- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.823
- 798
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Bn almayi denedim bir kre ama yapamiyorum yani gorunce kaliyorum oldgum yerde alsam mi almasam mi en sonunda alamadan cikiyorum yani sonucta erkek o kullaniyor bunu yani utanacak ne var anlamiyorum
Sağlık ocaklarında ücretsiz satılıyor canm ve her ay düzenli veriyorlar korunma olsun diyeBn almayi denedim bir kre ama yapamiyorum yani gorunce kaliyorum oldgum yerde alsam mi almasam mi en sonunda alamadan cikiyorum yani sonucta erkek o kullaniyor bunu yani utanacak ne var anlamiyorum
Ödemi limonlu su ile atabilirsin. Adet öncesi şişkinliği ben bu şekilde en aza indiriyorum. 4 tane limonu kabuğunu soyduktan sonra robotta çek süzgeçten süz suyunu 2 litrelik içi su dolu sürahiye boşalt gel git iç ödem felan kalmazOdem kendiliginden gecmez mi ? Bol su icsem yada atabilirmiyim vucudumdan
Erkekler igne olabiliyor mu ? Korunma amacli yani ? Gercek mi bu ? Turkiyede var mi ? Nerde vuruluyor ?Erkeklerde igne olabiliyor artik diyebiliyorum.. mesela 1 aylik koruyor
Evet dogum kontrol hapinin etkisini kesiyor malesef o yuzden spiral taktirdim o da iki kere kaydi ve cok kanamam oldu doktorumda takamayz artik dedi esim korunuyor 4 yildir ama ilk defa boyle bsey oldu 2 ayda 3 defa ertesi gun hapi kullanmk zorunda kaldm isteUtandigi falan yok ya boyle daha cok zevk alio yalan soyluo utanmadan :) yasmini öneririm ben ama düzenli kullandiginiz ilacin onu bloke ettigine emin misiniz.
Hangi devirde yaşıyoruzalmaya utaniyormus
Evet ama daha pıyasada degıl dıye bılıyorumErkekler igne olabiliyor mu ? Korunma amacli yani ? Gercek mi bu ? Turkiyede var mi ? Nerde vuruluyor ?
İnanın hormonlarınızla bu kadar oynamaya gerek yok yazık yazık.. Tamam bir yöntem belki ama ben de ilk evlendiğimde doğum kontrol hapı kullandım 7 ay kadar ama adetim o kadar azaldı ki gerek yok dedim. Utanmayın bu çok doğal bir şey hiçbir şey yapamıyorsanız sağlık ocağında kaydınız olan doktor vardır onun da hemşiresi vardır ona söyleyin verirler utanmayın ayıp değilErkekler igne olabiliyor mu ? Korunma amacli yani ? Gercek mi bu ? Turkiyede var mi ? Nerde vuruluyor ?
Güzelim bende kullanıyorum sigara malesef!!ama 3 sene doğum kontrol ilacı kullandım ve bıraktıktan tam 5 ay sonra hamile kaldim hemen değil yani. yaz adında bir hap kullandım cok düzenli bile icmezdim tavsiye ederimMerhba hemn konuya giriyorum fazla uzatmayacgim lutfen konum tasinmasin. Iki ay once esim yuzunden bir ay icinde iki defa ella ( ertesi gun hapi) kullanmak zorunda kaldim bu ayda yine bir defa kullandim ama vucudumda asiri bir sislik var ve beni asiri derecede rahatsiz ediyor resmen kilo aldim zaten takintiliyim hepten uctu gitti psikolojim aynada kendime bakip bakip agliyorum esime saydiriyorum senin yuzunden diye gider mi bu sislik yoksa ilac kilo mu yapti kalici olur mu bu kilo??
NOT: Sen korun diyecek arkadslar icin yaziyorum spiral taktirdim iki defa kaydi ve doktor artik takamayiz dedi . Dogum kontrol hapi kullanamiyorum dewamli ictigim bir ilacim var dogum kontrol hapinin etkisini sifira indiriyor sigarada kullaniyorum ..
Ama ella o kadar sık kullanılacak bi hap değil. Hiç mi araştırmadınız? Hani hata dediğin 1 kere olur arkadaşım 3 kere değil. Doktora gitMerhba hemn konuya giriyorum fazla uzatmayacgim lutfen konum tasinmasin. Iki ay once esim yuzunden bir ay icinde iki defa ella ( ertesi gun hapi) kullanmak zorunda kaldim bu ayda yine bir defa kullandim ama vucudumda asiri bir sislik var ve beni asiri derecede rahatsiz ediyor resmen kilo aldim zaten takintiliyim hepten uctu gitti psikolojim aynada kendime bakip bakip agliyorum esime saydiriyorum senin yuzunden diye gider mi bu sislik yoksa ilac kilo mu yapti kalici olur mu bu kilo??
NOT: Sen korun diyecek arkadslar icin yaziyorum spiral taktirdim iki defa kaydi ve doktor artik takamayiz dedi . Dogum kontrol hapi kullanamiyorum dewamli ictigim bir ilacim var dogum kontrol hapinin etkisini sifira indiriyor sigarada kullaniyorum ..
Siz gynefix kullandınız miBu dedigim kaymaz sabitleniyor normal spiral degil ,bir arastirin ,sagliginiz icin bu kadar sabit fikirli olmayin
İnternetten siparis verin hanimefendi. Bahanelerin arkasina siginmayin.Bn almayi denedim bir kre ama yapamiyorum yani gorunce kaliyorum oldgum yerde alsam mi almasam mi en sonunda alamadan cikiyorum yani sonucta erkek o kullaniyor bunu yani utanacak ne var anlamiyorum
Ertesi gün hapı alındığında adet gecikmesi yapıyor kızlar ama geçici. Sonraki adet döngüsünde rutine dönüyor. Bu arada bir adet döneminde birden fazla kullanılmaması gerek diye biliyorum ancak doktorun abarttığı kadar bir durum yok aslında. Bu hapı ayda 1 kereden fazla kullanmamak lazım ama bazı yorumları okudum da canavar gibi bahsedilmiş, acil bir durumda istenmeyen gebeliği önlemek için söz konusu gebe kalmak ise kullanılabilecek bir kurtarıcı.Ella ayda 1 kullanılan bir ilaç 1 ay içinde 2 kez alamazsiniz ama almissiniz. Zaten ilacı aldıktan 3 4 gün sonra kanama başlıyor. Bu da adet döngüsunu bozuyor.
Ben sanırım 2 ay arayla 2 kez kullanmıştım. 28 günde 1 adet olurken 35 günde 1 olmaya başladım. .
Doktora gittigimde ertesi gün hapı icecegine kezzap icsen daha iyi demişti. Bütün dengeyi alt üst ediyor ki doğru. .
Hamile kalmak pahasına bile olsa asla kullanmam o ilacı birdaha. .
Sizinde muhtemelen duzeniniz bozuldu. . Adet görünce iner o şişlik. . Ayda 2 kez kullanmayin birdaha gerçekten çok zararli
Canım ben de pek bilgi sahibi olmadan yakın aralıklarla dediğin ilacı kullandım ve diş gebelik sonucu tek tüpümü kaybettim acil ameliyatla ölümden döndüm. Tavsiyem ne olursa olsun kesinlikle kullanma. Doktorlara sor farklı sana uygun bir yöntem varsa dene. Yoksa da bir zahmet esin utanmasın alsın . Kesin bir dille konuş gerekirse uzak dur. Almak zorunda kalsın. Olmadi bayanların çalıştığı bir yeri gözüne kestir sen al ordan. Hormonların için test falan yaptirabilirsin belki bu şişlik geçici mi kalıcı mi çözümü nedir diye.Merhba hemn konuya giriyorum fazla uzatmayacgim lutfen konum tasinmasin. Iki ay once esim yuzunden bir ay icinde iki defa ella ( ertesi gun hapi) kullanmak zorunda kaldim bu ayda yine bir defa kullandim ama vucudumda asiri bir sislik var ve beni asiri derecede rahatsiz ediyor resmen kilo aldim zaten takintiliyim hepten uctu gitti psikolojim aynada kendime bakip bakip agliyorum esime saydiriyorum senin yuzunden diye gider mi bu sislik yoksa ilac kilo mu yapti kalici olur mu bu kilo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?