• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi konuda düşüncenizi almak istiyorum

Hayırlısı bakalım 😊 ama sorun olmaz diyorsunuz dimi genel düşünce bu
Boşanmışsınız bitmiş artık yeniden de eski eşinizle bir araya gelmek gibi bir düşünceniz yoksa artık hayatınızı ertelemeyin sevmek sevilmek sizin de hakkınız böyle fırsatlar her zaman gelmiyor değerlendirin

Boşanmışsınız bitmiş artık yeniden de eski eşinizle bir araya gelmek gibi bir düşünceniz yoksa artık hayatınızı ertelemeyin sevmek sevilmek sizin de hakkınız böyle fırsatlar her zaman gelmiyor değerlendirin
Sevmiyordur ki niye sevsin tanımadığı birini

Hayırlısı bakalım 😊 ama sorun olmaz diyorsunuz dimi genel düşünce bu

Kuzucum senin bosanma sebebin kv.yi yeterince sevmedigini dusunen kocanin senin bosamasi yanlis mi hatirliyorum? Sen boyle bir adamin seni aramasini bekliyordun ki tamamen bosa zaman kaybi.
Onune bak ve eski iyi niyetine cebine koy adamin soyledikleri ile yaptiklari tutuyor mu ona bak, gozlemle. Hic bir sorun olmaz en fazla beklentilerine uymaz ayrilirsin.

Kuzucum senin bosanma sebebin kv.yi yeterince sevmedigini dusunen kocanin senin bosamasi yanlis mi hatirliyorum? Sen boyle bir adamin seni aramasini bekliyordun ki tamamen bosa zaman kaybi.
Onune bak ve eski iyi niyetine cebine koy adamin soyledikleri ile yaptiklari tutuyor mu ona bak, gozlemle. Hic bir sorun olmaz en fazla beklentilerine uymaz ayrilirsin.
Tam olarak oyum canım 🙂 Haklısın mesafeli bi şekilde konuşmaya devam edilebilir aslında

😀 kurtuldun lafı ilk zamanlar küfür gibi geliyordu ama haklısın ikimiz bi arada olmazdık en azından birbirimizin ömründen çalmadık

Valla esim bana annemi yeterince sevmedigini dusunuyorum bosanalim dese en agir kufur olur benim icin. Annenle sana mutluluklar der ceker giderim. Sen fazla iyi niyetli ve duygusalsin sadece. Yeni iliskilerinde bunu yapma kuzum.

Valla esim bana annemi yeterince sevmedigini dusunuyorum bosanalim dese en agir kufur olur benim icin. Annenle sana mutluluklar der ceker giderim. Sen fazla iyi niyetli ve duygusalsin sadece. Yeni iliskilerinde bunu yapma kuzum.
Nasıl olmam gerekiyor ki bu safa yakın iyi niyetliliğimden nasıl kurtulucam bilmiyorum 🤷‍♀️

Mantigina uymayan yerde seviyorum diyerek kalma yeter canim. Sadece sevgi ya da sadece mantik olmaz ikisi de olmali. Adam anaci sut kuzusuysa arkana bakmadan kac :)
Yaşı biraz büyük olsun diyorum zaten artık karısına daha düşkün olur belki ?

M
Direk konuya giriyorum. Müşterimiz olan firmadan biri benimle ilgileniyor ve bunu ciddi ciddi belli etmeye başladı. Uzak davranıyorum ama ilgisi herkeste olucağı gibi hoşuma gidiyor (özellikle eşi tarafından ısrarla istenmeyip terk edilmiş bi kadın olarak ) sizce sıkıntı yaşar mıyım başımı belaya sokmuş olur muyum ?
Mutlu olmak sizinde hakkınız değil mi .niye olmasın
Ayrıca müşteriniz olan bı firmadan olduğu için daha emniyetli bence♥️

M
Mutlu olmak sizinde hakkınız değil mi .niye olmasın
Ayrıca müşteriniz olan bı firmadan olduğu için daha emniyetli bence♥
Hepimizin hakkı valla mutlu olmak kimse için kendimizi üzmeye değmez ama insan sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor 😃

Back
X