Kızlar bi dinleyin şu aklı başına gelmiş kızın hikayesini :)

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Sevgili kızlar .. Benim hikayemi bilen bilir çok zor bi ilişki yaşadım burda konuyu paylaşmıştım sizlerle.Kısaca özetliym bi erkek arkadaşım vardı asla ayrılamcağm hatta evlenebileceğm kadar çok sevdiğimi sandığım bi sevgilim vardı.Başlarda süperdi ama sonra her şeyim onun gözüne batmaya başladı.Evde oldğma inanmıyordu evden çaldırıyordum yine inanmıyordu evden telefon açıp telefonu saklayp babamla konuşuyordum babamın sesini duysun diye :) Geçmşim hep önümdeydi kavga edince o kdar düşman görünüyordu ki anlatamam..Ben herşeye rağmen haklıyım sen özür dliceksin diyodu resmen tasmayı takmıştı bana farkındaydım ama o kadar seviyodum ki onun başkalarıyla olması fikri beni mahvediyodu . Benim olsun naparsa yapsın diyodum . Her gün ağlayıp her gün içiyodum ilgisini çekmek için hasta numarası bile yapıyodum hiç bi özelliği yoktu aslında onda ne buldum bilmiyorum ama seviyodum. Buraya da yazmıştım bana neler yaptığını ve sonundaaaaa onu TERKETTM :) Upuzun bi veda msjı attım durup dururken kendne iyi bak falan yazdım sıradan şeyler ve facebookta herşeyi düzelttim :) Bütün eşyalarnı topladım bana aldığı şeyleri onun t-shrtlerini çiçeğini çakmağını her şeyi torbaya koydum attım :) Ve rahatladım.. Hayatımdan sildiği bütün insanları geri kazandım.Benden aldığı her şeyi geri kazandım . 9 - 10 ayım boşa geçti ama sonucunda iyi bi ders aldım .. Benim durumumda olan kızlar varsa eğer şu yazıyı okurken bilin ki bende bi aralar sizin gibi çaresizdim durup durup ağlardım bana her kavgada defol git derdi ben susardım gerçekten hep yalvaran ben oldum bide kandırıldım :) Bana benim öyle dememe bakma aslında üzülüyorum diyodu bende gerçekten üzüldüğünü sanıyodum ve özür dliyodum.Resmen evine kadar koştum gittim affetmesi için yine haklı benken..Off anlatırken bile içim bayıldı kurtuldum kızlar inanın kimse vazgeçilmez değildir tabiki arada sırada aklma geliyor ama grçekten içimde hiçbişey yok ona karşı. İnsanlar kaç yıllık yuvalarını bozuyolar ben bekar halimle ona mı kaldım hııhhhhhh :) Okuduğunuz için sağolun ben kötüyken destek veren kk arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederm rahatladım yahu :)

Kimse sizden kıymetli değil olumunekankayizsmile

amann iyi yapmışsın; hayat ,değmeyen birine zaman harcamak için çok kısa.. önümüze bakalım dimi ama

herkesin sabrının bir limti vardır kiminin ki hemen dolar kiminin ki yıllar sürer ve o limit dolduğunda ayrılık o kadar kolay gelir ki insana şaşıp kalırsın resmen.. senin sabır limitin dolmuş canım ve çoook da iyi olmuş büyük bir yük kalkmış canım üstünden ne diyim hayırlı olsun alkisalkisalkis

geçmiş olsun canım kaydirigubbakcemile5
kendin için en doğrusunu yapmışsın
böyle hastalıklı biri ilişkiden kurtulduğuna çok sevindimopuyorumnanaktan

Kendin için en iyi olanını yapmışsın.
Her zaman savunduğum bişey varki;
Ölüm acısı bile unutulurken anne,babalarımızı kaybederken biz onu unutuyoruz.
eee aşk acısı neden bitmesin yeterki güvenin kendinize. güçlü olanı kimse ezemez..

Şu forumda sizin gibi üç beş kızımız daha olsa hem kendine değer veren insanları görüp toplum sağlığı, sağlam evlatlar yetiştirileceği adına inancım daha da artacak hem de mesajını yazarken amacı fikir almak değil de teselli edilmek olan kişileri ayırt edemeyip "Sana deli gibi aşık" demediğimiz erkek arkadaşından alamadığı hıncını bize boşaltmaya kalktığı yetmiyormuş gibi (iyilik de yaramıyor, tamam seni acıdan öldürmesine izin ver,süründürsün seni süprizzzzz ) yorum yapmaya uğraştığımızla kaldığımız zihniyetten arınacağız...

Gönülden tebrik ederim... Zararın neresinden dönülse kardır... vereliniortak

Sağolun kıslarrrrrrrr ben bile inanamadm o kdr mtluyum ki şu anda ohh dünya varmış diyorumm..O da benm gibisini bulursa evlensin valla hıhhhhhhhhh :)

herkese hakettiği değeri vermek lazım şu dünyada iyi yapmışın şekerim yeni hayatında mutluluklar

hep böyle dimdik ayakta olalım kızlar. kendimizi ezdirmeyelim erkek milletine. onlarsızda yaşayabileceğimizi gösterelim herkese. keşke herkes senin kadar cesur olsa böyle arkadaşım.guclubacismile:lepi:

Ayy gecmiş olsun canıımm..
KK'nın böyle bayanlara ihtiyacı var işte.
Okurken sevgiliyken yaptıklarını ben bile daraldım burada.
Ooh sefan olsun.:teytey:

Teşekkür ederim şekerler darısı benim gibi şeyler yaşayanların başına

iyi yapmışsın canım kimsenin seni üzmesine müsade etme.evlenmeden bukadar sorun çıkınca evlendikten sonra sorunlar dahada büyüyor.

anne babalarımıza göstermediğimiz toleransı,böyle ruh emiciler için gösteriyoruz..

düşünüyorumda annemizin yemeğini beğenmeyip trip atıyoruz,babamızın harçlığına yetmez diyoruz..taviz vermiyoruz..yüzümüzü asıyoruz..

ama iş sevgili olunca,resmen kırıntılarla yetindiğimiz yetmiyormuş gibi bir de bunun için teşekkür ediyoruz.roller değişmeli bence.

kimse kendinden çok birine değer vermemeli.

en iyisini yapmışsın bence gez toz süslen hayatını yaşa karışan yok ohh kebap..:82:

aynen cok iyi yapmışsın..bunu bende düşünüyorum insanlar kaç yıllık yuvalarını yıkıyorlar yeniden hayat kuruyorlar ben mi yapamıycam diye...inş hayatını bir daha öyle insanlar girmez canım :)

cnmm önceki konunuda okudum aynı benm ilişkim. sanki ben yazmışım gibi okudum :) her kavgada ayrılık demesi, hakaretleri, sebepsiz kavgaları ve hep suçlu ben olurdum sonunda. yalvarıp yakarırdım bitmesin diye. hep askere gidince düzelicek derdim nitekim öylede oldu başlarda. ailesi ile yakınlaştm eski sevglm bana çok düzgn davranmaya basladı fln ama bi anda ayrıldık saçma sebepten. sabrettim olmayacagını kabllendim aramadım.5 ay geçti üstünden ve izine gelmiş geçen hafta kendisi msj attı. sen iyiydin çok degerlisin hala fln diye yalvardı etti barısmadım. sonra izini bitmiş giderken de arkdş kalalım dedi.kabl etmedim. başladı yine hakaret etmeye. yani gördüm ki aynı odunlugu bakii kalmış. iyiki bitmiş. yanındayken göremiyruz çoğu kusurları. şimdi düşünüyorumda nslda küçük durumlara düşürmüşüm kendimi. yazık emeklerime,yazık onun bencilliğine bu yaşına gelipte adam olamayışına. umarım karsımıza hayırlı insanlar çıkar canım benm. kurtulmuş olark görüyorum ikimizide.

ben acaba benle aynı seyleri yasamıs insanlar var mıdır diye düşünüyordum. neredeyse beni anlatmıssınız ama arada bi fark var ben terketildim su anda kendime gelmeye calısıyorum yaklasık altı ay oldu ayrılalı. ama işte hala bazen takip ediyorum ne yapıyo diye sevgilisi ile mutlu inş bende onu tamamen unutup mutlu olurum en kısa zamanda

Sağolun kızlar , darısı herkesin başına böyle hayırsızları allah nasip etmesin ..
fistik1 6 ay uzun bir süre .. onu düşünmen mutlu mu değil mi diye merak etmen normal ama artık sevmiyorsundur :) umarım herkesin karşına en hayırlısı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…