• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi konuda düşüncenizi almak istiyorum

Yaşı biraz büyük olsun diyorum zaten artık karısına daha düşkün olur belki ?

Yani bu herkese gore degisir kuzum ben ne desem bos hepimizin yasantisi ve beklentileri farkli cunku. Cok Yas farkina ben olumlu bakmiyorum ama bir baskasinin kriteri budur ve boyle mutludur. Saygi duyarim. Yas farki degil karakter meselesi bence bu. Adam sana canim cicim cok seviyorum der arkasindan annem boyle diyor der :) yasina mi yanarsin beynine mi :)

Yani bu herkese gore degisir kuzum ben ne desem bos hepimizin yasantisi ve beklentileri farkli cunku. Cok Yas farkina ben olumlu bakmiyorum ama bir baskasinin kriteri budur ve boyle mutludur. Saygi duyarim. Yas farki degil karakter meselesi bence bu. Adam sana canim cicim cok seviyorum der arkasindan annem boyle diyor der :) yasina mi yanarsin beynine mi :)
Valla doğru söylüyorsun iyice tanımak lazım da karşıdaki ne kadar gösterirse o kadar tanıyor insan

Öncelikle medeni halinden falan iyice emin olmadan başlamayın, birde el altından çevrede nasıl biri olarak bilindiğini araştırabilirsiniz, belli bir süre mesafeli ve arkadaş olarak yaklaşın. En az 6 ay iyice tanımadan arkadaşlıktan öte tensel bir yakınlıktan kaçının, zaten niyeti başka olan adam bu sürede sizden vazgeçer zaten, daha sonra duruma bakarsınız.

Back
X