general mobile discovery kullanıyorum. Çok üç memnunum. Gerçi benim cadı camını çatlattı tamire gitti ama olsun gelecek :) benzerlerine nazaran çok uygun fiyatlı
samsung du aklımdaki ama okadar çok şikayet duydumki korkmaya başladım ama htc hakkında fazla fikrim yok hee zaten sayın başbakanım telefon olayında taksiti kaldırıyo benimde telefon hayalim rafa kallkcak gibi nakit çok zor yaa
Samsung s3 mini aldim yeni kvk garantili. Hem fiyat i uygun hemde benim tum beklentimi karsiladi. Bur tik daha buyuk olsun istiyorsan general mobile tavsiye ederim kuzen kullaniyor. Bnm ellerim kucuk o yuzden cok iri geliyor lar bana. Yada bi tik daha iyi olsun dersende s4 mini yada s4 al veee android den Şaşma derim ben ;-)
tabiki android herşey androide göre artık s4 kullanıyorum bende canım teknolojiylede aram iyidir hastayım bukonuda biraz, öyle altın şu bu merakım yok teknoloji hastalığım var hepsini almak istiyorum
tabiki android herşey androide göre artık s4 kullanıyorum bende canım teknolojiylede aram iyidir hastayım bukonuda biraz, öyle altın şu bu merakım yok teknoloji hastalığım var hepsini almak istiyorum
Samsung s3 mini aldim yeni kvk garantili. Hem fiyat i uygun hemde benim tum beklentimi karsiladi. Bur tik daha buyuk olsun istiyorsan general mobile tavsiye ederim kuzen kullaniyor. Bnm ellerim kucuk o yuzden cok iri geliyor lar bana. Yada bi tik daha iyi olsun dersende s4 mini yada s4 al veee android den Şaşma derim ben ;-)
ben sahsen Sony den hic sasmam :) son kullandigim sony ericsson K800i modeliydi hic sakasiz 7 sene felan kullandim bir kere ariza yapti ve ömrünün sonuna dagoru geldigini fark edince gecen sene Sony Xperia Z aldi esim dogümgünü hediyesi, pisman degilim ben sony hastasiyim kulanimida cok kolay