o bahsettiğiniz eskiler olsada dinlesek hangisi kavyle yaşayıp mutlu olmuş? evet agızlarını dahı acamamıslar cunku ozmnlar adı ustunde eskıler öyle bi lükslerimi vardı? bırakın eşini kaynanasından bile dayak yerlerdi.eskiler sanki hallerınden cok memnundu :)))) ben 20 yasına kadar babannem bizimle yasadı ve 20 yıl annemi hızmetcı gibi kullandı camasırı yıkandı yemegı onunde ama kıymetıde bılınmedı, her gıttıgı yerde annemı kötuledi, babamı doldurdu hep, aradan 20 yıl gectı babanem ayrı eve cıktı , babamda hatasını anladı ama annem o gunlerı hatırlayınca dün gibi sinirleniyo. hala daha anlamamak ıcın direnıyosunuz biz iyi gunde kotu gunde eveeeeeet dedık ama eli ayagı tutan bı kadının kendı evınde yaşaması ''kötü gün'' olmuyo. ha yaşlı olur hasta olur bakılır , budur kötü günde eveeeetttt demek. yoksa bu keyfiye girer. siz melek olun, kvniz melek, ben seytan olayım ama huzurum olsun. hayal dunyasında yaşıyosunuz kv ile yaşayıpta tamamen mutlu olan huzurlu olan anca masallarda olur. iyi gunler.
mrb kızlar benim sorunum yine kaynana daha öncede yazmıştım sorunlarımı şimdi benim kayın pederim bir ay önce vefat etti kaynanam küçük bekar kaynımla duruyo diğer kaynım evli oda geçen yaz evlendi ama gelin hanım geçen kayınvalıde ile olmadık sebeblerden dolayı kavga cıkardı masus yaptığını adım gibi biliyorum nese iki oğluda annesiyle pek kalma tarafterı deil eşim bana sölemiyo ama dün akşam bi telefon konuşmasım-nı duydum ben annemi yanıma alıcam falan gibilerinden şimdi küçük oğlan iş nedeniyle 2 gunluk şehir dışına cıkıyormuş diğer kardeşi yalnız kalma abime git demiş kendi evine cağırmıyo bile 2 gunluk misafirliğine bişiy demiyorum ama yanıma yerleşirse mutsuz olucam evliliğimi bile bitirmeyi düündüm son olaylarda ama daha 8 aylık bebeğim var o gelin orda sefasını sürecek ben neden cefasını çekeyim evlenirken onlara bi sürü yardım ettiler biz kendi çabamızla bişiler yapmaya çalıştık şimdi sizce kaynanama direk söyleyimmi eşime söylesem tavır yapacak havalanacak biliyorum strestn uyumadım butun gece sabaha kadar ağzımda yaralar çıktı lütfen bi yol gösterin yoksa bende kavga cıkaracam hiç huzur kalmayacakkk
hastalık olmadıkca dıye belırttım ben yorumumda.benım annemde yanlız kalsa elı ayagı tutuyorsa ,hastalıgı yoksa zaten ben cagırsamda gelmez! evlılık oyle yatak odasıyla sınırlandırılacak bıseymı? sadece kur yapma kısmına değinmişsiniz dıger soyledıklerımı es geçmişsiniz. neyse bu kafa yapısıyla alakalı. benım annemde babamda asla gelmez, sızın bu dusuncelerınız fi tarihinden kalma insanlar için gecerli, hazıra konmayı seven , yan gel osman yaşamayı seven ınsanlar ıcın gecerli. dusunceli olan kaynanalar olurmu oyle sey elım ayagım tutuyo neden onlara yuk olayım dıye dusunur. sokakta kalanda kımse yok.kadının evı yokmuymus, kocası ölünce sokaktamı kalmış? nası bi acıtasyona cevırdınız pes.
Canım öncelikle şunda bi anlaşalım, kaynana dediğin kadın senin eşinin annesi. Sana ne gibi zararı var mesela? Bi kötülüğünü gördün mü? Böyle birşey yazmadığın için sen şimdi kötü gelin gibi göründün gözüme. Ne var yani iki gün kalsın bişi olmaz. Hem kadının bekar oğlu varmış merak etme sürekli kalmaz sizde, oğlunu da alıp sana yerleşicek hali yok herhalde. Eşinle bu sebepten aranı açma derim ben. Kimse istemez kayınvalideyle oturmayı; ama biz de bi gün kaynana olucaz bunu da hatırımızdan çıkarmamalıyız. Ayrıca diğer kaynının ve eşinin tavrı hiç hoş değil, ama bu seni ilgilendirmez. Sen kendinden sorumlusun. Herkes yaptıklarının karşılığını alacak birgÜn öyle düşün. Muhtemelen kaynanan da o oğlundan ve gelininden memnun değildir, ama sana bunu söylemez. Sen kadıncağızı iyi ağırla bak gör değerin daha da artar.
Canım, arkadaş 2 gün yada 10-15 gün kalmasına tepki göstermiyor zaten. 40 yaşında, eli ayağı tutuyor, yanına tamamiyle yerleşmesini istemiyor.
mrb kızlar benim sorunum yine kaynana daha öncede yazmıştım sorunlarımı şimdi benim kayın pederim bir ay önce vefat etti kaynanam küçük bekar kaynımla duruyo diğer kaynım evli oda geçen yaz evlendi ama gelin hanım geçen kayınvalıde ile olmadık sebeblerden dolayı kavga cıkardı masus yaptığını adım gibi biliyorum nese iki oğluda annesiyle pek kalma tarafterı deil eşim bana sölemiyo ama dün akşam bi telefon konuşmasım-nı duydum ben annemi yanıma alıcam falan gibilerinden şimdi küçük oğlan iş nedeniyle 2 gunluk şehir dışına cıkıyormuş diğer kardeşi yalnız kalma abime git demiş kendi evine cağırmıyo bile 2 gunluk misafirliğine bişiy demiyorum ama yanıma yerleşirse mutsuz olucam evliliğimi bile bitirmeyi düündüm son olaylarda ama daha 8 aylık bebeğim var o gelin orda sefasını sürecek ben neden cefasını çekeyim evlenirken onlara bi sürü yardım ettiler biz kendi çabamızla bişiler yapmaya çalıştık şimdi sizce kaynanama direk söyleyimmi eşime söylesem tavır yapacak havalanacak biliyorum strestn uyumadım butun gece sabaha kadar ağzımda yaralar çıktı lütfen bi yol gösterin yoksa bende kavga cıkaracam hiç huzur kalmayacakkk
Canım ben de tam ya senin annen olsaydı dicektim ki; kv.nin 40 yaşlarında ve gayet sağlıklı olduğunu öğrendim. Kv kendi evini toptan mı kapattı eşi vefat edince?
Kadın nasıl 40 yaşında ? Siz ve eşiniz kaç yaşındasınız peki ?
Kayınvalideniz genç ve eli ayağı tutuyor ise sizinle yaşaması son derece saçma. Ben de istemezdim.
Üstelik 2 tane daha çocuğu var yani.
Senin de çocuğun var diyenleri okudum ama objektif baktığımızda konu sahibi haklı yani.
Neden bir tek o yuvasını bozuyor ?
Canım öncelikle şunda bi anlaşalım, kaynana dediğin kadın senin eşinin annesi. Sana ne gibi zararı var mesela? Bi kötülüğünü gördün mü? Böyle birşey yazmadığın için sen şimdi kötü gelin gibi göründün gözüme. Ne var yani iki gün kalsın bişi olmaz. Hem kadının bekar oğlu varmış merak etme sürekli kalmaz sizde, oğlunu da alıp sana yerleşicek hali yok herhalde. Eşinle bu sebepten aranı açma derim ben. Kimse istemez kayınvalideyle oturmayı; ama biz de bi gün kaynana olucaz bunu da hatırımızdan çıkarmamalıyız. Ayrıca diğer kaynının ve eşinin tavrı hiç hoş değil, ama bu seni ilgilendirmez. Sen kendinden sorumlusun. Herkes yaptıklarının karşılığını alacak birgÜn öyle düşün. Muhtemelen kaynanan da o oğlundan ve gelininden memnun değildir, ama sana bunu söylemez. Sen kadıncağızı iyi ağırla bak gör değerin daha da artar.
katılıyorum
benim annemde aynı durumda olsa asla birlikte kalmayı kabul etmez...
yuvaya,evliliğe sağduyusu vardır annemin... bi zararı olmasa da kendi gücünü korumalı büyükler.
bunu bahane bilip hemen ortak eve koşan çok kayınvalideler var malesef...
kendine bakamayacak sebepleri ve halleri varsa konu sahibi bakarım diyo zaten.
Seninde evladın var biraz öyle düşün lütfen..
Bir Oğlun olsa gelinin seninle anlaşamadığı için seni istemese ne hissedersin..
Çünkü anladığım kadarıyla çok çok bi problem yokmuş..
Yeni gelin mi çeksin cefayı? Ne kadar bencilsiniz.. Bence belli aralıklarla sizlerde kalmalı.. Ki buna gerek bile yok bence kaç yaşındaki kvniz? Kendine bakamayacak halde mi? Benim komşumun kvsi 80 yaşında ve kendi başına yaşıyor, geliniyle de görüşmüyorlar ama bigün yakındığını görmedim, kendi işini kendisi yapıyor, tabi böyle seylere gerek yok, sonucta sizin hayat arkadasınızın annesi onun için biraz fedakarlık yapmanız gerekiyor, hepten yanına al da diyemez size kimse bence.. Yakınınızda bi yere oturtun?
yeni gelinde çeksin demiyorum ki zaten otursun kendi evinde bende 10 yıllkı evli deilim 4 yıl olacak evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?