mrb kızlar benim sorunum yine kaynana daha öncede yazmıştım sorunlarımı şimdi benim kayın pederim bir ay önce vefat etti kaynanam küçük bekar kaynımla duruyo diğer kaynım evli oda geçen yaz evlendi ama gelin hanım geçen kayınvalıde ile olmadık sebeblerden dolayı kavga cıkardı masus yaptığını adım gibi biliyorum nese iki oğluda annesiyle pek kalma tarafterı deil eşim bana sölemiyo ama dün akşam bi telefon konuşmasım-nı duydum ben annemi yanıma alıcam falan gibilerinden şimdi küçük oğlan iş nedeniyle 2 gunluk şehir dışına cıkıyormuş diğer kardeşi yalnız kalma abime git demiş kendi evine cağırmıyo bile 2 gunluk misafirliğine bişiy demiyorum ama yanıma yerleşirse mutsuz olucam evliliğimi bile bitirmeyi düündüm son olaylarda ama daha 8 aylık bebeğim var o gelin orda sefasını sürecek ben neden cefasını çekeyim evlenirken onlara bi sürü yardım ettiler biz kendi çabamızla bişiler yapmaya çalıştık şimdi sizce kaynanama direk söyleyimmi eşime söylesem tavır yapacak havalanacak biliyorum strestn uyumadım butun gece sabaha kadar ağzımda yaralar çıktı lütfen bi yol gösterin yoksa bende kavga cıkaracam hiç huzur kalmayacakkk
canım ne desen haklısın ama ne ekersen onu biçersn bide öyle düşün
Ah kızlar şu kayınvalideleri birazda annemiz gibi görmeye çalışsak lütfen..
Kendi annen olsa bu tepkiyimi verirdin?
Eşi vefat etmiş ne yapsın kadıncağız 2 günde gelebilir, 5 günde ağlanılacak birşey yok bunda belki çok iyi olur?
Aran kötü mü kayınvalidenle?
mrb kızlar benim sorunum yine kaynana daha öncede yazmıştım sorunlarımı şimdi benim kayın pederim bir ay önce vefat etti kaynanam küçük bekar kaynımla duruyo diğer kaynım evli oda geçen yaz evlendi ama gelin hanım geçen kayınvalıde ile olmadık sebeblerden dolayı kavga cıkardı masus yaptığını adım gibi biliyorum nese iki oğluda annesiyle pek kalma tarafterı deil eşim bana sölemiyo ama dün akşam bi telefon konuşmasım-nı duydum ben annemi yanıma alıcam falan gibilerinden şimdi küçük oğlan iş nedeniyle 2 gunluk şehir dışına cıkıyormuş diğer kardeşi yalnız kalma abime git demiş kendi evine cağırmıyo bile 2 gunluk misafirliğine bişiy demiyorum ama yanıma yerleşirse mutsuz olucam evliliğimi bile bitirmeyi düündüm son olaylarda ama daha 8 aylık bebeğim var o gelin orda sefasını sürecek ben neden cefasını çekeyim evlenirken onlara bi sürü yardım ettiler biz kendi çabamızla bişiler yapmaya çalıştık şimdi sizce kaynanama direk söyleyimmi eşime söylesem tavır yapacak havalanacak biliyorum strestn uyumadım butun gece sabaha kadar ağzımda yaralar çıktı lütfen bi yol gösterin yoksa bende kavga cıkaracam hiç huzur kalmayacakkk
Ah kızlar şu kayınvalideleri birazda annemiz gibi görmeye çalışsak lütfen..
Kendi annen olsa bu tepkiyimi verirdin?
Eşi vefat etmiş ne yapsın kadıncağız 2 günde gelebilir, 5 günde ağlanılacak birşey yok bunda belki çok iyi olur?
Aran kötü mü kayınvalidenle?
arkdaşlara katılıyorum kendi annen ağır gelmioda neden kaynanalar ağır gelio yarın öbur gün annen sana gelmeye kalkar eşin istemez bence eşinle konusma bile bu konuyu yanlıs anlar zoruna gider senden soğuma sbebi bile olr yani
Ne güzel işte sen çalışırsın çocuğunada kayınvaliden bakar evde yardım eder sana tek kadın..bir göz odada ona verirsin eşinle biryerlere gidersiniz çocuğu bırakıp
kaynanam cocuğa bakamıyokı kucağında bile zor tutuyo ben ona yavrumu emanet edermiyim kendi çocuklarını bile onun kayın validesi bakmış ayrıca geldiğindede misafir gbi onune hizmet bekliyo yapmasın zaten istemiyorum o ayrı tabi
arkadaşım herkes hayatta yakınlarını kaybedip yalnız kalabilir...
kimse kimseye güvenmemeli..
yakın oturup göz kulak olunabilir bilir ama neden aynı evde yaşanılsın ki...
diğer kardeş deseki dönüşümlü olarak kalsın ikimizde dese ve bu kızda mırın kırın yapsa o zaman ben de kızarım.
ama belli ki diğerleri bunların üstüne atmış sorumluluğu, eşide iyi evlat olmak istemiş süpermenlik yapıyo.
konu sahibi kardeşim sen eşinle konuş. ''annenle yakın evlerde oturmamız gerekir,göz kulak oluruz hem'' de.
''sürekleri evlerinde yoklarız yalnız hissetmezler kendilerini'' de.
iyi niyetli yaklaş kavga etme, eşin dediğini yapar ve o evde sana her şey batar.
saol canım beni anladığın için zaten yanında suan bi bekar oğlu var ama esim sürekli bi olay olsa annemi yanıma alırım diyo ama bana açık açık sölemiyo ben zaten kalabilecek bi yapıda olsam konuyu aççmmki istemiyorum benim evim sobalı kışın soğuk gecen bi memleketteyiz suan sobalı yerde yatıyoruz ben kaynanyla dip dibe uyumak zorunda deilimki halbukı diğer oğlunun evi doğalgazlı nenden annesini oçağırmıyor yanına ayrıca biz ilçede oturuyoruz onlar 1 saat mesafelik yoldalar 2 oğluda ordayken neden tek oğlunu yanında duracak anlamıyorum psikolıjm iyice bozuldu sürekli ağlıyorum bebeğimle bile ilgilenemez oldum..
aynı evde olunca belki aranız düzelir,eşide vefat etmiş kadın yalnız kalmış yazık
evlatlar bakmak zorunda çocukların yanında sıra sıra kalır,yine kalır
kayınvalidenle aranızdaki sorunlar neler?
kayınvaliden kaç yaşında,kendi evi varmı,kendine bakabilecek maddi manevi durumu varmı?
Şimdiden stres yapmayın bence, gelsin iki gün kalsın.
Devamı gelirse eşinizle paylaşırsınız duygularınızı.
Anneni yanlız bırakmak olmaz ama hep bizde kalamaz , kardeşlerinle dönüşümlü olarak halledelim bu konuyu vs anlatirsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?