kızlar bı sorum olucak yerlesme kanması

ayzun

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007
420
7
641
43
İstanbul
merhaba kızlar benım bugun 9.gunum hıc bır seyımde yok ne agrı ne sızı nede herhangı bırsey 8.gunumde ıdrar testı yaptım tek cızgı ama bıde hafıf cızgı cıktı ınanmıyorum ıdrar testıne tab ıkı ounu ıcınde uzulmedım daha erken cıkmaz tabıı fln dıye dusundumçbır cok kısıde yerlesme kanaması oluyor sanırım bende hıc boyle bısey olmadı sankı tup bebk tedavısı gormemısım o kadar sey yasamamaısım gıbı o kadar ıyıyım tık yokkçoff ya haftaya salı bellı olucak sonuc 2 deneme bu arada hayırlısı artık

her vücut farklı tepki verir takılma böyle şeylere ama ufak bi kanama olsa diyeceksinki negatifmi acaba... güzel şeyler düşün güzel olsun..

merhaba kızlar benım bugun 9.gunum hıc bır seyımde yok ne agrı ne sızı nede herhangı bırsey 8.gunumde ıdrar testı yaptım tek cızgı ama bıde hafıf cızgı cıktı ınanmıyorum ıdrar testıne tab ıkı ounu ıcınde uzulmedım daha erken cıkmaz tabıı fln dıye dusundumçbır cok kısıde yerlesme kanaması oluyor sanırım bende hıc boyle bısey olmadı sankı tup bebk tedavısı gormemısım o kadar sey yasamamaısım gıbı o kadar ıyıyım tık yokkçoff ya haftaya salı bellı olucak sonuc 2 deneme bu arada hayırlısı artık

canım bende senin gibiyim hiç bişeyim yok yarın 8.gunum korkuyorum

Ben de ne yerlesme kanamasi oldu ne tutunma kanamasi vs.. kan testi poziif gelmeseydi anlamazdi hamile oldugumu.

8. gun idrar testi icin cok erken. Hic yapmasaydin keske. 10. gun kan testi yaptirin cok daha iyi olur..

valla bendende o kadar ne agrı ne sızı bazen unutuyorum bılee ıgneler olmasa ılaclar olmasa hıc anlamıycam ınçs hamısızdır llahım ne olurç9ç gun bıttı bugun hayırlısı artık arık test fln yapırmıycam zaten kan testımı beklıycem surda salıya ne kaldı catlamassam eger

Ben de ne yerlesme kanamasi oldu ne tutunma kanamasi vs.. kan testi poziif gelmeseydi anlamazdi hamile oldugumu.

8. gun idrar testi icin cok erken. Hic yapmasaydin keske. 10. gun kan testi yaptirin cok daha iyi olur..

ne mutlu sana allahım kucagınada almayı nasıp etsın bebısını bende hıc bısey olmayınca acaba ne oldu bebıs duruyormu fln dıye dusunuyor ıste hayırlısı

benım10 gun olucak yarın ınsallah bıze sevınırız sonuclareımız pozıtıf olurr

Sagol canim amin hepimiz saglikla aliriz kucagimiza ins.. Yarin 10. gunse (transfer gunu haric) kan testi icin tam sirasi. Saliya kadar beklemene gerek yok ama siz bilirisiniz.

cnm bence hamilesin:) bende de yerleşme kanaması gibi bişi olmuştu hemde 2 kere pembe renkteydi. ben ikinci çizgiyi silik görünce her gün testi takrar ettim ve kan testinden önceki gün ikinci çizgi çok net çıkmaya başlamıştı.

öncelikle inşallah hamilesindir
8. gün erken neden mi çatlatma iğnesinden çıkmış olabilir
ama etkisi gitmişte olabilir
idrar testini yeshill yansıma gibi tekrarla bence emin olursun eğer ki çıkarsa bence de hamilesin çünkü idrar testinde 2. çizgiyi gören hamile çıkıyor..

ben aşılama olduğumda 8. gün idrar yaptım silik çizgi çıktı ertesi günler kayboldu sonra öğrendim ki çatlatma iğnesinin etkisiymiş

Son düzenleme:
Back
X