- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
belkıde ıstenmeyen tuylerı alma seklınden kaynaklanıyordur ..mesela her agda her cılde uygun olmuyor bazılarında yara yapıyor ....
canım o benimde aklıma geldi ama sonuç olarak sir kullanmak en güzeli ve rahatı . bir de sırf sir kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sir kaynaklı olsa en azından sirden hemen sonra çıkar 1 ay oldu ben sir yaptıralı ve daha yeni 1 hafta önce falan çıktı canım bu son çıkan ve acıyor :26::26::26:
Bende de çok olurdu o eskiden. Sirden baya bi sonra tüyler çıkmaya başladığında oluyodu. Çözümü yok tüylerin çok sert, cildin de hassas olduğu için oluyor. Keselemeyi dene bir nebze düzeltir. Ben lazerle kurtuldum ancak..
Bende de çok olurdu o eskiden. Sirden baya bi sonra tüyler çıkmaya başladığında oluyodu. Çözümü yok tüylerin çok sert, cildin de hassas olduğu için oluyor. Keselemeyi dene bir nebze düzeltir. Ben lazerle kurtuldum ancak..
hangı lazer yönetemını denedın merak ettım? ve tamamen gectı mı?
alexndr yaptırdım.. tüy olmayınca sivilce de olmuyo, tamamen geçti su an... Tavsiye ederim.
acır mı dıe korkuyorum benne zaman yaptırdınızz
Emin ol ağdadan çok acımıyor. Bi de ağdayı her ay yapıyorsun, lazer kesin çözüm.. ilk seanstan sonra pek acımıyor zaten. Benim 2 sene falan oldu yaptıralı..
evet ya sıkıldım artık canım o görüntüden ve bazı lekeler oluştu artık o sıktığım batıkların bazılarının izleriOlmaz mıHer aldığımdan sonra batıklar oluyor, bir de oynuyorum onlarla iyice çirkin bir görüntü oluyor sıkınca falan Nasıl çözücem bilmiyorum
tüylerin cılızsa tam çıkamadan dönüyordur.. ağdada yapsan ardından kılsız cildine jilet sür..ölü deriyi alır ve daha kolay çıkar tüyler o zaman..
Ben jilet kullanıyorum benim de aynı sivilcelenme tarzı şeyler oluyor ve kaşınıyor da. Of bıktım oradan artık yaa, keşke kılsız olsaydı!
Canım ağdadan kaynaklanıyordur en iyisi lazer epilasyon...
İlk seanstan sonra bitti gibi bişey ama 4 seans falan gittim, incecik çıkanlar da yok olsun diye.. 4. seansta hiiiç yoktu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?