merhaba. yakın bi aile dostumuz yiğeni ile beni görüştürmek istiyor. Fakat cocuk 29 yasında ve bir evlilik yapmış 8 ay sürmüş, elektrik teknisyeni evi felan var durumu iyi.. evin bir oğlu. Bense daha bekarım aramızda.. msnde görüştüm birkez cocuk beni beğendi.. Ama ben elektrik alamadım .s belkide zamanla olur. Çok tipsiz bişeyde değil ve o ist dısında oturuyor ama okadar mesafe yok bı 2.5 saat uzaklıkta bana. ben ne yapayım sizce mantıklı mı :S
Bu aşk değil biraz mantık işi olur sen karar ver mantığına yatıomu mutlu olabilecekmisin aşkda mutluluk her türlü vardır ama mantıkta bilmiyorum.Hem aşk hem mantık olabilirse neden olmasn
canım o evlenmiş boşanmış sen ise bekar herşeyden en öncesi bu yani. onun en azından bir tecrübe geçirmiş ama sen
İyi düşünüp karar ver . evlilik bu şakası yok :44:
canım evlilik cok ciddi düşünülmesi gerekn bişey eger onun daha önceden evli olmasını kaldıra bilceksen sorun yapmıyacaksan ilerde tanı iyice hemen atlama evlendi desinler diye sakın evlenme
Buluşmayın derim ben, ya da bir süre daha bekleyin.
Zaten bir kez görüşmüşsünüz henüz, kararsızsınız haliyle.
Belki tanımaya çalışabilirsiniz fakat şu an elektrik alamadım ama zamanla olabilir mantığıyla da hareket etmeyin.
tesekkur ederim fikirleriniz için biraz daha düşünücem.. Geleceğim acısından iyi bir evlilik olur bundan eminim kendiside aileside cok iyiler.. Ama dediğim gibi biryerde sadece mantığım ilerliyor.. Ben 20 yasındayım o 29 .