Kızlar bi bakın yardım istiyorum

ben avea in touch 2 kullanıyorum 4 ay fılan oldu alalı 400 tlye almıstım akıllı telefon android.cokta memnunum.nette resımlerde kötü görünüyo ama eldeyken gayet kibar bir telefon.tek sorunu cüzdan şeklinde kılıf alıcam 1 ay oldu bulamadım buldugum bir yerdede cok pahalıydı alamadım.en son yerde tezgah acıp kılıf satan biriyle anlaştım 15 tlye getiricek bana haftaya :)

ya gerçekten çokmu karmaşık ben hiç dokunmatik bile kullanmadım ne açıdan zorlukları var biraz açarmısın menüsümü karmaşık

ya gerçekten çokmu karmaşık ben hiç dokunmatik bile kullanmadım ne açıdan zorlukları var biraz açarmısın menüsümü karmaşık

Menüleri bulursan karışık değil =))

Android telefonlar bizim alıştığımız türden değil, son telefonum Nokia E6 idi, Nokia Bell işletim sistemi kullanıyordu onda hiç zorlanmadım. İki saat karıştırıp her şeyini çözmüştüm. Ancak android telefonlarda her şey çok karışık. Firmasına göre hepsinin ayrı bir store olayı var. Her uygulamayı almak için bir üyelik gerekiyor, rehber sistemleri farklı, her şeyin yeri değişik. Bu konuda kullanan arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaktır. Çünkü ben daha dünden beri karıştırıyorum =) Az önce sinirlendim kapatıp şarja taktım=) bir pazarım var onu da bununla mı geçiricem diye =)

Telefon seçimi galiba biraz da kullanım amacıyla doğru orantılı; benim için konuşma, maillerimi okuma ve watss up olsun yeter=) Ancak çevremde telefonu her şeyi olan tanıdıklarım var, onlarca uygulama indirip hayatlarının her alanında kullanıyorlar. Ben o kadar teknoloji düşkünü değilim. Belki senin konunda bende bilen arkadaşlardan bir şeyler öğrenebilirim =)

s3 miniden memnun mu peki?

Bir şikayeti yok, bir yıldan fazladır kullanıyor, her hangi bir arıza durumu olmadı. Ama o da benim gibidir, telefonu telefon amacıyla kullanır, yani konuşma ve yazışma =)) Tüm özelliklerini zorlamadığı için bilemiyorum, mesela biz oyun falan oynamayız, sürekli uygulama indirme ve telefonu 7/24 her iş için kullanma durumumuz yok. Bu soruyu daha profesyonel kullanıcı olan arkadaşlar daha doğru yanıtlar sanıyorum

ozaman bende zorlanacağımdan eminim ben bilgisayarın basit programlarındaki en ufak ayar olaylarını bile anlamıyorum benim telefon konuşma yazışma ve facebook demek oyun oynarmıyım yada son teknoloji ürünlerde beni çeken bişey olurmu bilemiyorum çünkü teknolojisinin gerisinde bi cihaz kullanıyorum şuan fiyat olarak maksimum 700 olmalı

watsapp hakkında da bilgi verirmisiniz tam olarak nedir ne işe yarar nasıl kullanılır yeni sürüm tel modellerinin hepsinde varmıdır

Şu an kullanmaya çalıştığım Samsung Duos un fiyatı 600 TL, her ne kadar ben keşfedemesem de satın aldığımız yerdeki satış temsilcisi S3 mininin bir başka versiyonu, diğer androidlerin yaptığı her işi yapar ama sürat olarak s3 mini daha hızlıdır demişti

watsapp hakkında da bilgi verirmisiniz tam olarak nedir ne işe yarar nasıl kullanılır yeni sürüm tel modellerinin hepsinde varmıdır

Watss up bir tür messenger

Sohbet programı, işletim sistemi olan tüm telefonlarda kullanıyor diye biliyorum

Ücretsiz mesajlaşma için çok ideal, keyifli bir program, internet paketi olması gerekiyor kullanmak için, çok az bir kota kullanıyor

ben de sizin gibi bir kullanıcıyım o yüzden hala karar veremedim ne alacağıma :26:

bu facebook gibi üyelik gereken bişeymi yoksa tel rehberindeki insanlarla doğrudan mjlaşabiliniyomu

general mobile discovery kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim hem özellikleri çok güzel hemde fiyatı özelliklerine göre çok uygun..

general mobile discovery kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim hem özellikleri çok güzel hemde fiyatı özelliklerine göre çok uygun..

tam bunu yazmak için girmiştim ben de
bir arkadaşım önerdi bana. samsungun çoğu telefonundan daha iyi olduğunu söyledi. görüntüsü de şık. aklıma yattı gibi

lg-p880 kullandığım tlf öneririm bence s'lerden daha güzel çözünürlüğü falan da çok iyi

lg-p880 kullandığım tlf öneririm bence s'lerden daha güzel çözünürlüğü falan da çok iyi

çok sorun çokardığını okumuştum forumda servis sıkıntısı yaşadıklarını yazmışlar servis desteğide öenmli benim içinbilemiyorum kafam çok karışık tavsiyelerin hepsi çok farklı

ARAŞTIRDIM servis ağıa baktım şikayet sayfasına samsung düşünüyodum ama oda ok fazla şikayet alıyo bu son teknoloji tel lerde ençokekran kırılması ve şarj sorunu oluyomuşbide donma. fikri olan varmı

general mobile discovery kullanıyorum. Çok üç memnunum. Gerçi benim cadı camını çatlattı tamire gitti ama olsun gelecek :) benzerlerine nazaran çok uygun fiyatlı

en iyisi iphone 4s 5 s ide çıktı iphonedan şaşmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…