- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
En azından babanız yanınızda o da aynı olmuş olsaydı çekilmezdi.. kör ölünce badem gözlü olur zaten o zaman değerinizi anlar. Aklınıza şüphe sokmak istemem fakat istenmeyen gebelik sonucu mı doğdunuz ?Ben babamı çok seviyorum o öyle değil annem babamın yanında kızsa babam anneme hemen kızıyor kıza laf söyleme diye ama annem öyle bir sikayet ediyor ki babam bana kizsin laf saysin diye hatta bazen hep dediğim gibi abimi çok övüyor ya babam diyor hep ogluna gelince sesin çıkmıyor kıza da laf etme diyor ama annem.yine ayni davranıyor ne desen anlamıyor bi gun er yada gec evlenip gidersem o zaman kiymetimi anlar
evlenip gidince kıymetin artmaz canım burda ne evlenenler var.oğluna maaşından kredi çektirip kızını arayıp doktor hastane masrafını karşılatan hizmet bekleyen analar var.Zaten isteyen oldu da o evlenmemi istemiyor mesela bazı erkekler bana yazıyor tanimak istiyorum falan diyor ben evlenmeyi düşündüğüm zaman tabiki tanımaya çalışacağım ama annem öyle düşünmüyor yok yazma engelle falan ışte niyeti ciddiyse istemeye gelir o zama karar ver diyo sonra istemeye gelince de daha erken diyor madem istemiyorsun o zaman evdede benim canımı sıkacak seyler söylemesin annem diye sesimi çıkarmıyorum yeter artik ya valla burama kadar geldi
O konuda hiç bilmiyorum ama önceden annem böyle değildi son iki senedir değişti niye değişti bilmiyorum önceden hic sesini cikarmazdi şimdi büyüdükce tam tersini yapıyor anlamış değilim cocukta değilim 22 ime girdim yani bir yandan evlenmek te istiyorum ama bir yandan da istemiyorum evlilik te kolay birşey değil böyle çok rhata bir hayatım var babam hiçbiseyime karışmıyor ama annem artık sıkmaya başladı sebebi ne diyorum bazen gıcık gıcık hareketin var diyor e diyorum napmisim cevap yok susuyor bisey de yapmıyorum ki ama acayip takmış kafaya beniEn azından babanız yanınızda o da aynı olmuş olsaydı çekilmezdi.. kör ölünce badem gözlü olur zaten o zaman değerinizi anlar. Aklınıza şüphe sokmak istemem fakat istenmeyen gebelik sonucu mı doğdunuz ?
Tabiki o konuda haklısın onuda ilerde görmüş olacağım ama şimdi sebebini bilmiyorum neden böyle acayip kafaya beni takmış da o bellievlenip gidince kıymetin artmaz canım burda ne evlenenler var.oğluna maaşından kredi çektirip kızını arayıp doktor hastane masrafını karşılatan hizmet bekleyen analar var.
Son zamanlarda değiştiğine göre başka sebepleri var. Bazı insanlar çocukları ile yarışır özellikle anneler kız evlatları ile yarışmayı çok sever... Belki de anneniz bu ruh hali içine girdi. Evet evlilik kolay değil ama size saygı duyan Seven ve sadakatsizlik yapmayan birisi ile evlilik çok kolay oluyor. Hayatınızda birisi var mı peki ?O konuda hiç bilmiyorum ama önceden annem böyle değildi son iki senedir değişti niye değişti bilmiyorum önceden hic sesini cikarmazdi şimdi büyüdükce tam tersini yapıyor anlamış değilim cocukta değilim 22 ime girdim yani bir yandan evlenmek te istiyorum ama bir yandan da istemiyorum evlilik te kolay birşey değil böyle çok rhata bir hayatım var babam hiçbiseyime karışmıyor ama annem artık sıkmaya başladı sebebi ne diyorum bazen gıcık gıcık hareketin var diyor e diyorum napmisim cevap yok susuyor bisey de yapmıyorum ki ama acayip takmış kafaya beni
Hayır yok daha önce konuştuğum vardı hemde bizim memleketten benim çocukluk arkadaşım son 4 senedir pesimdeydi 2 senedir konusmaya başladık hatta babam onu cok seviyor kanka gibiler babam da biliyor onun ışte zamanında benim peşimden koştuğunu hatta diyordu istemeye gelirse evlen iyi birisi falan diye ama onunla konuştuğumu babama söylemedim oda gercekten aşırı kıskançlık yüzünden bitirdim acayip kiskaniyordu neredeyse evlenince eve hapis edecek gibiydi çünkü dışarı çıkınca arabayla beni takip.ediyor herseye hesap vermek zorundamiyim istemiyorum boyle birini onu giyme bunu etme dışarı neden çıkıyorsun benim babam bile kıyafetime karışmıyor oda kapali olduğum halde yani o yuzden bitirdim baska tanimak isteyenler oldu istemeye gelenler oldu onlarida ben istemedim.onceki konuştuğum gibi biri karşıma çıkar diyeSon zamanlarda değiştiğine göre başka sebepleri var. Bazı insanlar çocukları ile yarışır özellikle anneler kız evlatları ile yarışmayı çok sever... Belki de anneniz bu ruh hali içine girdi. Evet evlilik kolay değil ama size saygı duyan Seven ve sadakatsizlik yapmayan birisi ile evlilik çok kolay oluyor. Hayatınızda birisi var mı peki ?
Annem de diyor evlenme daha erken ama yaşım 25 i gecince kimse istemez diyorum annem diyor 30 yaşında da evlenenler oluyor falan madem evlenmemi istemiyorsun o zaman da bi zahmet beni de küçümsemesinSon zamanlarda değiştiğine göre başka sebepleri var. Bazı insanlar çocukları ile yarışır özellikle anneler kız evlatları ile yarışmayı çok sever... Belki de anneniz bu ruh hali içine girdi. Evet evlilik kolay değil ama size saygı duyan Seven ve sadakatsizlik yapmayan birisi ile evlilik çok kolay oluyor. Hayatınızda birisi var mı peki ?
ananen öyle yapmış olabilir.benim annem de evlenmeye hevesli değilmiş.küçükler yatılı okula başka ile gidince ananem de annemle dayıma "başıma kaldı bu sumdukler deyip durmuş.annem hala der çok kızar o lafa. ananem annemi sözde pek ilgilenmez dışarı okumaya giden evlatlarını daha çok severmiş.ama hasta iken vefatına yakın pek teyzem ve diğer dayılarımdan hayır görmedi.Tabiki o konuda haklısın onuda ilerde görmüş olacağım ama şimdi sebebini bilmiyorum neden böyle acayip kafaya beni takmış da o belli
Şu yaşım geçti kimse istemez koca bulamam gibi düşüncelerden çıkın bir zahmet.. bana göre 25 yaş bile evlilik için erken geliyor şu zamanda... Evlilik için evlenmeyin ... Size takmış durumda maalesef... O evden gidene kadar görmezden geleceksiniz ya da her gün kavga edeceksiniz başka careniz yokAnnem de diyor evlenme daha erken ama yaşım 25 i gecince kimse istemez diyorum annem diyor 30 yaşında da evlenenler oluyor falan madem evlenmemi istemiyorsun o zaman da bi zahmet beni de küçümsemesin
Allah bana sabır versin diyorum başka da diycek lafim yok sonuçta annem oda benim.tamam seviyorum ama bana da bu yapılır mi zaten bitane kız evladın var bari bunu bana yapma ama.evde gerçekten kimse yok diyemi bana satasiyor yoksa birimi bunu kızdırdı da sinirini benden çıkarıyor hala çözemedim ya ben bisey yaptiysam da hemen söyler yani eskiden söylerdi tamam derdim.şimdi sorunca ses yok bende insanım benimde kalbim var aliniyorum kiriliyorum sonuçta insan annesi olunca üzülüyor başka biri olsa yüzüne bakmam çekip giderim he birde 6 yillik arkadas ta benim canımı sıkmaya başladı bide onun siniri var dayanamayip sonunda patlıycam birisineananen öyle yapmış olabilir.benim annem de evlenmeye hevesli değilmiş.küçükler yatılı okula başka ile gidince ananem de annemle dayıma "başıma kaldı bu sumdukler deyip durmuş.annem hala der çok kızar o lafa. ananem annemi sözde pek ilgilenmez dışarı okumaya giden evlatlarını daha çok severmiş.ama hasta iken vefatına yakın pek teyzem ve diğer dayılarımdan hayır görmedi.
Yok canım o öyle birsey düşünmez ya sanmiyorum benim.ona öyle de bir bakacağımi iyi biliyor ki bak gecen yaz kaynanasi geldi oyle bir fesat birisiki anneme demediğini birakmadi ben hep annemi korudum laf etmesin diye babaanemle.kavge ettim düşün yani o laflari annem.olsun hic anneme tek kelime etmem bunu babam da annemde iyi bilir abimde bakar ama onu düşünür yormu bilmiyorum çıkaramadım vallaBir de su geldi aklıma acaba " yaşlanınca oğlum bana bakar , kız evladı el olup gider " mantığı ile abinizi şişirip yolunu mu yapıyor acaba ? Olur mu olur ...
Bende de evliliğin yaşı yok ama arada annem evde kaldin diyo yok bi bok oluaz diyor onun bunun kızını bana övüyor sinirlerimi bozuyor yaŞu yaşım geçti kimse istemez koca bulamam gibi düşüncelerden çıkın bir zahmet.. bana göre 25 yaş bile evlilik için erken geliyor şu zamanda... Evlilik için evlenmeyin ... Size takmış durumda maalesef... O evden gidene kadar görmezden geleceksiniz ya da her gün kavga edeceksiniz başka careniz yok
Valla bilemedim artık.. sizinle bir alıp veremediği var ama çözemedim .... Sabırlı olun madem babanız arkanızda... Diyecek başka bişey bulamadımYok canım o öyle birsey düşünmez ya sanmiyorum benim.ona öyle de bir bakacağımi iyi biliyor ki bak gecen yaz kaynanasi geldi oyle bir fesat birisiki anneme demediğini birakmadi ben hep annemi korudum laf etmesin diye babaanemle.kavge ettim düşün yani o laflari annem.olsun hic anneme tek kelime etmem bunu babam da annemde iyi bilir abimde bakar ama onu düşünür yormu bilmiyorum çıkaramadım valla
Evde kalma yaşı 50lere yükseldi annenize bunu hatırlatn lütfen... Başkalarının kızlarını ovuyorsa siz de başkalarının annelerini övün. Anneniz her yorumda biraz daha saçmalıyor gibi geldi banaBende de evliliğin yaşı yok ama arada annem evde kaldin diyo yok bi bok oluaz diyor onun bunun kızını bana övüyor sinirlerimi bozuyor ya
Aynen biseye kızgın ama neye bilmiyorum ama bi hatam olsa hemen yüzüme söylerdi bir gun sürmez aramız duzelirdi şimdi oyle değil kac aydır bana sinirli hatam varsa yada Bisey yaptıysam söylesin ama verecek cevabi yok ışteValla bilemedim artık.. sizinle bir alıp veremediği var ama çözemedim .... Sabırlı olun madem babanız arkanızda... Diyecek başka bişey bulamadım
Ben bu kadarına dayanamaz evde cingar çıkarırdm herhalde...Aynen biseye kızgın ama neye bilmiyorum ama bi hatam olsa hemen yüzüme söylerdi bir gun sürmez aramız duzelirdi şimdi oyle değil kac aydır bana sinirli hatam varsa yada Bisey yaptıysam söylesin ama verecek cevabi yok ışte
Bende mi öyle yapsam başkalarin anneleri oveyim o bidaha kızları bana ovdugunde zaten acayip sinir bozucu kızıyorum diyorum sanane o kızlardan bizi ne ilgilendirir sonrada bana sen ışte yapamazsın edemezsin falan diyorEvde kalma yaşı 50lere yükseldi annenize bunu hatırlatn lütfen... Başkalarının kızlarını ovuyorsa siz de başkalarının annelerini övün. Anneniz her yorumda biraz daha saçmalıyor gibi geldi bana
Ben olsam böyle anneye yaparım.. ben ailemde hiç böyle bişey görmedim şaka gibi yani.. eğer olmuş olsaydı kısas yapardm.. annelik bu değil çünkü...Bende mi öyle yapsam başkalarin anneleri oveyim o bidaha kızları bana ovdugunde zaten acayip sinir bozucu kızıyorum diyorum sanane o kızlardan bizi ne ilgilendirir sonrada bana sen ışte yapamazsın edemezsin falan diyor
Ben bazen kızıyorum zaten ama bu seferde konuşmuyor sanada bisey söylenmiyor diyor aman diyor sana kimse Bisey demesin tek kelime etmeyelim falan diyor iyice sinir oluyorum.artik gercekten zamana bırakıyorum birdaha da eskisi gibi samimi olup iyi davranmayacagim bisey derse yaparım sözünü dinlerim ama muhattap olmayacagim yeter artik valla sabah sabah gözüme uyku girmediBen bu kadarına dayanamaz evde cingar çıkarırdm herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?