Kızlar bi bakın yardım istiyorum

general mobile discovery kullanıyorum. Çok üç memnunum. Gerçi benim cadı camını çatlattı tamire gitti ama olsun gelecek :) benzerlerine nazaran çok uygun fiyatlı

servis ücreti pahalımı ve servis ilgileniyomu acaba sorun yaşayınca :26:

en iyisi iphone 4s 5 s ide çıktı iphonedan şaşmayın derim

mağazası kısıtlı diyolar bide çok fazla program yokmuş doğrumu bilmiyorum kısıtlı

Samsung yada htc.program olarakda android kesinlikle donma falan olmuyor gayet hızlı.

samsung du aklımdaki ama okadar çok şikayet duydumki korkmaya başladım ama htc hakkında fazla fikrim yok hee zaten sayın başbakanım telefon olayında taksiti kaldırıyo benimde telefon hayalim rafa kallkcak gibi nakit çok zor yaa

Samsung s3 mini aldim yeni kvk garantili. Hem fiyat i uygun hemde benim tum beklentimi karsiladi. Bur tik daha buyuk olsun istiyorsan general mobile tavsiye ederim kuzen kullaniyor. Bnm ellerim kucuk o yuzden cok iri geliyor lar bana. Yada bi tik daha iyi olsun dersende s4 mini yada s4 al veee android den Şaşma derim ben ;-)

tabiki android herşey androide göre artık s4 kullanıyorum bende canım teknolojiylede aram iyidir hastayım bukonuda biraz, öyle altın şu bu merakım yok teknoloji hastalığım var hepsini almak istiyorum

android candir, kesinlikle tavsiye edilir...

evet en çok android tavsiye edliyo

tabiki android herşey androide göre artık s4 kullanıyorum bende canım teknolojiylede aram iyidir hastayım bukonuda biraz, öyle altın şu bu merakım yok teknoloji hastalığım var hepsini almak istiyorum

ben ihtiyacım kadar istiyorum okadar bi alırım yıllarca kullanılırım bozulana kadar değiştirmem yeterki ihtiyacımı karşılasın

çok fazla şikayet olması korkutuyo beni

ben sahsen Sony den hic sasmam :) son kullandigim sony ericsson K800i modeliydi hic sakasiz 7 sene felan kullandim bir kere ariza yapti ve ömrünün sonuna dagoru geldigini fark edince gecen sene Sony Xperia Z aldi esim dogümgünü hediyesi, pisman degilim ben sony hastasiyim kulanimida cok kolay

bu ara sony K800i hala calismakta :)))

aaaa bunuda unutmayim kizim ben uyurken kalkmis telimi almis ve güzelde banyo ettirmis esim yakalimisti onu masaALLAH bisicikin olmadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…