- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
- Konu Sahibi Hayalperest5
ARKADAŞLAR DİN KONUSUNDAN ÇIKALIM SADECE TAVSİYE İSTİYORUM DÜN BAŞIM AGRIDIGI ICIN PEK ANLATAMADIM KENDIMI . BU DVLİLİKTE BENIMDE HATAM VAR YOK DEĞİL ONUNDA VAR . O SİNİRLENDIGINDE O TARZ LAFLAR EDIYOR BENI ÇİLEDEN ÇIKARTIYORSUN DIYOR BANA BENDE BENDE SİNİRLENIYORUM DIYORUM VS VS BU ŞEKİLDE OLUNCA TARTIŞMA BUYUYOR İŞTE BEN DAHA ÖNCE BU KADAR SİNİRLİ DEGILDIM DİYOR BANA BEYEFENDI KÜFÜR ETMEZMİŞ BENDE ETMEZDİM DEDIM SENIN YUZUNDEN BEN SUSMAM GEREKEN YERLERİ BILMIYORUMUSUM . ACABA EVLİLĞİ BEN MI GÖTÜREMIYORUM BUNU SORUYORM SİZLERE ODA GÖTÜREMIYOR . KAVGA EDINCE ORDA BİTMELİYMIŞ UZATMAMALIYMIŞIM ÇÜNKÜ KENDISI BİTİRYOR UZATMIYOR HICBISEY OLMAMAIŞ GUBI DEVAM EDIYOR HAYATA . Hatta dün IPAD GETIRMIŞ BANA HEDIYE İSTEMEDIM . ÇÖPE AT DEDI O Zman atarım dedım . AYRI YATTIM ICIMDEN HIC AMA HIC GELMIYOR
Karakterler farklı farklıdır. Kimi küsünce bir süre üzerine gidilmesin ister, kiminin siniri hemen geçer, siniri geçince de hiç bir şey olmamış gibi yapalım ister. Kimi sorunu konuşalım ister kimi bir süre konuşmayalım. Mühim olan orta yolu bulmakta. Kimse birbirine bir şeyi dayatmamalı. Ne siz çok kindar olun kavgayı uzatın, ne de o adam gibi gönül almadan sırf onun siniri geçti diye hiç bir şey olmamış gibi devam etmeyi önersin.
Bunun dışında istediği şeyleri kibarca söylemesi ve emir kipi kullanmaması konusunda kesinlikle konuşun. Yarın öbür gün çocuk da yetiştireceksiniz. Bu adamdan olan erkek çocuklarınızın da size pek saygısı olmaz. Onlara rica etmesini öğretemezsiniz.