kizlar bi bakin nolurr

Ella ayda 1 kullanılan bir ilaç 1 ay içinde 2 kez alamazsiniz ama almissiniz. Zaten ilacı aldıktan 3 4 gün sonra kanama başlıyor. Bu da adet döngüsunu bozuyor.

Ben sanırım 2 ay arayla 2 kez kullanmıştım. 28 günde 1 adet olurken 35 günde 1 olmaya başladım. .

Doktora gittigimde ertesi gün hapı icecegine kezzap icsen daha iyi demişti. Bütün dengeyi alt üst ediyor ki doğru. .

Hamile kalmak pahasına bile olsa asla kullanmam o ilacı birdaha. .

Sizinde muhtemelen duzeniniz bozuldu. . Adet görünce iner o şişlik. . Ayda 2 kez kullanmayin birdaha gerçekten çok zararli

Bn almayi denedim bir kre ama yapamiyorum yani gorunce kaliyorum oldgum yerde alsam mi almasam mi en sonunda alamadan cikiyorum yani sonucta erkek o kullaniyor bunu yani utanacak ne var anlamiyorum
Canm artık marketlerde bile var çok utanıyorsanız alışveriş yaparken araya kaynatın ama utanacak bişey Yok karı koca bi hoşsunuz yani hapı almaya utanmıyorsunuz buda aynı işe yarıyo sonuçta! O haplar tüm dengeyi bozuyo sağlığın için kullanma

Bence erkekler korunmali. Kadinlarin vucuna hicbir yabanci madde girmemeli. Her seyde kadindan beklenmez ki arkadaas

Zararli oldgnu su an vucudumdaki sislikten cok iyi anliyorm bir daha zaten asla kullanmam

Bir daha asla kullanmam zaten sanki bir hafta icinde 10 kilo almisim gbi oldum verdgi zarar da yanima kar kaldi

Prezervatif i internetten 3-5 paket siparis edebilirsiniz. Kapali kutuda eve kadar geliyor kimse icinde ne olduğunu bile anlamaz.

ay
bende bunu yazacktım

Ertesi gün hapını asprin sandınız herhalde!
Yazık size.
Bütün vücut dengeniz altüst oluyor.
Alıversin prezervatif.
O utanıyor diye sizi tüketecek.

Prezervatif almaya utanip ertesi gun hapini ayda 3 kere alip kullanani da ilk kez goruyorum. Kendinize nasil kotuluk yaptiginizin farkindasinizdir umarim.

ertesi gun hapları pek saglıklı bırsey değil bence utanıyorsa sen alabılırsın prezervatifi ne var canım bır ona bırde ped alırken utanan ınsanlara sınır oluyorum dogal ıhtıyac bunlar.

Prezervatif alırken hiç utanmadım ben ya anormallik bende mi? Eczaneden alıverdim nedir yani gayet doğal bir durum değil mi..? Kısırlık yapsa keşke ben de dediğiniz ertesi gün hapını alıp içebiliyorsanoz aslında epey bir cesaret var sizde.. Eczaneye gidip ertesi gün hapı alacağınıza prezervatif almak daha kolay olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…