Telefona ihtiyacım var ve teknolojiyle aram çokta iyi değil sizce ANDROİD mi yoksa WİNDOWS 8 mi hangisini tavsiye edersiniz???
Windowsda uygulama az ama seri ve karmaşasız deniliyo android de ise uygulama fazla fakat daha ağır ve karışık deniyo kullananlar özelliklerini ve memnun olduğu olmadığı konuları yazabilirmi acaba yardım lütfen
windows daha çok yeni oldugu icin dedigin gibi uygulamalari cok az androit ise çok fazla kullanıcısı olduğu için çok hızlı gelişen bir sistem ve uygulamalarida cok fazla ayrica bana gore hicte karisik degil ben android derim ve android kullaniyorum cokta memnunum. 'Daha agir' derken ne demek istedin ? Telefonu kasıyo falan mı ? Eger oyleyse bu telefondandan telefona degisir yani androidle alakasi oldugunu dusunmuyorum ..
bu arada marka olarak samsung mu nokia mı dersiniz çok pahalı bi cihaz olmayacak malesef
nokia ya hiç bulaşmayın derim
benim de samsung s3 miniye çok gözüm kalıyor. ama kimisi de mini serisinin çok sorun çıkardığını söylüyor. ben de kararsızım :26:
nokia lara neden bulaşmayın dedin acaba fiyattanmı ? dediğin gibi soru çıkarmamasıda lazım çok kolay vermiycem o parayı üzülmek istemem lg çok arıza veriyo diye duymuştum bide
ben hiçbirini kullanmadım duyduklarım böyle netten bakıyorum. daha ağır derken işleyişinden bahseddiliyo sanırım nete girince donma falanmı oluyo yavaş demek istiyolar sanırım
Valla benim nette falan hic donma olmuyo benim tel LG E986 Optimus G Pro en fazla ne kadar olsun istiyorsunuz samsung s3 mini de iyi diye duymustum bi de 600 tl ye general mobile discovery ler var onlarda guzel arkadasimda aynisi var
Nokia ya hiç şans verme, telefonum bir haftadır serviste dün bir mesaj gönderdiler onarımı tamamlandı gönderilecek diye, teslim ettiğim servisi aradım ana kartta eğrilik tespit etmişler, tamiri mümkün değil, yapılmadan geri gönderiliyor dendi, ne yani atacak mıyız telefonu dedim cevap yok. Üstelik bu bu bilgi de ancak bir haftada geldi. Nokia'nın çok ciddi bir servis problemi var, tüm servisler telefonları toplayıp kvk ya gönderiyor ancak kvk dan ne bilgi almak mümkün ne de ulaşmak. Ve tabi nokia android olayını yakalayamadı, her modeli çok sorunlu, yıllarca bu markayı kullandım ancak son dönemde bitirdiler kendilerini. Alacağın telefonun özellikle servis ağını incelemeni öneririm 2 yıldır nokia da çok sorun yaşadım
sorun yaşamamışsınız şanslısınız netten araştırdım lg telefon alanlar isyanda servis problemi yaşıyolarmış ve çok fazla arıza veriyomuş.
geçen hafta bulunduğum yerdeki mağazaları dolaştım. her girdiğim yerde samsung bakmak istedikçe lg çıkardılar önüme. ben de huylandım. yani neden bakmak istediğimi değil de hiç sormadığım markayı sunuyorlar diye.
o yüzden lg benim listemde yok bile
çok üzüldüm gerçekten karşında muhattap bulamayınca deli oluyo insan servis problemini bende modemde yaşadım tp link aldım bin pişmanım tele çıkanlar resmen azarlıyo alay ediyo seni dinlemiyo ve bişey yaptıkları yok aklıma geldikçe deli oluyorum. servis olayı önemli gerçekten lg dede servis problemi yaşandığını okumuştum forumlardan samsung lara ne diyosunuz
Samsunla daha yeni tanıştım, şu an elimde bir Duos var, kullanmaya alışkın olmayan için tam bir facia =))
Sevgilim S3 mini kullanıyor, bu yedek telefonu benim ki gelmeyince idareten kullanmam için verdi ama ben hiç bir şeyini keşfedemiyorum. Alışkın olanlar çok memnun Samsung'tan ama benim gibi yeni kullanıcılar için felaket =) az öce samsung internet sitesinden canlı destek ile biraz yardım aldım, güzel bir uygulama, android telefon kullanmakta acemi olduğumu belirttim operatör sabırla anlattı, ben yapana kadar da bekledi, sevdim açıkçası =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?