Samsungla daha yeni tanıştım, şu an elimde bir Duos var, kullanmaya alışkın olmayan için tam bir facia =))
Sevgilim S3 mini kullanıyor, bu yedek telefonu benim ki gelmeyince idareten kullanmam için verdi ama ben hiç bir şeyini keşfedemiyorum. Alışkın olanlar çok memnun Samsung'tan ama benim gibi yeni kullanıcılar için felaket =) az öce samsung internet sitesinden canlı destek ile biraz yardım aldım, güzel bir uygulama, android telefon kullanmakta acemi olduğumu belirttim operatör sabırla anlattı, ben yapana kadar da bekledi, sevdim açıkçası =))
ya gerçekten çokmu karmaşık ben hiç dokunmatik bile kullanmadım ne açıdan zorlukları var biraz açarmısın menüsümü karmaşık
s3 miniden memnun mu peki?
Menüleri bulursan karışık değil =))
Android telefonlar bizim alıştığımız türden değil, son telefonum Nokia E6 idi, Nokia Bell işletim sistemi kullanıyordu onda hiç zorlanmadım. İki saat karıştırıp her şeyini çözmüştüm. Ancak android telefonlarda her şey çok karışık. Firmasına göre hepsinin ayrı bir store olayı var. Her uygulamayı almak için bir üyelik gerekiyor, rehber sistemleri farklı, her şeyin yeri değişik. Bu konuda kullanan arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaktır. Çünkü ben daha dünden beri karıştırıyorum =) Az önce sinirlendim kapatıp şarja taktım=) bir pazarım var onu da bununla mı geçiricem diye =)
Telefon seçimi galiba biraz da kullanım amacıyla doğru orantılı; benim için konuşma, maillerimi okuma ve watss up olsun yeter=) Ancak çevremde telefonu her şeyi olan tanıdıklarım var, onlarca uygulama indirip hayatlarının her alanında kullanıyorlar. Ben o kadar teknoloji düşkünü değilim. Belki senin konunda bende bilen arkadaşlardan bir şeyler öğrenebilirim =)
ozaman bende zorlanacağımdan eminim ben bilgisayarın basit programlarındaki en ufak ayar olaylarını bile anlamıyorum benim telefon konuşma yazışma ve facebook demek oyun oynarmıyım yada son teknoloji ürünlerde beni çeken bişey olurmu bilemiyorum çünkü teknolojisinin gerisinde bi cihaz kullanıyorum şuan fiyat olarak maksimum 700 olmalı
watsapp hakkında da bilgi verirmisiniz tam olarak nedir ne işe yarar nasıl kullanılır yeni sürüm tel modellerinin hepsinde varmıdır
Bir şikayeti yok, bir yıldan fazladır kullanıyor, her hangi bir arıza durumu olmadı. Ama o da benim gibidir, telefonu telefon amacıyla kullanır, yani konuşma ve yazışma =)) Tüm özelliklerini zorlamadığı için bilemiyorum, mesela biz oyun falan oynamayız, sürekli uygulama indirme ve telefonu 7/24 her iş için kullanma durumumuz yok. Bu soruyu daha profesyonel kullanıcı olan arkadaşlar daha doğru yanıtlar sanıyorum
Watss up bir tür messenger
Sohbet programı, işletim sistemi olan tüm telefonlarda kullanıyor diye biliyorum
Ücretsiz mesajlaşma için çok ideal, keyifli bir program, internet paketi olması gerekiyor kullanmak için, çok az bir kota kullanıyor
general mobile discovery kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim hem özellikleri çok güzel hemde fiyatı özelliklerine göre çok uygun..
bu facebook gibi üyelik gereken bişeymi yoksa tel rehberindeki insanlarla doğrudan mjlaşabiliniyomu
lg-p880 kullandığım tlf öneririm bence s'lerden daha güzel çözünürlüğü falan da çok iyi
Mail adresinle üye oluyorsun ve rehberindeki diğer watss up kullanıcıları ile görüşebiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?