Kızlar bi bakın .

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Ya hıc manda ve dana Eti karışık sucuk yedınız mı ? Veya manda Eti ? Eşim almış ta hıc yemedım tiksindim yaaaaa . Ama kullanmakta lazım ?

Kötü kokmuyor . Bilinmezdik bir marka . Ama manda Eti nedir Ya ? Yıyen var mı

manda eti pek yenen bir et değil diye biliyorum ben, hatta babam çocukken adamın biri manda kesmiş de babamla ikisi yemişler, hala anlatıp gülerler, babam da etini yemedim ciğerini yedim der

Manda dediğin sığırın sulak yerlerden beslenen cinsi canım tat konusunda bir farkı olacağını sanmıyorum.
Su ineği ya da saçlı inek derler bizde :))

manda eti pek yenen bir et değil diye biliyorum ben, hatta babam çocukken adamın biri manda kesmiş de babamla ikisi yemişler, hala anlatıp gülerler, babam da etini yemedim ciğerini yedim der
Kaymağı cok ta guzel yeniyor

bize 2000 yılında istanbul üniversitesinde bol bol buffalo eti yedirmişlerdi, biraz sinirli oluyor ama tadı güzel

Ya hıc manda ve dana Eti karışık sucuk yedınız mı ? Veya manda Eti ? Eşim almış ta hıc yemedım tiksindim yaaaaa . Ama kullanmakta lazım ?
Deve sucugunu bile yedim ye birşey olmaz. En kokusuz sucuk. Koyun sucugu yaparım ve çok güzel olur. Et et kokar böle ohh mis geyik meyik ben her türlü eti yerim

bilmiyorduk tabi dana diye çıkıyordu yemekhanede, meğer tonlarca kaçak bufalo eti girmiş ülkeye, hemen hepsi de yemekhanelere ve yemek şirketlerine satılmış. tabi başta istanbul üniversitesi. biz de bunlar nasıl böyle löp löp haşlama et veriyorlar diye merak ediyorduk meğer kaçak bufaloymuş, yedik gitti

Manda eti bende yemedim. Fakat bilinmeyen bir markaysa tereddütte kalırım ben. Kaldı ki marka sucuklara bile çok güvenmiyorum. Evime almıyorum. Üç küsür senedir sucuk yemedim ev yapımu dışında kızım bilmez tadını. Bende evde deneyeceğim bi gün inşallah. Daha temiz mis gibi..
Ayy ne çok konuşasım varmış benimde

Deve sucugunu bile yedim ye birşey olmaz. En kokusuz sucuk. Koyun sucugu yaparım ve çok güzel olur. Et et kokar böle ohh mis geyik meyik ben her türlü eti yerim
Bende deve eti Yemiştim. Hayatımda ilk kez bi lokma sadece. Güzeldi. Annemler Mekke den getirmişlerdi. Siz sucuğunu nerde buldunuz?

manda sucuguyla ilgili daha iyidir yorumlarını duydum bende daha bile pahalıymıs hatta

Biz de Adanada az domuz eti yememisiz zamaninda gunahlari boyunlarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…