Kızlar bi bakın normal doğum yapmışlar.

ZehranurHifa

🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
2.164
8.703
158
Merhaba sevgili kk üyeleri :KK54:

45 gun once dogum yaptim. Cok dikisim oldu bildiginiz iki hafta oturamadim. Hafif gobegim var oncedende spor yapiyodum mekik falan cekiyodum. Acaba simdi tekrar baslasam bi sorun olur mu yoksa biraz daha beklemeli miyim ? :KK51:

Dikisler dusmustur artik zaten.Yavas yavas zorlamadan basla...

Dikisler dusmustur artik zaten.Yavas yavas zorlamadan basla...
Onceden gunde 60 tane mekik cekiyodum 30 tane cekip ara veriyodum sonra yine devam. Ve benzeri. Daha mi az yapsam ki

Normal doğum yapmadım ama bence erken, 40 yeni çıkmış kanaman falan bitti mi, zorlama kendini emzirmene bak bedenin kendini toparlıcak yavaş yavaş hayırlı olsun bu arada

Ben aşırı takıntılıyım kiloya. Ama en azından 6 ay terlemek vs istemedim. Sonra yavaştan başladım. Bence biraz sabret. 6 ay göz açıp kapanana kadar geçiyor
Tamam canim. Insallah hayirlisi ile gecer bu minik cadiyla :KK46::KK51:

Normal doğum yapmadım ama bence erken, 40 yeni çıkmış kanaman falan bitti mi, zorlama kendini emzirmene bak bedenin kendini toparlıcak yavaş yavaş hayırlı olsun bu arada
Saol canim kanamam bitti hic agrim kalmadi. Onceden baklavalarim vardi hafif simdi fazla bisey yok ama eskisine nazaran gozume batiyo tabi :KK23:

sut enerjiyle olusuyor.mekik felanda yorucu hareket.enerjini su an bebegine kanalize etmekisin.kaldi ki yeni dogum yapmis biri karin basincini artirmamali.

Ben sezeryanla dogum yaptim..dr korse önermisti. Dikisleriniz iyise belki kullanabilirsiniz.

Peki faydasini gordunuz mu :KK69:
Ben biraz istisnalardan oldum sanirim. 11 kg alip 30.gunde 15kg verince bisi kalmadi ;) korseyi az kullandim. Suan hala dogum kilomdan asagidayim. Regl oldukca vucut sekline almaya basliyor. Merak etmeyin. Endiselenmeyin...gule gule huzurla buyutun yavrunuzu

sut enerjiyle olusuyor.mekik felanda yorucu hareket.enerjini su an bebegine kanalize etmekisin.kaldi ki yeni dogum yapmis biri karin basincini artirmamali.
Anladim canim. Sonrasinda nasil toparlandin peki canim :KK49:

Bende mekik cekmek istiyorum sezaryen oldm iyiki acmissin konuyu canm ya alti aydan snra baslayim bende kaç kilosun ben yirmi kilo aldm dogum yapana kadar :(

Anladim canim. Sonrasinda nasil toparlandin peki canim :KK49:
Vallahi oglum kolikti. Gece gunduz kucakda gezdirdigim icin hic oturamadim ;) o nedenle kendiliginden topladi vucut ;) tabi ben sezeryanliyim, normal dogum yapanlarin vucudu cokkk daha rahat toparliyor.

Back
X