Anneme söylüyorum ama yine ona birsey demiyor iyide fazla alışveriş yapmıyorum ki mesela diyelim bi gömlek begendim hemen kızıyor ama abim gömlek alsa hicbisey demiyor yani oda birsuru kiyageti olduğu haldeAcaba olağandan biraz fazla mı alışveriş yapıyorsunuz ? Ben öyle düşündüm bir an? Annenize bu tavrının sebebini sormuyor musunuz?
Sadece alışveriş degil başka şeylerde de öyle durup durup kızıyor banayaşın kaç ,
birazda fazlamı alışveriş yapıyorsun acaba
Enteresan... Genelde kadınlar alışverise aşırı düşkündür varsa da yine almak ister. Alıp giymediğiniz kıyafetler varsa gereksiz alışveriş yaptığınızı düşünüyor olabilir. Annenize " o alınca bişey yok ben alınca sorun oluyor " demeyin... Neden ben alınca sorun oluyor diye sorun...?Anneme söylüyorum ama yine ona birsey demiyor iyide fazla alışveriş yapmıyorum ki mesela diyelim bi gömlek begendim hemen kızıyor ama abim gömlek alsa hicbisey demiyor yani oda birsuru kiyageti olduğu halde
Kız abim burdaykende aynıydı uzaktayken deabin uzakta kıymetli oluyor ikiniz bi yerde iken yine abine mi ses etmezdi?
Sordum zaten ama başka şeylerde de öyle sadece alışveriş değilEnteresan... Genelde kadınlar alışverise aşırı düşkündür varsa da yine almak ister. Alıp giymediğiniz kıyafetler varsa gereksiz alışveriş yaptığınızı düşünüyor olabilir. Annenize " o alınca bişey yok ben alınca sorun oluyor " demeyin... Neden ben alınca sorun oluyor diye sorun...?
Ne diyor peki siz bunu sorunca? Ve başka hangi konularda sizi bu kadar sıkıyor? Yaşınız kaç ?Sordum zaten ama başka şeylerde de öyle sadece alışveriş değil
Yaşım 22 kızıyor duruyor bazen de hiç evde ses etmediğim halde yok senden bi bok olunmaz diyor falan diyor komşular beni sorunca hemen beni küçümsüyor ama abimin adı geçince öyle değil biricik oglum moglum ovmeler falan bende niye öyle değil evde de yardım ediyim diyorum bazen çok sacma sapan sey yüzünden kızıyor tartisma çıkıyorNe diyor peki siz bunu sorunca? Ve başka hangi konularda sizi bu kadar sıkıyor? Yaşınız kaç ?
başka kardeşin yok değil mi?Kız abim burdaykende aynıydı uzaktayken de
Allah Allah.. çifte standart uyguluyor anneniz , bunu oturup konuşmanız gerekiyor, güzelce arkadas gibi... Yani en azından benim başıma böyle bişey gelse , annemi karşıma alıp konuşurum...siz de konuşmayı deneyin, bağırsa da çağırsa da konuşun... Okuyor musunuz ? Çalışıyorsanız, maddi destek vermiyorsanız, aile durumunuz iyiyse paranızı savurduğunuzu düşünüyor olabilir ...Yaşım 22 kızıyor duruyor bazen de hiç evde ses etmediğim halde yok senden bi bok olunmaz diyor falan diyor komşular beni sorunca hemen beni küçümsüyor ama abimin adı geçince öyle değil biricik oglum moglum ovmeler falan bende niye öyle değil evde de yardım ediyim diyorum bazen çok sacma sapan sey yüzünden kızıyor tartisma çıkıyor
Başka kardeşim yok zaten abim bu sene konya ya gitti ama dediğim gibi gitmeden önce evdede böyle yani abim hiç sinirli biri değil annemin kizdiginida gormedim ki abimde anneme sert çıkışsin da uzaklassin ben abimi iyi tanıyorum annem hep genelde onu övüyor ama bana senden bi bok olunmaz yok evde kaldin yok bilmem daha neler diyor yardim ediyorum olmuyor sesimi cikarmiyorum olmuyor bu boyle nereye kadar sürecek zaten onceden boyle degildi son bi senedir bana olan tavri acayip değişti ben de üzülüyorum bu durumabaşka kardeşin yok değil mi?
abin okulu bitirip dönse evine yine onu taşıdıklarını düşünsen.
abin durup dururken beni sıkıyonuz deyip çıkışabilir annene.
boşver sende ilerde ailenle samimiyetini ona göre ayarlarsın.
çok umut bağlanan evlatlar bunu boşa çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar.her ailede var öyle bir durum
gitsen nobel alsan. abinde gidip köşedeki bakkaldan ekmek alsa abini üste çıkarırlar.
kocamla kaynım arasında da böyle yapıyorlar.kaynımı şişirmekten en sonunda patlatacaklar. kvalde ve kpedere müstehak.
Çalışmıyorum evdeyim iş bakıyorum evde duramiyorum benim canımı sıkacak seyler söylüyor yani ben oturup kac kez söyledim de yine aynı şeyleri söylüyor iyice sinirleniyo kavga ediyor bu sefer de aman bidaha sana da Bisey soylemeyelim diyo konuşmuyorAllah Allah.. çifte standart uyguluyor anneniz , bunu oturup konuşmanız gerekiyor, güzelce arkadas gibi... Yani en azından benim başıma böyle bişey gelse , annemi karşıma alıp konuşurum...siz de konuşmayı deneyin, bağırsa da çağırsa da konuşun... Okuyor musunuz ? Çalışıyorsanız, maddi destek vermiyorsanız, aile durumunuz iyiyse paranızı savurduğunuzu düşünüyor olabilir ...
Geçenlerde mesela izmire gezmeye gitmiştik teyzemlerde kalıyorduk orda bile hiç evde anneme bisey demediğim halde bi sinirleniyor sanki benden gıcık kapiyor gibi acayip sinirli bana yani sebebi ne bilmiyorum kendisine de diyorum niye bana böyle davranıyorsun oda ben mi sana oyle davranıyorum ne dedim sanki falan diyoAllah Allah.. çifte standart uyguluyor anneniz , bunu oturup konuşmanız gerekiyor, güzelce arkadas gibi... Yani en azından benim başıma böyle bişey gelse , annemi karşıma alıp konuşurum...siz de konuşmayı deneyin, bağırsa da çağırsa da konuşun... Okuyor musunuz ? Çalışıyorsanız, maddi destek vermiyorsanız, aile durumunuz iyiyse paranızı savurduğunuzu düşünüyor olabilir ...
annen senden nasada astronot olmanı mı bekliyor nedir.heralde onun hayallerinde 20 yaşına kadar gelen tüm evlatları ya evlenecek ya okuyup gidecek.sonra tabi olmayınca size sardı ama bende annelerin bu huylarını sevmiyorum. tamam hava vermesin ama gömmesinde.sonra en ufak bişeyde başarısızlığında "demedim mi senden bi bk olmuyor işte"diyecek fakat elden ayaktan düştü mü annenin aman edeceği tek evlat kız evlat.sonra anan bu atsan atılmaz diyecek herkes.mümkün olduğunca uzak bi yerde hayatını kur.Başka kardeşim yok zaten abim bu sene konya ya gitti ama dediğim gibi gitmeden önce evdede böyle yani abim hiç sinirli biri değil annemin kizdiginida gormedim ki abimde anneme sert çıkışsin da uzaklassin ben abimi iyi tanıyorum annem hep genelde onu övüyor ama bana senden bi bok olunmaz yok evde kaldin yok bilmem daha neler diyor yardim ediyorum olmuyor sesimi cikarmiyorum olmuyor bu boyle nereye kadar sürecek zaten onceden boyle degildi son bi senedir bana olan tavri acayip değişti ben de üzülüyorum bu duruma
Zaten isteyen oldu da o evlenmemi istemiyor mesela bazı erkekler bana yazıyor tanimak istiyorum falan diyor ben evlenmeyi düşündüğüm zaman tabiki tanımaya çalışacağım ama annem öyle düşünmüyor yok yazma engelle falan ışte niyeti ciddiyse istemeye gelir o zama karar ver diyo sonra istemeye gelince de daha erken diyor madem istemiyorsun o zaman evdede benim canımı sıkacak seyler söylemesin annem diye sesimi çıkarmıyorum yeter artik ya valla burama kadar geldiannen senden nasada astronot olmanı mı bekliyor nedir.heralde onun hayallerinde 20 yaşına kadar gelen tüm evlatları ya evlenecek ya okuyup gidecek.sonra tabi olmayınca size sardı ama bende annelerin bu huylarını sevmiyorum. tamam hava vermesin ama gömmesinde.sonra en ufak bişeyde başarısızlığında "demedim mi senden bi bk olmuyor işte"diyecek fakat elden ayaktan düştü mü annenin aman edeceği tek evlat kız evlat.sonra anan bu atsan atılmaz diyecek herkes.mümkün olduğunca uzak bi yerde hayatını kur.
Üzüldüm... Evlat ayrımı yapan insanları hicbir zaman anlamadım, anlamak da istemiyorum... Birinin annenize iyi bir laf oturtması gerekiyor ki aklı başına gelsin. Peki babanız o nasıl davranıyor ?Geçenlerde mesela izmire gezmeye gitmiştik teyzemlerde kalıyorduk orda bile hiç evde anneme bisey demediğim halde bi sinirleniyor sanki benden gıcık kapiyor gibi acayip sinirli bana yani sebebi ne bilmiyorum kendisine de diyorum niye bana böyle davranıyorsun oda ben mi sana oyle davranıyorum ne dedim sanki falan diyo
Ben babamı çok seviyorum o öyle değil annem babamın yanında kızsa babam anneme hemen kızıyor kıza laf söyleme diye ama annem öyle bir sikayet ediyor ki babam bana kizsin laf saysin diye hatta bazen hep dediğim gibi abimi çok övüyor ya babam diyor hep ogluna gelince sesin çıkmıyor kıza da laf etme diyor ama annem.yine ayni davranıyor ne desen anlamıyor bi gun er yada gec evlenip gidersem o zaman kiymetimi anlarÜzüldüm... Evlat ayrımı yapan insanları hicbir zaman anlamadım, anlamak da istemiyorum... Birinin annenize iyi bir laf oturtması gerekiyor ki aklı başına gelsin. Peki babanız o nasıl davranıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?