• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bı bakıverin , evlilik ve görevler

Canım gerçekte sana zarar vermiyorsa sadece dille sinirlendiği Zaman yapıyorsa idare etmeye çalış sinirliyken söylediği kelimeleri ciddiye alma sinir baştayken akıl gidermiş oan söylediklerini umursamamaya düzgün bir ruh halinde olmadan söylediği için uzatmamaya çalış.sana emrivaki konuşmalarıda çok kaba ve itici onunla güzel bir dille konuş bu tabirlerinden rahatsız olduğunu isteklerini daha düzgün bir şekilde söylemesini iste bol bol da dua et.Sinirlendiğinde hernekadar kocan kötü sözleri haketsede Allah için sabretmeye çalış Allah katında yücelirsin evlilikler sabır iltihanıdır kim sabrederse o kazanır.internette muhabbet duaları var iyi geçinmek için dualar var onlardan da okuyabilirsin canım
İnş guzel yazdınız sagolun ama kaldıramıyorum unutamıyorum . Benımde hatalarım vardır var . Susamıyorum sabahki olay mesela durduk yere ben şaka yaptım oda çalışıyordu bana oyle bagırdıkı aramıyorum ıcımden ama geldı gönlümü almaya çalıştı ama Nasıl tamam bısey olmamaıs gıbı davranayım yapanıyorum

Bi gidin Allah askina.kocanin rizasini almak onemli ama hangi kocanin??? Kafani ezerim oldururum diye tahrik eden kocami yoksa tatli dilden yoksun kocayimi?

Insallah insan olmayi ogrenir esiniz
Benımde sinir olduğum konu bu bu şekilde konuşur ainirliydım der gectı bitti der . Bende sinirlyken ağzımı tutamam bende de hata var yok degıl ama onda da var işte . Öğrenmek istedıgım sizler neler yapıyorsunuz Nasıl idare edıyorsunuz evlilipi

Başım agrıyor herseyı yazamadım evet sinirli yapısı var benden cok cok beklentısı yok ama eve gelınce yemegını çayını ıster bşr çorba olsada evde yemek olsun der bende derım kı sende benım ıcın bısey yap bir gün hanım sende yorulmuşsundır çocukla ben yapayım sana çayını kahvenı de dıyorum ben zaten hergun seve seve yaparım ama oda yapmaz sıkıldım yapmaktan bekarken dıyor sen evdesın yatıyosın zaten dıyor böyle oluncada kavga edıyoruz
Su kadınlara evde yatıyor sun demeleri ne sinir oluyorum yahu 1 hafta aynı işleri onlar yapsalar kaçacak delik ararlar ama deneyecek yürekli erkek yok bekarken anasını n evinden kaç yıl ayrı kalmislar da bikmislar kadın yorulup bikamazmi kadında calisiyor offf offf anlayan olmadıkça bu sözler neye yarar!!!!
Tatlim kocani seviyorsan 1 değil 3 5 10 kez karşılık vermeden genellikle en romantik ani seç konuş bir süre sonra kafasına yerleşir yok yerlesmezse sen de bildiği şekilde konusursun allah kadına emrettiği ni erkegede emretmistir allah sahidin dir

Benımde sinir olduğum konu bu bu şekilde konuşur ainirliydım der gectı bitti der . Bende sinirlyken ağzımı tutamam bende de hata var yok degıl ama onda da var işte . Öğrenmek istedıgım sizler neler yapıyorsunuz Nasıl idare edıyorsunuz evlilipi
Unutamamakta haklısın bitti kapat konuyu uzatma karşındaki ni kırdın mi Üzdunmu kendileri ne söylenen sözü de asla unutmazlar biz diyemiyoruz koca ya tamm uzatma diye niye acaba ???? Saygısızlık yapmış oluruz dimi ya onların yaptığı ???? Kadın olmak çok zor

E
Su kadınlara evde yatıyor sun demeleri ne sinir oluyorum yahu 1 hafta aynı işleri onlar yapsalar kaçacak delik ararlar ama deneyecek yürekli erkek yok bekarken anasını n evinden kaç yıl ayrı kalmislar da bikmislar kadın yorulup bikamazmi kadında calisiyor offf offf anlayan olmadıkça bu sözler neye yarar!!!!
Tatlim kocani seviyorsan 1 değil 3 5 10 kez karşılık vermeden genellikle en romantik ani seç konuş bir süre sonra kafasına yerleşir yok yerlesmezse sen de bildiği şekilde konusursun allah kadına emrettiği ni erkegede emretmistir allah sahidin dir
ever aynen oyle . Ben yurtıdısındayım burda temizlikçi kadın tutmak cok uygun eve gelıyor temizlik yapmıyorum ama bunu zaten yüzüme vuruyor sanki temizlik mi yapıyorsun dıyor ne yapıyorsun dıyor vs vs zaten yeterınce ilgi yok ama kendısı de Güleryüz bekler . Eve gelir bilgısyar başına gecer ve hızmet ıster yorgun olur genelde ama dogru düzgün konuşmaz . Şu anda bıle oyun oynuyor zaten bır rımıze söylemediğimiz laf kalmadı ben ona o bana cok laf söyledık cok . Ne bilim kızlar kafam karmakarışık cunlelerı toparlayanadım . Erkek işte klasık

Dinimizde kadının yemek yapmak ev temizlemek zorunda olduğu diye bir kural yok.aksine kadın yalnızca cinsel yönden eşine vazifesi tam olmalıdır.açın okuyun.bir erkek dini açıdan karısını yemek temizlik hizmet yapmıyor diye Boşayamaz.arastirirsaniz görürsünüz. Bunları yaparsa çok sevaptir sadece zorunlu degil.

Oda
Unutamamakta haklısın bitti kapat konuyu uzatma karşındaki ni kırdın mi Üzdunmu kendileri ne söylenen sözü de asla unutmazlar biz diyemiyoruz koca ya tamm uzatma diye niye acaba ???? Saygısızlık yapmış oluruz dimi ya onların yaptığı ???? Kadın olmak çok zor
uzatmıyor oda yanı küs kalmaz oyle huyu yoktur unuttur hemen ama ben unutamam işte hala kin dolu ıcım

Bizim oyle sorunlarimiz yok.emretmek gibi.ilk evlendigimde esim saka yollu emrettiginde dahi goz temasi kurdum.oda bilir ciddiyetimi.hep rica tatli dille istek vardir.
Bilemiyorum nasil olur sizin ama guzelce konusun ins duzelir

Her yönüyle haksız bence. Hele o emrediyorum lafı insana saç baş yoldurur. Bu tipler anca evde karısina lordluk taslar zaten. Bulmuş bir köle ohhh..

Oda

uzatmıyor oda yanı küs kalmaz oyle huyu yoktur unuttur hemen ama ben unutamam işte hala kin dolu ıcım
Bende yurtdışında yim gerçekten çok uygun kadın tutmak neyse konuya dönelim tatlim anladigim kadari ike sen sözleri duyunca kin tutuyorsun ama sevdiğin çok belli önce kendini beynini bosaltacak birseyler yap bunları kitap oku başka dünyalar da gezinmek güzel oluyir veya sadece kafa dağıtmak için örgü falan sobra bunları esinle konuş suan ki duygun ve sinirinle konuşma asla ınsallh güzel haberler le geri dönersin üzme ama kendini her erkekte var bu az çok sen değilsin yani sadece o yüzden mutlu taraflarını eskileri düşün

Bende yurtdışında yim gerçekten çok uygun kadın tutmak neyse konuya dönelim tatlim anladigim kadari ike sen sözleri duyunca kin tutuyorsun ama sevdiğin çok belli önce kendini beynini bosaltacak birseyler yap bunları kitap oku başka dünyalar da gezinmek güzel oluyir veya sadece kafa dağıtmak için örgü falan sobra bunları esinle konuş suan ki duygun ve sinirinle konuşma asla ınsallh güzel haberler le geri dönersin üzme ama kendini her erkekte var bu az çok sen değilsin yani sadece o yüzden mutlu taraflarını eskileri düşün
O böyle yaptıkça nefret edıyorum onda söylüyorum bunu . Master yapıyorum . Bana ıstedıgım gibi daha dogrusu gönül yapıcı sekılde davransa ben onu el üstünde tutardım . Gelır bilgısyar tel başına gecer ben zaten evde yalnızım akşama kadar güya hayat arkadaşı ben konuşurum kendı kendıme oda Hu hı der vs ne bılım bırrbımıze göre degıldık ama anlayamadım bhnu ben . Ah bekarlık

Her yönüyle haksız bence. Hele o emrediyorum lafı insana saç baş yoldurur. Bu tipler anca evde karısina lordluk taslar zaten. Bulmuş bir köle ohhh..
Bende dayanamıyorum o laflara dıyelım konuşuyoruz işte bana edebıyat yapma dıyor kendısı sonra ben alttan almayınca belkı burda hatam var alttan almam gereken yerler oluyor neyse alamıyorum ben alttan daha cok sinirlenıyor susman gereken yeri bil dıyor kızıyor işte bende kızıyorum bırrbımıze küfür dahı ettık

Bır hafta ıyıysek sonra kavga kavga . Ne zaman düzelecek bilmıyorum mutsuzum keşke evlenmeseydım . Ikımızde dik kafalıyız . Benım çoğu şeyimi alttan alıyormuş . Kendısı cok duxenlı evde düzen ister bende tam oturtamadım unutuyorum bazen ne bılım işte dagınıgım ben hıc duxenlı olamadım ıkı yıl olmadı evleneli zaten . Kızıyor bunları görmezden gelıyorum dıyor sende alttan al dıyor . Herseyı yazmaya çalışıyorum sadece karşı tarafı kötülemek istemıyorum kendımın negatıf yonlerınıde yazıyorum belkı ona göre bıseylerı duzeltırım

Bende dayanamıyorum o laflara dıyelım konuşuyoruz işte bana edebıyat yapma dıyor kendısı sonra ben alttan almayınca belkı burda hatam var alttan almam gereken yerler oluyor neyse alamıyorum ben alttan daha cok sinirlenıyor susman gereken yeri bil dıyor kızıyor işte bende kızıyorum bırrbımıze küfür dahı ettık

Böyle tavırlar karsisinda alttan alınması gerektigini dusunmuyorum. Susması gereken yeri ve saygiyi önce esiniz gostermeli, size bu sekilde davranip birde adap mı öğretiyor komikmiş. Eşime okudum su konunu ve cevap bile vermedi güldü sadece. O kadar komik yani kendini fazla kaptirmiş esin yüksek uçuyor ve kendini birsey saniyor. Haddini bilmesi gerekiyor. Sen hala alttan alma derdindesin.

Böyle tavırlar karsisinda alttan alınması gerektigini dusunmuyorum. Susması gereken yeri ve saygiyi önce esiniz gostermeli, size bu sekilde davranip birde adap mı öğretiyor komikmiş. Eşime okudum su konunu ve cevap bile vermedi güldü sadece. O kadar komik yani kendini fazla kaptirmiş esin yüksek uçuyor ve kendini birsey saniyor. Haddini bilmesi gerekiyor. Sen hala alttan alma derdindesin.
Bilemıyorum bende de bıraz sinir var evet evde düzen oturtamadım ever yemek tır vs bunlarda sorun oluyor ama oda hatalı şu an Okadar kin duyuyorum ki

kocanın her emrini yerine getirmeyince cennete giremiyor muymuşuz?:ukala: inanmayın böyle şeylere ya. kocam bana öküz gibi davransın, sövsün, emir versin beni mutsuz etsin, ama ben o kocanın emrini yapmadım diye cehenneme gideyim.saçmalığa bak. dinimizde var mı böyle adaletsizlik?

neyse geçelim bu dini konuları.

sen güzellikle konuştuğunda ''edebiyat yapma'' diyorsa güzellikten anlamıyor, onun dilinden konuş.

Mesela azarlar bi ses tonuyla ''gelirken iki ekmek al'' de emir ver. ne bileyim bi konuda bi şey yapmasını söylerken aynı onun tavrıyla söyle. o da tepki gösterdiğinde ''kusura bakma kocasım, kim nasıl davranıyosa öyle karşılık bulur, hem senden öğrendim ben bunları, ne oldu tavrım yanlış mı yoksa? e o zaman bidaha birbirimize emir vermeden konuşalım'' dersin.

ha dinden dem vurursa sana ''sadece kadının kocasına değil, kocanın da karısına görevleri var, senin de bana saygı duyman gerekiyor, dini yeterince öğrenememişsin anlaşılan'' dersin.

Bilemıyorum bende de bıraz sinir var evet evde düzen oturtamadım ever yemek tır vs bunlarda sorun oluyor ama oda hatalı şu an Okadar kin duyuyorum ki

Nolucak bende calismiyorum evdeyim şuan. Esim hicte hizmet beklemez. Yeri gelir utusunu yapar yeri gelir haftasonlari yemek yapar. Cayını hep kendi demler. Ustüne bide bana türk kahvesi yapar. Bende elimden geldiğince yapıyorum canı kurabiye veya tatli ceker farkli yemek ceker ve soyler gece yarisi olsa yine yaparım. O senin gorevin bu benim görevim diye bisey yok. Bu sebeplerden dolayı esimin bir saygisizligini gormedim. 2 sene olacak evliyim bikere bile yemek, temizlik vs yuzunden tartismadik. Bizimde tartistigimiz farkli konular oluyor zaman zaman bende agresif sayilirim ve bende super düzenli asiri, titiz ve mutfakta aşcı degilim. Önce bu kafa yapınızdan kurtulun.

ya kızlar daha öncede yazmıştım aslında Bayadır yoktum burda ama tekrar konuşmak ıstıyorum belkı farklı fikirler verırsınız . Tamam dinimizde koca emrettıgı şeyi yapmalıyız evet biliyorum koca razı olmayınca kadın cennete gıremıyor . Kadın susması gereken yeri bilecek vs .. Eşimle her eş gibi kavga ederız ama o istiyor kı istedıgı şeyleri hep yapayım ses çıkartmayayım bana uymasada yapayım . Bazen emredıyorum dıyor yapacaksın dıyor . Bende benımle bu şekilde konuşma dıyorum kendısıne daha nazik ol dıyorum bende ters tepiyor dıyorum bazen de kavga ettıgımızde bende sinirime hakim olamıyorum ağzımı tutamıyorum oda gelirm kafanı ezerim gömerim öldürürüm gibi laflar edıyor bende ıyıce kin tutuyorum sonra hıcbısey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor kavga ettık bitti dıyor uzatma dıyor ama ben. Bayanım unutamıyorum o lafları . Hizmetini yapmamı ıstıyor ama nezaketle soyslemz Asya cay yap yemek var mı ? Gibilerinden evde olduğum ıcın beklıyor hızmet tamam haklı bekler ben evdeyım Bebek var ama çalışmıyorum gapmalıyım ama soyleyıs tarzından nefret edıyorum . Sanki bır senın bebegın mı var dıyor evde yatıyosın der vs vs şimdi haklı haksız yonlerımı soylemenızı ıstıyorum ben mı idare edemıyorum evliliği ve eşimi bende mı daha cok sorun var ya ? Mutsuzum
Anladigim kadariyla esinizin soyleme sekli ve tutumu sizi bu duruma getiryor haklisnda, soylemek var soylemek var yani, bu tavirlar insana yapacagi varsada yapmak istemez yani bilirim,aslinda sen neyin nasil olacagini biliyorsun ama iste saygiZca soylenen hicbirsey gonulden yapilmaz, burda birazdaha birbirinizi karsilikli altan almak gerekiyor gorevler olsun davranislar olsun esiniz kus kalmiyor bu cok guzel ama tabi herseyin ortasi guzeldir hersey gibi yap yap sonra hicbirsey olmamis gibi davranmak yda ozur artik ifadesini yitiriyor,benim esimde off kustukmu zor barisiriz cok gurur yapr haksizda olsa bagzen diyorum hani senin es gibi yapsin hayatta kistukmu tamam sürer baya bende inadim dusun artik sen :KK11:iki seyde abartildiginda huzur getirmiyor acikcasi sorun anlasilmamak ve bencil olmakta cok sabir ve irade gerektiritor evlilik iste iki ayri karakter zaten kimse mukemmel degil hayattta birazdaha ozveri olunsa anlayis olsa sorunlar uzamiyor ozman,sunuda soylim canim sohpetlerinde genelde kavga cikiyorsa onunla fazla tartismaya girme bakiyorsun seni kiriyor birdakine soracakalarin soyliyeceklerine daha ozveri davran senin uzulmemen icin diyorum madem sohpetude elestirmeye getiryor en iyisi fazla konusmamak erkekler bizim gibi ince düşünemiyor malesef,allahim muhapetinizi tatlilikla surdursun huzur versin insalllah.

ya kızlar daha öncede yazmıştım aslında Bayadır yoktum burda ama tekrar konuşmak ıstıyorum belkı farklı fikirler verırsınız . Tamam dinimizde koca emrettıgı şeyi yapmalıyız evet biliyorum koca razı olmayınca kadın cennete gıremıyor . Kadın susması gereken yeri bilecek vs .. Eşimle her eş gibi kavga ederız ama o istiyor kı istedıgı şeyleri hep yapayım ses çıkartmayayım bana uymasada yapayım . Bazen emredıyorum dıyor yapacaksın dıyor . Bende benımle bu şekilde konuşma dıyorum kendısıne daha nazik ol dıyorum bende ters tepiyor dıyorum bazen de kavga ettıgımızde bende sinirime hakim olamıyorum ağzımı tutamıyorum oda gelirm kafanı ezerim gömerim öldürürüm gibi laflar edıyor bende ıyıce kin tutuyorum sonra hıcbısey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor kavga ettık bitti dıyor uzatma dıyor ama ben. Bayanım unutamıyorum o lafları . Hizmetini yapmamı ıstıyor ama nezaketle soyslemz Asya cay yap yemek var mı ? Gibilerinden evde olduğum ıcın beklıyor hızmet tamam haklı bekler ben evdeyım Bebek var ama çalışmıyorum gapmalıyım ama soyleyıs tarzından nefret edıyorum . Sanki bır senın bebegın mı var dıyor evde yatıyosın der vs vs şimdi haklı haksız yonlerımı soylemenızı ıstıyorum ben mı idare edemıyorum evliliği ve eşimi bende mı daha cok sorun var ya ? Mutsuzum
Böyle söylemler yüzünden insanlar dinden soğuyor. Dinimizde yok öyle bir şey. Sen önce o kafayı bir değiştir lütfen

Bu adamla nasıl tanıştın ? Yahu insanlar dini kendi çıkarına göre kullanıyor. Ya arkadaş insan eşine elbet hizmet eder ama o eşte karısının gönlünü hoş tutmayı bilmeli . Bir erkek karsını her konuda mutlu huzurlu hissettirse , o kadın neden kocasına hırçın davransın ki ! İlişki dediğimiz olay iki kişiliktir saygı ve sevgi çerçevesinde olmalı. Eşinize pes diyorum bu kadar hanzo olunmaz...

Back
X