Çemen hapı alıp kullandım bir ay kadar kışın,aman allahim olmaz böyle bir koku :) terim,idrarim her yer sanki sabah akşam pastırma yemisim gibi kokuyordu.bende hiçbir etki yapmadi.16 yaşında 58 kg idim,şimdi 44 yaşındayım ve üç doğum yaptım ve halen 58 kg'im.
Kızlar çemen otu falan filan deilde bombax diye bi toz buldum aktarda onu kullanıyorum 10 gün oldu 2 kg aldım. cidden iştah açıyor. şu ana kadar herhangi bi yan etkisi de yok gibi sütü azcık ısıtıp içine bi tatlı kaşığı koyup dikiyorum kafaya her yemekten sonra günde 3 defa dediler ama 2 yapıyorum ben 48,7 den 50,7 e çıktım inşallah daha alırım ve sabitlenir :)
heh işte ya bize böyle şeylerle gelin var mı bi yan etkisi falan peki ?
vallahi canım önce yediğin gıdalara dikkat edeceksin. Zayıf olmak bir hastalık değil ki zaten, canını sıkma bunun için. Benim çalıştığım yerde doktor arkadaşlarımız var, ocean daily miydi öyle bir vitamin vardı kadınlar için, onu öneriyorlardı. Adını tam öğrenip yazarım sana. Ama sıkma canını sorun yok :)
walla şu ana kadar olmadı bi yan etkisi iştah açtı sadeceaktardan bulabilirsin son kullanma tarihine dikkat et ama nolur nolmaz
walla boyuma göre kilom az onun için istiyorum kilo almak daha sağlıklı olurum en azından bünyem zayıf düşmez diye düşünüyorum. sende öğren bi bakalım onu da araştırıp deneyebilirim
ya zaten benim zayıflığım kötü duracak seviyede değil ama halsiz düşüyorum ama bu aktardan aldığınız ilacı araştırdım bazılarına alerji falan yapmış bir de böyle şeyler genelde su tutup kilo aldırıyor öyle bir şey olmasın ? benim iştahım zaten çok iyi hani yiyememe gibi bir problemim yok
walla benimde iştahım yok deildi ama dediğim gibi daha da artırdı. sporcuların kullandığı tozlardan olmadığı için bitkisel ürün diye aldım bende ama pek bi bilgim yok tabi. belki bi doktor topiği görürde cevaplar en iyi onlar bilir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?