyle birlikte büyürler. allah saglıkla kavuştursun bebegine.

kızlar bıraz rahatladım sanırım bende hamıle takvımı yapıyım barı onumuzdekı hafta ıcıde hastaneye gdeyım vardır bundada bı hayır naapalım......annemde bana hamıleyken bu zamanda kalmıs......3 sene sonra dusunuyodum ama napalım Rabbımın bı bıldıgı vardır dedıgınız gbı.....dogum zamanı gelsınde belıkı gunduzun krese verırırm bebek bakım merkezıne hastaneden cıkana kdr......

allah her konuda koolaylık versin canım. doktoruna emzirme olayını sorarsın. ama 6 ay falan emziriliyormuş herhalde. bende bunu duyunca sevinmiştim. 1 bucuk 2 yaşına kadar emzirmek iyi olur. saglıklı günler. belki annenler gelebilr .

kızlar 11,5 aylık bı kızım var sık olmasada her ıstedıgınde emzırıyorum bebegımı.....adetım 3 gun gecmıstı ve sabah test yapyım pozıtıf cıktı...napıcam ben emzırdıgım ıcın korunamıyorumda esım korunuyodu gerı cekıyodu bısey olmas dıyodu guvenmıstım ona hıc hazır ı-hıssetmıyorum ama bı yandanda ıstıyorum bı yandanda ıstemıyorum ıcımden bı ses beraber buyurler dıyo ote yandanda maddı zorluklar.......guzel seyler duymaya ıhtıyacım var buyuk ıhtımalle 4 hafta 3 gunluk kızlar ne olur bısey soleyın aglıyorum 1 saattır......esım cok sevındı ama ben hıc sevınemıyorum.....

tebrik ederim canım..geri çekilme falan neyse korunmanıza rağmen olduysa vardır rabbimin bi bildiği,sevin bnce allahın bi hediyesi o sana..onun sayesinde belki de bahsettiğin maddi sıkıntılarınız çözülecek,kızına kardeş geliyo,herşeyi birlikte yaparlar ne güzel iştee:16: bizlere de dua et olur mu benim 8.ayım hala tık yok,bu ay adetim tam 2.evlilik yıl dönümüme denk geliyo,rabbim hayırla ve sağlıkla inşallah nasip eder,eşime de bana da büyük sürpriz olur dualarını esirgeme,sen hamilesin duan kabul olur:16::16::16::16::16::16:

benim oğlum 9 aylık ve bende gebeyim ama istiyordum zaten şimdi doktordan geldim 5 bucuk haftalıkmıs kese göründü cok şükür
bence dert etme birlikte büyürler onu veran Allah rızkınıda vermezmi?

Son düzenleme:
egemm;cocuk ıstıyosun herhalde ıns olur.....:)))
cıcılı;yorumun ıcın tesekkur ederım de 5,5 aylık yazmıssın haftalık olmasın canım

bırde dıyet yapıyodum haaaaa ne guzel 10 kılo werdık hamıle kaldık...ama fazla yemıycem abur cbur yok ılk hamılelegımde 25 kg aldım okadar almak ıstemıyorum 65le basladım75le bıtırmek ıstıyorum...dıyet gunlugum var orda paylasımlara dewam edıcem..beklıyorum kızlar.....sadece kalsıyuma yuklencem...

egemm;cocuk ıstıyosun herhalde ıns olur.....:)))
cıcılı;yorumun ıcın tesekkur ederım de 5,5 aylık yazmıssın haftalık olmasın canım

bırde dıyet yapıyodum haaaaa ne guzel 10 kılo werdık hamıle kaldık...ama fazla yemıycem abur cbur yok ılk hamılelegımde 25 kg aldım okadar almak ıstemıyorum 65le basladım75le bıtırmek ıstıyorum...dıyet gunlugum var orda paylasımlara dewam edıcem..beklıyorum kızlar.....sadece kalsıyuma yuklencem...

doğru canım 5 bucuk haftalık :))
bende fazla yemicemmm kesinlikle ilkteki gibi kilo almak istemiyorum

Benimle kardeşimin arasında bir sene var... Ben doğduktan 2-3 ay sonra hamile kalmış annem... Küçükken beraber evcilik oynardık(o erkek),doktorculuk oynardık,beraber temizlik yapardık,ben onunla dışarda top oynardım yani arkadaş gibi büyüdük... Sizin yavrularınızda bizim gibi olacak ne güzel... Hamileliğinizin tadına çıkarmaya bakın... Rızkıyla gelir inşallah... :16::16::16:

cıcılı;aynen drlar abur cubur onermıyo zaten sezeryan olcak bakalım....benım dogum....ılkı sezeryandı cunku kılodan acılma olmamıstı...

Son düzenleme:

canım nekadar tatlı hem eşinde destek olmuş ya anlayışsız bi kazmacık olsa bak negüzel burda kaç kişinin başına gelmişti birlikte büyürler hem aralarıda az değil hem 1yaşına kadar emziremiyen annelerde var rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli getirsin abla kardeş negüzel destek olurlar rabbim pişman etmiyor genelde iyiki yapmışım deniliyor sade ilkini emziremedim diye üzülürdün ama seninki 1yaşı bulmuş zaten bundan sonrasında dikkat edersin bide erkek olursa bak ne güzel canım 1kerede 3üz bakanlar var rabbim aratmasın da nasip etsin tek

yanı evt demetcım onu bende dusundum....farsedekkı ıkız olmus demı:))))dıyet gunlugume hepınzı beklıyorum...yenı baslık acıcam hamılelıkte dıyet dıye....

hayırlısıyla doğmayı nasip eder allah inşallah benimde bir kızım var eşimde geri cekilerek korunuyo güvenmiyeyim mi ona şimdi ben

Back
X