Kızlar bi bakın normal doğum yapmışlar.

Benmde 65 canm 51 e kadar dusucem ama spor konusunu bi nette dr a sorayimda zaten spor yapmadanda veririm oglum hic inmiyorki kucaktan yeni yeni gece uyumaya basladi
Ne kadarlik oglun canim

İki hafta oturamamak mı :KK57:
Anam iyiki sezeryanla doğurmuşum :KK17:
Çok zorlamadan başlayabilirsin ben sezeryanla doğum yaptığım halde bir ay sonra başlayabilirsin dedi doktorum ama kendimi çok zorlamadım açıkcası. Hatta doğumdan önce göbekliydim doğurduktan bir ay sonra göbek falan pek kalmayınca arkadaşlarım herhalde doktor doğumla beraber estetik de yaptı göbeğinin yağlarını mı aldırdın diye dalga geçiyorlardı. :KK53:

Hayırlı olsun minnoşun..
Bende hep zayıf biriydim doğumdan sonra göbek oldu ilk bir hafta korse kullandım sarkmaya karşıymış iyi gelir dediler ama boğdu beni korse yaz günüydü...oluruna bıraktım 6 ay sonra eski kıloma yakindim 1 sene sonra eski halim gibi şimdi oğlum 16 aylık arkasında dolaşmaktan dümdüz bir gobegim minicik popşim kaldı bence keyfini çıkar zaten tempo arttıkça kolon azalır gece uyku bölünmelere falan çok kilo verdiriyor

Merhaba sevgili kk üyeleri :KK54:

45 gun once dogum yaptim. Cok dikisim oldu bildiginiz iki hafta oturamadim. Hafif gobegim var oncedende spor yapiyodum mekik falan cekiyodum. Acaba simdi tekrar baslasam bi sorun olur mu yoksa biraz daha beklemeli miyim ? :KK51:
Canim çocuğunu emziriyorsan gerek yok zaten hani derlerya 40 cikana kadar diye aynen cikana kadar bekle zaten kilo vereceksin tüm aldigin kilolar gidiyor fazlasiyla hemde ben dogum yaptigimda 67 kiloydum 3 veya 4 ay icerisinde 50 kiloya dustum simdi 49 kiloyum.sen bu anın tadını çıkar.keyfine bak bence.kimseyede kulak asma bol bol ye süt olsun bebise :nazar::KK46::KK46:

bende 5 ay önce sezaryanla doğum yaptım.toparladım. şu an 2-3 kg fazlam var hamile kaldığım kg göre(aslında şu an ideal kilomdayım.). hiç bir şey yapmadım. Emzirdim oğlumu. onun rolü büyük bence.

Çok zorlamadan başlayabilirsin ben sezeryanla doğum yaptığım halde bir ay sonra başlayabilirsin dedi doktorum ama kendimi çok zorlamadım açıkcası. Hatta doğumdan önce göbekliydim doğurduktan bir ay sonra göbek falan pek kalmayınca arkadaşlarım herhalde doktor doğumla beraber estetik de yaptı göbeğinin yağlarını mı aldırdın diye dalga geçiyorlardı. :KK53:
bende normal doğum yapamadım zorunlu sezaryan oldum diye üzülüyordum. sezaryan düşündüğüm gb kötü değilmiş. hemende sütüm geldi şükür. normalin de zorlukları varmış.

Merhaba sevgili kk üyeleri :KK54:

45 gun once dogum yaptim. Cok dikisim oldu bildiginiz iki hafta oturamadim. Hafif gobegim var oncedende spor yapiyodum mekik falan cekiyodum. Acaba simdi tekrar baslasam bi sorun olur mu yoksa biraz daha beklemeli miyim ? :KK51:
Dikisler icin degil ama karninizin iyiligi icin bir sure beklemenizi tavsiye ederim. Birakin once gobek kendini bir toplasin, kaslar kendini toplasin.. Henuz daha vucudunuz adapte olmaya calisiyor o bosluga; hemen mekige baslarsaniz karin kaslariniz icin iyi olmaz, zorlamayla iyice ayrilir kaslar. En az 3 ay bekleyin ve 3 ay sonra da yavas yavas baslayin. (Doula Ozge Dundar Taskin'i takip ediyorum, onun yazilarinda okumustum).

Degilmi tum korse olursa dikislerim zorlanir
Bilemiyr ki cnm. Normal dogum yapamadigim icin.

Benimkide mi kolik acaba. Hep kucak istiyo kucak yetmiyo hoplatmami istiyo uyanikken bi turlu durmuyo

Kolik soyle.tarif edeyim...
Tam 4 saat hic durmadan aglidigini bilirim. Nefesi kesilip morarana kadar. Kesinlikle oturtmuyr size. Kucakta geziyrz. Kendi basina hic bir sekilde gazini atamiyor. 99 gun yasadik biz bunu. Gece de 1saat uyusa 2 saat ayakta geziyrdum. Iste oyle boyle 18ay bitmem uzere ;)

Ben de dogumdan hemen sonra korse kullanmistim. 10-15 gun falan kullandim haziranda dogum yaptim ben tabi cok sicakti daraliyodum suan gobek falan yok. Spor konusunda 6 aya kadar bekle derim ben de , Korse kullanabilirsin.
Ayy benim bebegim de kolikti. Haftada en az 3 gun ve 2-3 saat kesilmeksizin aglamalari oluyosa buyuk ihtimalle kolik. Doktor yardimci olucaktir. Biz zinco kullanmistik. Tabi bi de hamak seklinde carsafta sallayarak..

O cok iyi. Sezeryanda gobek kalir genellikle. Evet canim normal dogumda cok dikisin varsa iki haftasi zor sadece. Sonra geciyo

Ben de dogumdan hemen sonra korse kullanmistim. 10-15 gun falan kullandim haziranda dogum yaptim ben tabi cok sicakti daraliyodum suan gobek falan yok. Spor konusunda 6 aya kadar bekle derim ben de , Korse kullanabilirsin.
Ayy benim bebegim de kolikti. Haftada en az 3 gun ve 2-3 saat kesilmeksizin aglamalari oluyosa buyuk ihtimalle kolik. Doktor yardimci olucaktir. Biz zinco kullanmistik. Tabi bi de hamak seklinde carsafta sallayarak..
Iki uc saat kesilmeden aglamak mi :KK57:

Dikisler icin degil ama karninizin iyiligi icin bir sure beklemenizi tavsiye ederim. Birakin once gobek kendini bir toplasin, kaslar kendini toplasin.. Henuz daha vucudunuz adapte olmaya calisiyor o bosluga; hemen mekige baslarsaniz karin kaslariniz icin iyi olmaz, zorlamayla iyice ayrilir kaslar. En az 3 ay bekleyin ve 3 ay sonra da yavas yavas baslayin. (Doula Ozge Dundar Taskin'i takip ediyorum, onun yazilarinda okumustum).
Kimileri hemen spora basliyo cok yanlis o zaman

Canim çocuğunu emziriyorsan gerek yok zaten hani derlerya 40 cikana kadar diye aynen cikana kadar bekle zaten kilo vereceksin tüm aldigin kilolar gidiyor fazlasiyla hemde ben dogum yaptigimda 67 kiloydum 3 veya 4 ay icerisinde 50 kiloya dustum simdi 49 kiloyum.sen bu anın tadını çıkar.keyfine bak bence.kimseyede kulak asma bol bol ye süt olsun bebise :nazar::KK46::KK46:
Tamam canimm icim rahat o zaman. Yok basiyorum yiyorum zaten ne gorduysem :KK53:

Bilemiyr ki cnm. Normal dogum yapamadigim icin.

Kolik soyle.tarif edeyim...
Tam 4 saat hic durmadan aglidigini bilirim. Nefesi kesilip morarana kadar. Kesinlikle oturtmuyr size. Kucakta geziyrz. Kendi basina hic bir sekilde gazini atamiyor. 99 gun yasadik biz bunu. Gece de 1saat uyusa 2 saat ayakta geziyrdum. Iste oyle boyle 18ay bitmem uzere :KK66:
Oo canim gercekten bosuna dememisler cennet annelerin ayaklari altinda. Sen olmediysen bana biseycik olmaz valla iyi dayanmissin gel opiyim seni annenin dibii :KK19:

Back
X