Biraz surat asmayı dene, gönlünü kırınca tamir etmeyi öğrensin bir zahmet1 yıllık evliyim kocam doktor.4 yillik iliskimizden sonra evlendik birbirimiz cok seviyoruz ama kendisi cok kiskanc ve dedigim dedik bi insan.yeni evli olmamiza rağmen annesigil surekli gelip kaliyolar.maaslarimizi yetiremiyoruz surekli benim harcamalarimdan sikayet ediyor.kavga ettiğimizde kendisini haklı görüyorsa beni ne kadar kırmış olsun asla gönlümü almaya çalışmıyor ben haklı olsam bile ben gidip aramızı düzeltiyorum.sürekli nöbete gittiği içinde az vakit ayırıyor bundan şikayet ettiğimde de ne yapabilirim deyip beni susturuyor.sizce bu küçük gibi görünen büyük sorunlarımı nasıl düzeltebilirim?
konu geçtiği için cevap vermek istedim.iyi de akademisyensen 24 yaşındaysan araştırma görevlisi ya da okutmansındır. zaten maaşın minimum 3200 tl
kocan da senden çok alıyordur.
herhalde sana senin paranın hesabını soracak değil. di mi?
Ayyy evet ya konuları açarken insan eski konularına bir bakar da destekli atar yaniYa dalga geçmek için konu açıyor arkadaslar yazmayın. Beş sene önce bir yıllık evliyim 24 yaşındayım demiş. Sonra nişanlıyım demiş beş sene sonra hâlâ 24 yaşında ve yeni evli
Böylelerine devlet zorla psikolojik tedavi vermeliYa dalga geçmek için konu açıyor arkadaslar yazmayın. Beş sene önce bir yıllık evliyim 24 yaşındayım demiş. Sonra nişanlıyım demiş beş sene sonra hâlâ 24 yaşında ve yeni evli
ay gerçekten haklı bir yorum.4 yıllık ilişkinizde bunların farkına varamadınız mı???
Konuları fakeymiş bir arkadaş söylemiş yukarda şimdi bende baktım eski konularına hepsi yalan Boşuna yormayın kendiniziay gerçekten haklı bir yorum.
artı siz çalışıyor musunuz? çalışmıyorsanız çalışın erkeklerin çok nadiri yaptığını yüzüne vurmaz. ben doktor eşiyim gibi bir tittle ile güvenmeyin birşeye huzur çok önemli.
neden böyle bişe yapıyokiKonuları fakeymiş bir arkadaş söylemiş yukarda şimdi bende baktım eski konularına hepsi yalan Boşuna yormayın kendinizi
İşsizlik mi desem hayal dünyası genişliği mi bilemedimneden böyle bişe yapıyoki
İşsizlik mi desem hayal dünyası genişliği mi bilemedim
konu geçtiği için cevap vermek istedim.
bir yakınım evlendi dr. eşi.
kendi öğretim görevlisi.
kuruşu kuruşuna her harcadığını soran cimrinin biriydi.
doğalgaz yakmamak için yataklarını salonun ortasına getiren bir varlık!
ayrıldılar geçen yıl çok şükür.
Butona bas----->BOŞAN1 yıllık evliyim kocam doktor.4 yillik iliskimizden sonra evlendik birbirimiz cok seviyoruz ama kendisi cok kiskanc ve dedigim dedik bi insan.yeni evli olmamiza rağmen annesigil surekli gelip kaliyolar.maaslarimizi yetiremiyoruz surekli benim harcamalarimdan sikayet ediyor.kavga ettiğimizde kendisini haklı görüyorsa beni ne kadar kırmış olsun asla gönlümü almaya çalışmıyor ben haklı olsam bile ben gidip aramızı düzeltiyorum.sürekli nöbete gittiği içinde az vakit ayırıyor bundan şikayet ettiğimde de ne yapabilirim deyip beni susturuyor.sizce bu küçük gibi görünen büyük sorunlarımı nasıl düzeltebilirim?
Ayyy evet ya konuları açarken insan eski konularına bir bakar da destekli atar yani
Böylelerine devlet zorla psikolojik tedavi vermeli
O da doğruBurda böylelerini toplasak piskiyatrilerde adım atacak yer kalmaz inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?