kızlar bi bakıverin bakalın bir şey sorucam :(

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
ya kızlar genital bölgemde kıl dönmesi mi desem sivilcemi desem bir şeyler çıkıyor sonra iz kalıyor . son zamanlarda iyiden iyiye sinirimi bozmaya başladılar . sizinde böyle bir sorununuz var mı ? varsa neler yapıyorsunuz ?:26::26::26::26:

belkıde ıstenmeyen tuylerı alma seklınden kaynaklanıyordur ..mesela her agda her cılde uygun olmuyor bazılarında yara yapıyor ....

belkıde ıstenmeyen tuylerı alma seklınden kaynaklanıyordur ..mesela her agda her cılde uygun olmuyor bazılarında yara yapıyor ....

canım o benimde aklıma geldi ama sonuç olarak sir kullanmak en güzeli ve rahatı . bir de sırf sir kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sir kaynaklı olsa en azından sirden hemen sonra çıkar 1 ay oldu ben sir yaptıralı ve daha yeni 1 hafta önce falan çıktı canım bu son çıkan ve acıyor :26::26::26:

pamuk iç çamaşırı kullan canımmmm belkı sentetık bıseyler gıyıyorsan onlarda yapar..cok fena bı durumdaysan bır doktora gorunnn :26: birde satılan sir agda bantlarıda yapıyor dıe duydumm ...iğneyli kolonyalı mendıllle sil bak kıl dönmesı mı sonra da baticon ile sill bikaç kere baticon bu tarz yaralara ıyı gelırr....

Bende de çok olurdu o eskiden. Sirden baya bi sonra tüyler çıkmaya başladığında oluyodu. Çözümü yok tüylerin çok sert, cildin de hassas olduğu için oluyor. Keselemeyi dene bir nebze düzeltir. Ben lazerle kurtuldum ancak..

hangı lazer yönetemını denedın merak ettım? ve tamamen gectı mı?

Emin ol ağdadan çok acımıyor. Bi de ağdayı her ay yapıyorsun, lazer kesin çözüm.. ilk seanstan sonra pek acımıyor zaten. Benim 2 sene falan oldu yaptıralı..

ıkısenedır çıkmıyor ne guzell......bencede tek çözummm....kac seanss nekadar sürede bıtıyor tedavısı? çok sordum kusra bakma yaa

Olmaz mı Her aldığımdan sonra batıklar oluyor, bir de oynuyorum onlarla iyice çirkin bir görüntü oluyor sıkınca falan Nasıl çözücem bilmiyorum

tüylerin cılızsa tam çıkamadan dönüyordur.. ağdada yapsan ardından kılsız cildine jilet sür..ölü deriyi alır ve daha kolay çıkar tüyler o zaman..

bende yaptırmayı düşünüyorum ama eylül gibi başlıcam hatta ekim gibi malum havalar yaz eee şimdi tatil iş güç fırsatta bulamıyoruz pek ben bide yüzümle aynı anda başlamak istiyorum . peki kaç seansta kurtuldun canım tam olarak. benim yengem şuan koltuk altına yaptırdı ilk seanstan sonra hiç çıkmadı onun nerdeyse çıksada eliyle sürtünce düşüyordu . senin mesela tam olarak bu duruma ne zaman geldi ?
Olmaz mı Her aldığımdan sonra batıklar oluyor, bir de oynuyorum onlarla iyice çirkin bir görüntü oluyor sıkınca falan Nasıl çözücem bilmiyorum
evet ya sıkıldım artık canım o görüntüden ve bazı lekeler oluştu artık o sıktığım batıkların bazılarının izleri

tüylerin cılızsa tam çıkamadan dönüyordur.. ağdada yapsan ardından kılsız cildine jilet sür..ölü deriyi alır ve daha kolay çıkar tüyler o zaman..

yok canım ya onu da denedim pek kar etmedi

Ben jilet kullanıyorum benim de aynı sivilcelenme tarzı şeyler oluyor ve kaşınıyor da. Of bıktım oradan artık yaa, keşke kılsız olsaydı!

keşkeeeeeeeeeeeee

Canım ağdadan kaynaklanıyordur en iyisi lazer epilasyon...

canım onun bende farkındayım ama şuan için yaptıramam . hayır bide sorun şu ki benim anlamadığım ağdadan sonra değil ikinci ağdaya yakın çıkması . yada aldırdım tüylerin yeniden çıkarken çıkması o sivilcemi her neyse sinir oldum ya

İlk seanstan sonra bitti gibi bişey ama 4 seans falan gittim, incecik çıkanlar da yok olsun diye.. 4. seansta hiiiç yoktu zaten.

İlk seanstan sonra bitti gibi bişey ama 4 seans falan gittim, incecik çıkanlar da yok olsun diye.. 4. seansta hiiiç yoktu zaten.

ayyyyyy gerçekten mi bende bende bende

peki şey bu lazer ışınlarından dolayı ileride çocuk sahibi olmak zorlaşıyor ışınlar etkiliyor diyorlar bu doğru mu canım bilgin var mı :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…