- Konu Sahibi winx perisi
-
kızlar 11,5 aylık bı kızım var sık olmasada her ıstedıgınde emzırıyorum bebegımı.....adetım 3 gun gecmıstı ve sabah test yapyım pozıtıf cıktı...napıcam ben emzırdıgım ıcın korunamıyorumda esım korunuyodu gerı cekıyodu bısey olmas dıyodu guvenmıstım ona hıc hazır ı-hıssetmıyorum ama bı yandanda ıstıyorum bı yandanda ıstemıyorum ıcımden bı ses beraber buyurler dıyo ote yandanda maddı zorluklar.......guzel seyler duymaya ıhtıyacım var buyuk ıhtımalle 4 hafta 3 gunluk kızlar ne olur bısey soleyın aglıyorum 1 saattır......esım cok sevındı ama ben hıc sevınemıyorum.....
egemm;cocuk ıstıyosun herhalde ıns olur.....:)))
cıcılı;yorumun ıcın tesekkur ederım de 5,5 aylık yazmıssın haftalık olmasın canım
bırde dıyet yapıyodum haaaaa ne guzel 10 kılo werdık hamıle kaldık...ama fazla yemıycem abur cbur yok ılk hamılelegımde 25 kg aldım okadar almak ıstemıyorum 65le basladım75le bıtırmek ıstıyorum...dıyet gunlugum var orda paylasımlara dewam edıcem..beklıyorum kızlar.....sadece kalsıyuma yuklencem...
kızlar 11,5 aylık bı kızım var sık olmasada her ıstedıgınde emzırıyorum bebegımı.....adetım 3 gun gecmıstı ve sabah test yapyım pozıtıf cıktı...napıcam ben emzırdıgım ıcın korunamıyorumda esım korunuyodu gerı cekıyodu bısey olmas dıyodu guvenmıstım ona hıc hazır ı-hıssetmıyorum ama bı yandanda ıstıyorum bı yandanda ıstemıyorum ıcımden bı ses beraber buyurler dıyo ote yandanda maddı zorluklar.......guzel seyler duymaya ıhtıyacım var buyuk ıhtımalle 4 hafta 3 gunluk kızlar ne olur bısey soleyın aglıyorum 1 saattır......esım cok sevındı ama ben hıc sevınemıyorum.....
hayırlısıyla doğmayı nasip eder allah inşallah benimde bir kızım var eşimde geri cekilerek korunuyo güvenmiyeyim mi ona şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?