ya kızlar daha öncede yazmıştım aslında Bayadır yoktum burda ama tekrar konuşmak ıstıyorum belkı farklı fikirler verırsınız . Tamam dinimizde koca emrettıgı şeyi yapmalıyız evet biliyorum koca razı olmayınca kadın cennete gıremıyor . Kadın susması gereken yeri bilecek vs .. Eşimle her eş gibi kavga ederız ama o istiyor kı istedıgı şeyleri hep yapayım ses çıkartmayayım bana uymasada yapayım . Bazen emredıyorum dıyor yapacaksın dıyor . Bende benımle bu şekilde konuşma dıyorum kendısıne daha nazik ol dıyorum bende ters tepiyor dıyorum bazen de kavga ettıgımızde bende sinirime hakim olamıyorum ağzımı tutamıyorum oda gelirm kafanı ezerim gömerim öldürürüm gibi laflar edıyor bende ıyıce kin tutuyorum sonra hıcbısey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor kavga ettık bitti dıyor uzatma dıyor ama ben. Bayanım unutamıyorum o lafları . Hizmetini yapmamı ıstıyor ama nezaketle soyslemz Asya cay yap yemek var mı ? Gibilerinden evde olduğum ıcın beklıyor hızmet tamam haklı bekler ben evdeyım Bebek var ama çalışmıyorum gapmalıyım ama soyleyıs tarzından nefret edıyorum . Sanki bır senın bebegın mı var dıyor evde yatıyosın der vs vs şimdi haklı haksız yonlerımı soylemenızı ıstıyorum ben mı idare edemıyorum evliliği ve eşimi bende mı daha cok sorun var ya ? Mutsuzum
Bizim dinimizde böyle bir sey yok!!!!!!
Kadın kocasının isteklerini yerine getirmeli diyor ama nasıl,
Mesela kocan yorgun işten geliyorsa güler yüzle karşıla, adam evine geldiği için huzur bulsun.
Yorgun olduğu için, yemeğini hazır et, gönlünü hoş tur diyor.
Ricalarını geri çevirme diyor. Emirlerini değil!!!
Cinsel konuda kocanızın gönlünü hoş tutun, istekleri size uygunsa yerine getirmeye çalışın diyor.
Adam gelip, bana yemek ver, cay ver, kalk su getir, beni kırbaçla aaaouuvvv diyorsa kusura bakma da s.ktrsn gitsin.
Dinimizde her sey karşılıklı sevgi ve saygiya dayanıyor.
Yahu alin bir tane islamda evlilik kitabi okuyun. Böyle boş boş bilmeden saçma sapan şeylere itaat etmeyin.
Bunlar hem dini yanlış anlıyor. Hem yanlış uyguluyor hem de karsidakine bu yanlışlıkları zorla kabul ettirmeye çalışıyor.
Cahillik gırla.