kızlar bi yol gösterin napıcağımı bilmiyorumm yine kaynana

işte bu ya anlatmak istediğim elleri ayakları tutuyo herkes kendi evinde kalsın

kendi evleri yok ama bi yerleri var mutahite vericekler uzun iş yani maddi durumu eşinden maası var ayrıca oldukça genç eşiölmeden sabahtan akşama kadar gezerdi herseye karışır ben nereye gitsem gitmek ister

çok yaşlı değilse,sağlık sorunu yoksa, yalnız kalabilir bi müddet
eşin niye almak istiyorki,yalnı klamasın diyemi?
ama ileride almak zorundasınız maalesef öyle görünüyor

cok enteresan yaa hayıflanıyorsun kı eltın ıyı anlassaydı senın basına kaldı dıye eltınde ınsan degılmı ustelık yenı evlıymıs bu kadar bencılce dusunecegıne, ne eltının ne senın ustune kalır korkusu yasayacagına aılece oturum konusun donusumlu olarak herkeste kalsın boylece sorun cozulmus olur

çok yaşlı değilse,sağlık sorunu yoksa, yalnız kalabilir bi müddet
eşin niye almak istiyorki,yalnı klamasın diyemi?
ama ileride almak zorundasınız maalesef öyle görünüyor

bende anlamadım niye almak istiyo ana kuzusu erkeklerden nefret ediyorum ilerde neden sadece ben bakıyım onu anlamıyorum benden hariç 2 gelini daha olacak alacağı en kuçuk gelini yanına alsın o zaman
kimse kusura bakmasın ölede mutsuz olucam bölede gerekirse acık acık sölicem kafaya koydum zamanını bekliycem sadece

iyide zaten yanında bekar oğlu var diyorsun beraber yaşarlar işte
kayınvaliden size gelince,kaynın nolacak analamadım ben:26:
sıra sıra almak daha mantıklı değilmi,sonra o gelinler demezlermi
sen niye almıyosun diye?

ya ben mi çok kötü düşünüyorum artık bilmiyorum ama kadının kendi oğlu bütün gün evde olmicak, ona hizmet etmicek. yani benim bildiğim herkesin kendi çocuğu ona bakmakla yükümlü ama eşleri değil.
bu kızcağız illa birisine bakmak istese kendi annesine bakar yani, niye evlenip hem eşine hem çocuğuna hem de kaynanasına baksın ki? bana çok saçma geliyor. oğlu da çok istiyorsa otursun evde kendi baksın anasına.
ki benim anladığım kadarıyla kayınvalidenin öyle bakılcak bir yanı da yok, sağlık problemi vs. yani çok rahat kendi başına da kalabilir. ha bir gün kendisine yetemez o zaman da sizin merhametinize kalır, eşinizin değil. kimse kusura bakmasın ama benim düşüncem bu. çünkü siz bakacaksınız, eşiniz değil.

böyle bir kaç gün kalıp gidecekse evet problem değil ama sürekli kalacaksa endişelerinizde haklısınız.

onlar alırsa bende alırım zaten ama istemiyolar ben neden isteyeyim ayrıca kendisi gayet rahat oturabilir kimseye ihtiyacı yok

onlar alırsa bende alırım zaten ama istemiyolar ben neden isteyeyim ayrıca kendisi gayet rahat oturabilir kimseye ihtiyacı yok

dediğim gibi maddi manevi sorunu yoksa şuanda almak zorunda değilsiniz
yanında bekar oğluda var nasılsa...

canım ne desen haklısın ama ne ekersen onu biçersn bide öyle düşün

seni cok ıyı anlıyorum ama kuruntu yapmışsın.kaynanan tek mı kaldı??? yook küçük bekar kaynın var.senın yanına nasıl yerleşir ki tek mı yoksa kaynınla mı? yok yok sen cok korkmuşsun ve tam da anlamadan kendince yorum yapmışsın.o 2 günlüğüne uzaklara gitti diye kaynananı eşin yanına alacakmış hepsi bu.çunku o tek olsa tamam olabilir derim ama daha eşinin küçük kardeşi var vede bekar.o nerde kimle kalacak? merak etme lütfen.o bekar evlenince işte ozaman kaynanan onla beraber devam edecek.üzülme lütfen

Bence kendi kendine kuruntu yapiyorsun cnm bifaz olimli yaklasmaya calis sen daha o gelmeden kotu seyleri kafanda dizmisssin ve boyle tepkilerle esin sana hsk veriyorken bile vermez hale gelir benden soylemesi

bencede ama eşimin kafasından bu düşünceyi atmam lazım nasıl olcak bilmiyorum ama eşim istemediğimi biliyo zaten ama bildiğihalde böle yapıyo anlamıyorummm

ancak güzel bi şekilde açıklayabilirsin,ne biliyim işte evimiz sobalı de
şu an annenin bi sorunu yok evinde kalsın,ileride kendine yetemediği zaman
sıra sıra bakarız de,benim aklıma geelenler bunlar
ya ben şunu anlamadım yanında oğlu varmış,yalnızda değilki niye ısrarla almak istiyor

Yaa nolacak arkadasim bence 2 gunlugune gelecek.diyelim ki 15 gun kaldi yada bir ay kaldi insan disini siksa biter goz acip kapayincaya kadar sonra baktin hep sende kalacak gibi diger arkadaslarinda dedigi gibi sirayla bakalim falan dersin. ALLAH omur verirse bizde yaslanaacagiz evladimiz ustunde hic hakkimiz yok mu..el vicdan

haklısın aslına bıraz fazla kuruntu içndeyim şimdi kalmasa bile kaynım ewlennce nolcak diye hep kurup duruyorum ama eşim sürekli annesini buraya cağırıyor cağırmak için bahaneler uretiyo yok işte doğum gunu sonra evde kuran okutma yok annem gelsin kafası dağılsın annesi sürekli ağloyomuşta halbukı kayın peder ölmeden önce buna cok kızardı geziyosun diye buda arkasından hep beddua ederdi ölse de kurtulsam bı ay ağlarım susarım diyodu kendi kulaklarımla duydum rahatına gezmesine cok düşkün adam yemek isterdi homur homur biz ilk zamanlar yatıya giderdik akşam yemeğini 10 da yerdik bunlar bi kısmı sadece daha anlatsam neler neler

sıkamam arkadaşım dişimi falan benimde oğlum var ki Allahın izniyle buyup evlendiğinde ben gelini yanıma istemem ne ben rahat ederim ne onlar

bazen hanımlar size hayret ediyorum.bı evde kv ile yaşanırmı ya? kadının saglık problemı yok işini kendi görebildkten sonra ne işi var geliniyle oglunun evinde. bu tip kadınların ogulları da babaları öldukten sonra annelerını yanlarına alma düşünceleri varsa ozmn evlenmesınler kardesim annelerıyle bi ömür otursunlar. elin kızını buna mecbur edemezler!! aynı evde yattıgın sorun kalktıgın sorun butun gun kadının ayagına hızmet yapıcaksın, bısey diyecek batacak, yada gelin diyecek onunki batacak, otururken yerken yatarken sureklı uzerınızde bı çift göz, eşinle sarılıp uzanamıcaksın,rahat rahat konuşamıcaksın tartışamıcaksın, kvnin misafirleride sana gelecek bıde onlarla ugrasacaksın ohoooo daha bıde kıymet bilincekmi bakalım??? onunda garantisi yok.. evinizde kocanızla başabaşa kalıpta ahkam kesmeyin bence.(kvsiyle yaşayıp mutlu olanları hariç tutuyorum!)

araları çok ıyı olsa bile, başta beraber oturulmadığı için sorunlar çıkacağını düşünüyorum ben... yakın oturursunuz, maddiyattan dolayı ev kiralayamıyorsanız,,eşinize , bende çalışırım annem çocuğumuza bakar öderiz kirasını diyebilirsiniz:) ama sakın eşinize istemiyorum gibi laflar etmeyin, sizin anneniz böyle bir durumda olsa ve eşiniz istemese n'apardınız , ağlamayın strese girmeyin, ALLAH, herzaman iyinin yanındadır

kadın 3-5 gün gelecekmiş, nerden çıkardın temelli yerleşeceğini ? ayrıca temelli yerleşse ne olacak ki? öbür kardeşi almıyorsa evine senin eşin kadar vicdanı yoksa, senin eşin ne yapsın ? o da ortada mı bıraksın annesini? bu tarz bir düşünce ne yazık.. senin de evladın varmış, ilerde başına öyle birşey gelse o zaman sen ortada bırakılmayı hakediyorsun, öyle mi ? kulağa hoş geldi mi böyle bir senaryo?

canım ben suan anı yaşamayı tercih ediyorum ilerde benim o yasa kadar yasayacağım ne malum kendi oğlu kabul etmiyosa ben neden kabul edeyim öyle yağma yok bende kalırsa onlardada kalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…